Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Killer said: http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/486963_10152005415295301_1897897770_n.jpg before after dediğin böyle olur olm. niye tek foto koyuyonuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 tiLi said: ne bilsin adam taylan olduğumu. tanışınca küfürü bastım tabi sffsdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 nabion lannnnnnnn ..... dedi dimi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 1-3 yas arasi gorulen anal donemden bazi izler tasiyodu mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 3 ay önceki hal. yalnız iyi bi vücudum vardı 1 buçuk sene falan tamamen bırakınca o hale geldi. tekrar toparlaması biraz daha kolay sıfıra göre. http://i.imgur.com/Lak6g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 olm soldaki fotorafı kaldır lan akıllarımızda hep son halin kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ya 3 senedir kız gibi kol çalıştığım için kollarım küçük ya =( bakalım bu sezon nolcak 4 cm bekliyorum dfgd tili bırakma lan sporu ahahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 gözünüzden düştüm :/ anadan doğma öyle olcak halim yok ya. bi before hali var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 panpa belki de eski vucut, boxer, çorap ve terlik kombinasyonuna hazır değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 SDFDSADSFAFSAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Yani before after fotosu donlu olmasada olurdu asşldmasdmasdasda.. Bu arada 3 ayda iyi toparlamışın ya. Ben ilk kez gittiğim için mi 4 ay oldu hala sıçmık gibiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 AHAHAH. olm en kötü halimi koyayım dedim. en rezil halim bu işte baksır falan iyice samaella hem doğru düzgün çalışmamış ve yememişsindir muhtemelen. belki de düzgün yapmışsındır bilemeyiz tabi. bırakıp tekrar başlayanla aynı hızda gelişemezsin o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yani şimdi bırakır ve sonra başlarsan daha hızlı gelişebilirsin! PROBLEM BB!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 asadasd öyle olsa infinite musclez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ahhahah dasaa bug buldu beyler bırakın çalışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 oha lan tilinin eski hınbıl vücut aynı ben (penis hariç) demek ki ben de kasarsam tili gibi olucam (çük hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 niye birinde penis, birinde çük oldu sdfs e heralde kasarsan olur yani. ne bekliyodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Esh said: oha lan tilinin eski hınbıl vücut aynı ben (penis hariç) demek ki ben de kasarsam tili gibi olucam (çük hariç) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/524872_10151057785166456_334467008_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 gencler okudum topic'i, yeniden motive oldum. karın ve bel civarındaki yağlarımı eritmek istiyorum, başka hiçbirşey istemiyorum. okuduğum kadarıyla mekik çekmek falan fasa fiso işler, yapmayın demişsiniz. haftada 1 gün tenis, 2 gün halı saha yapan adamım. buna bir de salona gitmeceyi ekleyemem. evde dambılla falan mı çalışayım, napayım ? yoksa fifa oynasam kendiliğinden erir mi sizce, parmaklarım çok çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 abi mekik yap tabi; ama güzel bir komple ev için program bulup onu yap. sadece mekik yaparak göbüşten kurtuluruz sanan çok adam o yüzden demiştir arklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 tiLi said: niye birinde penis, birinde çük oldu sdfs e heralde kasarsan olur yani. ne bekliyodun? vücut çalışanların penisi küçülüyomuş doru mu taylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 yağların gitmesi için düzgün beslen düzgün. penisler küçülmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Şu düzgün beslen i biraz açsanıza artık senelerdir düzgün beslen düzgün beslen diyolla, ne yapalım yemek arası muz shakeler falan mı içelim sürekli.Pilav mı yemeyelim hiç cola içmeyelim mi ne yapalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 pilav antreman sonrası güzel. cola vs gibi şeyler içmeyin abi. zaten 3-4 ay içmeyin bidaha hiç canınız çekmiyo, ben ymeek yanında su içiyorum valla krallar gibi geliyo artık. düzgün beslen, yağlı şeyler yemeyin işte kısacası. yani gidip bol yağlı iskendere abanacağınıza, tavuk gögsüne, salataya,sebzeye bifteğe falan abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ham hum anladım gibi. son zamanlarda beslenmesine dikkat eden bir insanım, zaten 5 kg civarı verdim. spor da yapıyorum, yaptığım sporlar gerçi kas gelişimine yönelik olmuyor sonuçta, ama kalori yakımını sağlıyor en azından. haftada 1-2 gün de evde mekiğimi çekip dambıllarımı alıp dizi izlerim öyleyse. göbek de gidecek o zaman. ya gidecek ya gidecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar