Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Selam

Yurda geçmemden kelli yarın spora başlıyorum. Before fotosu koyarım bir ara, after kısmı da sizden gelecek yardımlara bağlı.

Boy: 1.77
Kilo:73

şimdilik değerler bunlar bel omuz vs ölçmedim-ölçtürmedim. hızlı kilo alan adam göbeği var yalnız. armut şeklindeyim, bacaklar vs de zayıf... Aslında müzmin bir zayıf olarak çok kilo vermek değil amacım ama göbektekileri dağıtmak gibi bir olay olmadığına göre yanacak onlar! (noob stayla :P)

Öncelikle yağ ölçümünü fln nerede yaptırabilirim ben? bizim spor merkezine bir gittiğimde sormuştum "aga biz yapmıoz" demişlerdi.

Başlamadan önce diğer yapmam gerekenler nelerdir bu arada, noob'um bayağı spor konusunda da..

Dipnot: Sayfa sayfa okuyayım dedim de başlangıç için çok detaylı bir şey bulamadım. Bir de kilo ve amaç da önemli tabi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
before'um yok da iki tane after da ben koyayım ehe.

2.5 aydır işe başladığım için düzenli gidemiyorum antrenmanlara, haftada 3 gidiyorum gerçi genelde ama yediğime içtiğime hepten dikkat edemez oldum, çünkü sabit bir yerde durmuyorum, gittiğim yerlerin yemekhanesinde ne varsa onu alıyoruz mecburen. her ne kadar günde 5 kereden 10 kat merdiven çıkma, yol yürüme vs. ile spora katkı olsun diye debelensem de beslenmeyi düzgün yapamayınca ne oluyor siz de az çok biliyorsunuz.

demin çekizledim, 3 gündür gitmiyorum spora. buz gibiyim yani.

ilk resimde biceps küçümen kalmış, fakat aslında büyütmüşüm epey kolu bir alttaki resme bakıldığında. kendi fotoğrafımı hiç çekmemiştim before-after için, epeydir de kollarımı fotoğrafta görmemiştim açıkçası. son 2.5 aya rağmen rahat toparlarım gibime geliyor ocak'a kadar düzenli gidebilirsem.

http://s11.postimage.org/obql0rcbn/20121118_225359.jpg
http://s11.postimage.org/qyaovfswz/20121118_225538.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

bi şey daha sorucam, sixpack'i içten içe bariz çıkarttım. yani dokunulduğunda çok net hissediliyor. fakat dışarıdan ancak düzgün ışıkta, kendimi öne doğru verip kasarsam gözüküyor biraz biraz. bu ne ile alakalıdır ? o bölgedeki yağlanmayı mı azaltmam lazım daha fazla ? yoksa antrenman şeklini mi değiştirmeliyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe yazmamışım türkçesini yazayım dfgdf

beslenmen nasıl bilmiyorum da yağı düşürürsün az daha
kardioya biraz daha ağırlık vermen lazım
karın antrenmanını değiştirmek çok etkilemez (ama namaz pozisyonunda boyundan halat çekmeyle karın çalışan var karın kasını büyütüyomuş mucize sanki dfg onu yaparsan bilemicem)
karnı boşver kışın bulk gogo
Sosyal ağlarda paylaş

aynen kardioyu arttırıcam. dediğim gibi yaz sonundan beri çok bozdum, yazın iyiydim. beslenmeyi düzgün yapamadığım için kasları gereksiz parçalamışım, son ölçümümde hocalar inanamamıştı nasıl bu kadar düzenli gelip gereken ilerleme olmamış diye. yani yerimde sayma modundayım şu an, fit kalıyorum sadece ama geliştirme kısmı durdu.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

boyum 1.76 idi en son
yaş 21

yari yasimdasin :) sana ve diger genc arkadaslara sunu soyleyeyim, planlarinizi lutfen uzun vadeli yapin, 5 ay sonra sunu yapacagim yerine 1 sene sonra sunu yapacagim bu olacagim deyin, 40li yaslarda olmuyorsunuz :)

20 yasimda ne yapiyorsam aynilarini yapiyorum ayni sekilde hissedip ayni sekilde dusunuyorum bir bok degismiyor yani.

lutfen uzun vadeli dusunup o sekilde yapin sporunuzu. 5-6 ay sonrasini degil 4-5 sene sonrasini dusunun. hem daha basarili hemde daha etkili bir sisteminiz olur.

bence kilon ve boyun cok guzel atletik bir vucudun var.. 40 li hyaslarina geldiginde de bu sekilde olmayi dusun ornegin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne diyim abi sana ben :)

6cm bu arada :P genc adamlarsiniz hoby gibi takilin iste spora. yillardir sikilmadan pc basinda oyun oynuyoruz ornegin yillar boyunca sikilmadan spor yapin. illa agirlikta olmak zorunda degil yani.

hay forumun ninesi gibi vir vir car car banane ya hayat sizin. yasayin anacim.

sende sorun yok, kizlar var, tip var, vucutta oluyor, motorunda vardi senin herhalde. senmiydin o yoksa devomuydu.. ne bilim.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmmb ben baktigimda sadece kizlarli foton vardi simdi iki tane foton olmus.

birinci fotoda deliligin haric guzel gorunuyor ikincide omuz gogus (ust vucut) gelisirse guzel olacak. alt taraf ust taraf ne kadar gelisirse o kadar guzel gorunuyor. abartmadan ustu gelistir..

abartirsak ne olur ? yaglaniriz alt tarafi isin icinden cikilmayacak hale getiririz. aman diyim.

acele yok sindire sindire. ne kadar hizli gelirse o kadar hizli gider.

1 numarali kural.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

Black_Hand said:

boyum 1.76 idi en son
yaş 21

yari yasimdasin :) sana ve diger genc arkadaslara sunu soyleyeyim, planlarinizi lutfen uzun vadeli yapin, 5 ay sonra sunu yapacagim yerine 1 sene sonra sunu yapacagim bu olacagim deyin, 40li yaslarda olmuyorsunuz :)

20 yasimda ne yapiyorsam aynilarini yapiyorum ayni sekilde hissedip ayni sekilde dusunuyorum bir bok degismiyor yani.

lutfen uzun vadeli dusunup o sekilde yapin sporunuzu. 5-6 ay sonrasini degil 4-5 sene sonrasini dusunun. hem daha basarili hemde daha etkili bir sisteminiz olur.

bence kilon ve boyun cok guzel atletik bir vucudun var.. 40 li hyaslarina geldiginde de bu sekilde olmayi dusun ornegin :)

saol. ''nisan a kadar 75 kilo olmam lazım'' demem yani bu esas hedefim değil aslında. yazın cut a başlayacağım için o zamana kadar o mass i yakalamam lazım.

sporu bu saatten sonra bırakamam çok ciddi bir sakatlık geçirmez isem zatem. spor yapmadıgım zamanlar huzurlu olamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

40 li yaslarda olmuyorsunuz demisim. ordaki olmuyorsunuz = gebermiyorsunuz, hayatiniz devam ediyor , anlaminda.

sacma sapan olmus.

anliyorum, guzel abi, dikkat etmemiz gereken bir diger hususda sakatlik aman diyim, bilmemneyi yapacagim diye pit diye sakatlanip 3 ay spor yapamamaktansa yapmayin o hareketi veya girmeyin o agirligin altina.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...