Cons Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 meteormu dustu lan latlerine niye gocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 before daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Hadi bakalım bu da benden olsun. Geçen ay çekilmişti. Seneye Ağustos'ta yenisini koyarız bakalım ne kadar fark edecek. :) Ağustos 2012 Statlar: Kilo: 100-101kg, boy 195cm, bel 88cm, bacak 64cm, kollar 41cm, omuz 134 falan filan. Hepsi soğuk. İdmanda 1-2cm artıyor pump oluncana. Hedefim daha yüksek kütlede define olmak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar. PS : Önden güzel çekersem eklerim. üst iki pack hafiften görünür durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Cons said: meteormu dustu lan latlerine niye gocuk sırf kanadı çıkardım ya sırt pozu vermedim. arkaya çıkarınca göçük gidiyo sdf Loxias said: before daha iyiymiş sure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 perf kollar inik de ceksene, omuzları merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Uygun bir zamanda cekiyim. Bir tanede onden double biseps vardi ama onu bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 perf bi önden de çek bro yıllar oldu :D omuzlar iyi görünüyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Kemarlos said: perf bi önden de çek bro yıllar oldu :D omuzlar iyi görünüyo :) Sagol bro bey :) uzun aradan sonra tekrar basladim. Yavas yavas toparliyorum iste. :) onden bir iki poz var ama bir turlu ekleyemedim firsat bulup. Soz, koyarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Tili koyacakti noldu o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Sağlam motive ettiniz beni yine eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Evdeki PC'yi 1 aydır açmıyorum. Lanet olsun smartphone'a her işimi görüyor :) Unutmazsam bir before yapacağım. Motive edici olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bende s2 var şarj dayandıramıyom öyle pc niyetine kullandığımda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Kemarlos said: bende s2 var şarj dayandıramıyom öyle pc niyetine kullandığımda :S Bende de s2 var. Yettiriyorum valla. :) kanuni abi de s2 kullaniyordu ona da soralim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 nassı yettiriyosun ya devamlı kullanımla güneşli bi ortamdaysan parlaklık da açtın diyelim sabahtan itibaren öğleden sora 3-4 gibi gg oluyo şarj etmen gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Oyle twitter facebook 10dakkada bir check ederse, zart zurt notification yagdirirsa, her widget'i acarsan, birde wifi bluetooth falan surekli acik geziyorsan (3g demedim dikkat) biter tabi. Ben cok fazla browsing yapmazsam 2gun gidebiliyorum. (buarada ics update'li) Ama oyun falan oynamiyorum. Sadece telefon sms email browsing birde 2-3 app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 gasdfsfd öyle çok widget yok kullandığım. wifi bt. açık takılmıyorum. ama araştırmalarıma göre wifi 3gden daha az pil harcıyomuş. neyse ama fb gmail falan yardırıyo notification konusunda. ama bi o yani o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 http://i.imgur.com/DZqkO.jpg kassız ve yağlıyım. six packler biraz kaybolmuş. kaslar küçülmüş. tatillerin sonuçları işte bunlar. bir de resimde kötü çıkıyorum ya aynada daha çok beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 iyisin iyi. ne yağı, %10 anca varsın surda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 fight clubdaki hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Night elf gibiymişin tili ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ya o kadar da kötü değilim de iyi de değilim yani. hep zaten "şurası da şöyle olsun" diycez galiba, sonu yok. sona yaklaşamadım ki. belim fazla ince, kız gibi. ona çözüm yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 evet o HUGE göğüslere o bel olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 adamla fizik yapımız acaip benziyor.ben tabi biraz daha az kas kütleli haliyim az önce 4 adet baklava yedim yine.şu son haftalarda nası sıçtım sporumun içine anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 tiLi su vucut bir bulk bir cut daha gorsun hayvannn gibi olcaksin. Oranlar cok iyi bence. Keske bizim belimiz de o kadar ince olsa. Tebrik ederim gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar