Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

AHAHAH. olm en kötü halimi koyayım dedim. en rezil halim bu işte baksır falan iyice

samaella hem doğru düzgün çalışmamış ve yememişsindir muhtemelen. belki de düzgün yapmışsındır bilemeyiz tabi. bırakıp tekrar başlayanla aynı hızda gelişemezsin o da var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gencler okudum topic'i, yeniden motive oldum. karın ve bel civarındaki yağlarımı eritmek istiyorum, başka hiçbirşey istemiyorum.

okuduğum kadarıyla mekik çekmek falan fasa fiso işler, yapmayın demişsiniz. haftada 1 gün tenis, 2 gün halı saha yapan adamım. buna bir de salona gitmeceyi ekleyemem.

evde dambılla falan mı çalışayım, napayım ? yoksa fifa oynasam kendiliğinden erir mi sizce, parmaklarım çok çalışıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

pilav antreman sonrası güzel.

cola vs gibi şeyler içmeyin abi. zaten 3-4 ay içmeyin bidaha hiç canınız çekmiyo, ben ymeek yanında su içiyorum valla krallar gibi geliyo artık.

düzgün beslen, yağlı şeyler yemeyin işte kısacası.

yani gidip bol yağlı iskendere abanacağınıza, tavuk gögsüne, salataya,sebzeye bifteğe falan abanın
Sosyal ağlarda paylaş

ham hum anladım gibi.

son zamanlarda beslenmesine dikkat eden bir insanım, zaten 5 kg civarı verdim. spor da yapıyorum, yaptığım sporlar gerçi kas gelişimine yönelik olmuyor sonuçta, ama kalori yakımını sağlıyor en azından. haftada 1-2 gün de evde mekiğimi çekip dambıllarımı alıp dizi izlerim öyleyse. göbek de gidecek o zaman. ya gidecek ya gidecek!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...