Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erkek vücudları incelenip birbirlerine iltifat edilen bölüm dediler görmeden inanmam diyerek geldim harbiden birbirinizin çıplak vücuduna bakıp iltifat ediyormuşsunuz. Allahtan çirkin vücudum varmış dedigim dünyada ilk an, ki baya sevmem ona rağmen düşünün.
Mesaj tarihi:
Perfectionist said:

Ezio tebrik ederim kısa sürede iyi iş çıkarmışsın. Aynı kararlılıkla seneye yaza daha hacimli ve daha define girersin umarım :)

Kolay gelsin.

Teşekkürler konuyla ilgili tek yorumun için :) benimde temennim o yönde bakalım neler yapabilicem 1 sene içinde.
Ara sıra kafamı kurcalayan şu var, sonbaharı kışıda bulka girmeden ufak ufak hacimlenerek define kalmaya çaba gösterek geçirmek yada supplementinden yemesine içmesine kadar ciddi bir bulk ile hacimlenmek.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
subat 2011 buymus

Kanuni said:

foto yok ama olculer

kol sag : 42,5
sol kol :41
bel : 87
omuz : 136
gogus : 116
kilo : 93,8

boyle oldu.

simdi

kollar 44-42
omuz 138
gogus 118
bel 85
kilo 95,5
Mesaj tarihi:
Kanuni, şubattan bu yana bulking/cutting geyiklerine girdin mi yoksa stabil mi gitti kilon? Ben bi beceremiyorum şu bulking/cutting olayını. Yine kas yapcam die yağ topladım. Sonra yağ yakcam derken aynı yere döndüm. Bu ne ya...
Mesaj tarihi:
Ezio said:

Ezio said:

Az önce çektim

Çok resim

şu söyle önde dursun konu çok dağılmıştı.

Kiloda kal diyen arkadaşada : abi benim kiloyla işim yok, + kanuninin dediği ilginç bir şekilde doğru ölçtüğünde küçülmüş oluyorsun yada tshirt üstünden bulka oranla vücut yokmuş gibi durabiliyor ama görünüş olarak daha bir hacimli duruyor insan çok garip.
Yani 60kg de olabilirim problem değil fazlalıkları atalım yağları suları hamallıktan kurtulalım zaten önümüz yine kış dengeli ama sağlam bir bulk düşünüyorum yine abs leri fazla kaybetmeden geçen kış olduğu gibi tartıya kilolara fazla takmadan bakalım nasıl olucak.

He birde kafamdaki vücut zaten şuankinden daha hacimli. Ama zaman istiyor pat diyince olucak birşey değil kolayda değil. Örneğin ölçü olarak kafamda 40cm sağlam defineli bir kol var. Uzun bir süreç sonuçta yapabildiğim kadar bu sporu yapıcam,ha hedefime ulaştıktan sonra zaten sadece koruma amaçlı yaparım. Definisyon dönemi içinde dediğim gibi tartı falan pek umrumda değil şu anda 66kg yim ama 75ten daha iyi durduğumu düşünüyorum yağlar sadece ölçü alırken işe yarıyor :)

abi herşey süperde arka plandaki koltuk nedir öyle hahaha
foto faruk tarzında
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şuan ögrenci olarak başka şehirde bulunduğum için 130kg before fotom şuan yanımda değil ama after koyayım.

Birde son birkaç aydır kolda biceps-triceps süpersete başladığımdan beri muazzam bir ölçü artışı yaşadım,
şuan 42cm kol
Diğer ölçüler
Omuz 130
Gögüs 114
Bel 96
biraz bulk'um :)

After

http://img851.imageshack.us/img851/6223/img8078e.jpg

Mesaj tarihi:
ben yanıtlayayım az çok, çok fazla set içermesi adam akıllı birkaç yıl bu sporu yapan birinin bile 20-22 sette gögüs bitmiş olurken, orda 25 set içeriyordu.Birde arkadaşın pulloverla dipsi hareketten saymamasına söylemiş o lafı
Mesaj tarihi:
Cons said:

Baggio said:

Bunlara atlayan kız bana atlamasın:

http://www.musclebymail.com/library/champion.jpg

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_10512_B_10056_b.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sn. Ünal Aysal’ın futbol dünyamızdaki son gelişmelerle ilgili açıklaması:

Spor dünyamız açısından en büyük yanlış bu tür olaylara rekabet duygusuyla yaklaşmaktır. Tüm Galatasaray camiasından gelişmeleri büyük bir olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini ve Türk futbolunun bu süreçten zarar almadan çıkmasını dilerim. Hukuka ve genel ahlak anlayışına aykırı herhangi bir davranış gerçekleştiyse – ki bunu düşünmek bile istemem - bunu kanıtlamak adalet sistemine düşer, bizlere değil.

Konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tutarak Galatasaray TV başta olmak üzere Kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz. Aynı hassasiyetin tüm Galatasaray camiası tarafından da gösterileceğine eminim.

Ünal Aysal
Başkan
Galatasaray Spor Kulübü

YA

of harbi sdfg
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Baya bi aradan sora bi after koyiim. Çalışmaya başladım 1,5 yıldır o nedenle eskisi kadar sağlam spor yapamıyorum. Neyse..

kaslar var dihhat..

inceden alt karında yağ var işte otururken iki parmakla tutunca 15mm falan bişi o gitsin die öle uğraşıyorum gibi. tam da uğraşamıyorum işte öle.

1.70 m - 67,5 kg

böyle işte, hacim hevesimi biraz kaybettim bu ölçüleri koruyup daha define daha kondüsyonlu olmak gibi düşüncelerim var.
Mesaj tarihi:
Omuz pek abanamıyorum aikidoda falan sakatlık çıkıyo bürkerken yamulturken :D Ama göğüs zaten en sevdiğim bölge. Ama alt karındaki damarlar ftw ya onlar şart ya aslında görünüyolar ama işte böle çok net görünseler süper olcak :)

Şu son kalan inatçı yağlardan kurtulmak da en zoru ya :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...