Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Idolumuzsun abi. Senin yolundayiz :) Bi ara da oyle cekiym bakiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 dorian yates in blood and guts programını yapıyorum son 5 - 6 haftadır. bulk ı bitirmeden önce (mart ortalarına kadar) kriss gethin in DTP sine baslasam mı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 abartmayin lan , ne idolu, bende sizler gibi olmak istiyorum ne istir bu anlamadim ki. killer + tili+ nutri + helcar + perfect olacam. deli + bilgili + balonlu + basketbolcu + hirsli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 TEARS IN MY EYES =') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 yalnız abi ben senin fotolara tekrar baktım dautandım kendimden benim 4. senem bu ya. beslenmenin önemi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Soris said: Evet buralar dutlukken Mirage vardı. Hatta beni Starting Strength e başlatan da kendisidir. Aynı olayı bende çok yaşadım geçen sene 10 kere program değiştirmişimdir. Anladım ki bu büyük bir hata artık değiştirmem program. Benim hocam "sen düşünmiycen sadece ben ne dersem onu yapacan" dedi. En güzeli o. Hep öyle çalıştığımda verim aldım. Ne zaman ki şunu ekliyim, şunun tekrarını şöyle yapayım dedim 1 ay sonrasında meh diyip demotive oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 buralar omuz programı olacak yazyazyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Doğru diyorsun kardeş Ama bizim salonda besyoda yeni okuyan çocuklar olduğu için HOCA OLARAK mecburen kendimiz öğrenmeye çalıştık bir takım şeyler. Onlara bıraksak beni makine dışına çıkarmazlardı. Ulan fitness sektöründekiler ne salak 4-5 trilyon masraf edip salon açıyorsun içine aylık 1k almaması gereken adamları koyuyorsun. Sonuçta kimse bir halt yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ahahah aynen, salondaki makinenin kalitesinden, teknolojisinden çok hoca önemli. Benim çalıştığım yerde üyelik kol gibi ama hocalar da bayağı başarılı, tatilde Hawai'ye falan giden olduğuna göre de iyi para alıyorlar demekki sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 hadi bana bi abs programı yazın. salı + cuma yapıcam plank mı hip raise mi ne söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 40 yasindayim lan ben, to killer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 barnacle said: buralar omuz programı olacak yazyazyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 barnacle said: barnacle said: buralar omuz programı olacak yazyazyaz Kime dedin ki? Banaysa cevap veriyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Kanuni said: bir karar ver be adam :) hepimizden once sen vardin buralarda hala tam karar veremedin ne yapacagina. tek bir seye gitseydin simdiye ne olmustun bilinmez :) bodyden gurese halterden crossfite, bin turlu programdan bin turlu beslenmeye , boksa sardin :) gures yoktu sanirim :D Eheh valla öyle oldu. Son bir buçuk yıldır "şu son 3-4 kiloyu atayım adam gibi kas geliştirmeye girecem" diyorum ama o 3-4 kiloyu atacağım yok. Yıllardır aynı vücutla devam ediyorum. Bi bok olmaz benden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 sdeceokuyangenç said: hadi bana bi abs programı yazın. salı + cuma yapıcam plank mı hip raise mi ne söyleyin 1. Abdominal crunch machine veya weighted decline crunch. 8-10-12 tekrar. Olabildigince agir. 3 set. Sert giriceksin. 2. Cross crunch & side crunch superset. 2 set yap. Toplam 4set olcak. Yuksek tekrar. Hissederek hizli yapmadan. 3. Leg lift & leg raise superset. 2 set. Yine toplam 4 olacak yani. Ayni yukardaki gibi. Istersen sadece 1&3 veya 1&2 yapilabilir. Ben bir suredir boyle calisiyorum. Core bolgem define degil ama kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 teşekkür ettim uygun görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ise yararsa ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Perfectionist said: barnacle said: barnacle said: buralar omuz programı olacak yazyazyaz Kime dedin ki? Banaysa cevap veriyim :) aynen abi. gürz gibi omzumuz olsun bizimde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kanuni said: 40 yasindayim lan ben, to killer :) ama 1 senede yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 8 ay :) pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kanuni said: abartmayin lan , ne idolu, bende sizler gibi olmak istiyorum ne istir bu anlamadim ki. killer + tili+ nutri + helcar + perfect olacam. deli + bilgili + balonlu + basketbolcu + hirsli en azından bi six pekli diyeydinnn nolurduuu dfhfhdf balonlu d edi ya la :( sdgfhjhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kanuni said: abartmayin lan , ne idolu, bende sizler gibi olmak istiyorum ne istir bu anlamadim ki. killer + tili+ nutri + helcar + perfect olacam. deli + bilgili + balonlu + basketbolcu + hirsli http://suptg.thisisnotatrueending.com/archive/12591647/images/1288220242183.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 abi yaş 40 sa, götü göbeği rahat bırak. emekli olmak vakitleri gelmiş. sal gitsin ne vucudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Salmak ya da salmamak ikiside bir secim yahu. Zor degilki secmek. Zamaninda salma seciminide yaptim keyifliydi ama baydi.. daha iyi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar