cantug Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 incdarkness said: cantug said: Nerden bilcez? Oynadin belki ? Video cek.... evet patidekileri nasil kandircam diye fotoda oynucam sdf bravo ten poyint Fotodamı oynican ? Tartının kendi ayarı var daha kolay olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Perfectionist said: 63kg. Net. Ben gozumle tartarim. Trolleme basligi yeter. Olmuyor iste. Killer bisey de ya ya benim sırtım ortada 82 kiloyum öyle bi poz düşünmüyorum. çekeyim bende aynısını bakim lan durun geliom sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 çekemiyom lan biri lazım çekmesi içni dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 OLM şu garip pozu çeksene ben çözemedim onu bi de ikinci bi kamera ile o pozu nasıl çektiğini gösteren bi poz daha çekmelisin ama başabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sonra biri de 3. kamerayla o pozu nasıl çektiğini çekeni çeksin, burda 2. kamerayı tutanda kaslı biri olması laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Killer berbere git ense tirasi ol. Dayi aynayi tutttugu sirada kendi kafanin ustunden onun elindeki aynayi cek ama bu sirada kollarini titanic stayla acman lazim. Ha birde ciplak olman lazim. Berber izin verir mi? Nasil olcak bilemedim tam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi bulmaca gibi pozlar ama. kol çekmiş adam, sanki kolu yerinden çıkartıp halıya yatırmış da sonra iyice dibine girip çekmiş gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 cantug said: incdarkness said: cantug said: Nerden bilcez? Oynadin belki ? Video cek.... evet patidekileri nasil kandircam diye fotoda oynucam sdf bravo ten poyint Fotodamı oynican ? Tartının kendi ayarı var daha kolay olur... elektroniklerdede oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dasaaa said: OLM şu garip pozu çeksene ben çözemedim onu bi de ikinci bi kamera ile o pozu nasıl çektiğini gösteren bi poz daha çekmelisin ama başabilirsen flash isikli bir telefon sol el veya sag el havada bi sekilde sirt kaslarini sIk ondan sonra cekme tusuna bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 dasaaa said: abi bulmaca gibi pozlar ama. kol çekmiş adam, sanki kolu yerinden çıkartıp halıya yatırmış da sonra iyice dibine girip çekmiş gibi duruyor yeni bir tarz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hacı sırt pozu bunlar http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/486963_10152005415295301_1897897770_n.jpg bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sonuncusu facebooka konur hacı, şık durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sırtıma kıç var gibi dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sana biceps lazım bence, onun dışında iyi kasmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abi cok anlamdiz fitness yapmak bunu farkedince biraktim ben rage is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hayat çok anlamsız be abi.... //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Şu olaya yemin ederim allah korusun bir uçurumda kalsak kendimi çekemicem direk ölüp gidecem şeklinde düşündüğüm için başladım veya bi şeyin altında kalsam bench press gibi düşünün ittiremicem güm diye gidecem şeklinde düşünüyorum sırf ondan başladım. Ha baktık belki şekilde gerekir 2-3 sene sonra o zaman izole de çalışırım ama önce hayatta kalmak lazım güçlenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aynen soris başlama nedenlerimden biri o. veya birei düşer çekemessem falan dye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kanyonda mı yaşıyorsunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 LOOL abi zevkiçin, spor için yapın lan. bÜŞÜ DÜŞerSE GALDURAMAM da nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Sixoms said: kanyonda mı yaşıyorsunuz olm. dfsdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ahahaha hasta misniz olm? :D Bende kolonun altinda kalirsam ayagimla iteyim diye basladim. Yok be sirf estetik icin benimki. Birde kendimi zimba gibi hissediyorum hosuma gidiyor vucut hormon pompalayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben kanyonda yaşıyorum artik nerden bildiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Abi ben hep oltayla köpekbalığı falan yakalarsam kaçırmıyım çekebileyim diye başladım,sonra dedim ya çektiğimde altında kalırsam? üstümden ittirebileyim diye devam ediyorum. Şimdi boksa başlamayı düşünüyorum bir durum olursa balinaları yumrukluycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 fitness la body buildingi de anca bi liseli karıştırır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar