di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 2 aydır gıtmıyorum spora got gobek bagladım baslıcam gene resim koymaya utanıyorum suan oncekı resımlerden sonra beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 snarveien said: Buyrunnnnn http://img19.imageshack.us/i/51225545.jpg/ http://img26.imageshack.us/i/20429762.jpg/ http://img838.imageshack.us/i/dghfgjgkhgghl.jpg/ bi yorum lütfen asdsdfgdg edit: linklere tıklamanız gerekiyo diğer türlü koyamadım Boy-Kilo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 1.87 70 kiloyum evet 10 kilo kadar bi eksiğim var. 10 demeyelim de 7 8 falan geçen yaz girmeden önce haftada 4 kez gidiyodum düzenli olarak baya da iyi besleniyodum fakat bu sene dersler falan derken haftada 2 kere gitsem şükrediyorum. Sıcak halini de bu hafta salona gittikten sonra çekip yollarım. Hiç proteindir keratindir falan kullanmadım, kullanmak da pek istemiyorum doğalları dururken. Kilo alma konusuna gelince de ne yaptıysam alamadım. Zaten ağırlığa başlamamın başlıca sebeplerinden biri de bu kilo almak için gittim 4 kilo falan aldım ama şu anda düzen kalmadığı için yerimde sayıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Zegna said: 2 aydır gıtmıyorum spora got gobek bagladım baslıcam gene resim koymaya utanıyorum suan oncekı resımlerden sonra beyler. koy koy merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 7-8 deil kafadan 12 kilo falan lazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 voah! 12 mi?! göt göbek bağlamayalım sonra top da oynuyoruz kalkmaz kıçımız valla 10 yeter de nası alıcam kara kara düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Topçuysan kilo=boy idealdir.. Bağlamazsın göbek falan merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi imkanı yok alamam ki ben 12 kilo hem de peheeeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bana da 15 lazım. bitaraflarım çıktı ama alamıyorum. insan gibi yedim olmadı öküz gibi yedim olmadı. şu aralar köpek gibi aşamasına girdim bakıcazçç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 snarveien said: abi imkanı yok alamam ki ben 12 kilo hem de peheeeey 3.5 ay gibi bir sürede 17 kilo aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 NASILLLL programını yaz allahaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Zegna said: 2 aydır gıtmıyorum spora got gobek bagladım baslıcam gene resim koymaya utanıyorum suan oncekı resımlerden sonra beyler. önceki resimlerdede pek bi ışık yopktu zaten götü göbeği fotoşoplayıp koymuşsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Dragonmax said: NASILLLL programını yaz allahaşkına Haftada 4 gün 1. gün omuz-arka kol dumbell raises x3 -10 15 tekrar- military press x4 -12 tekrar- dumbell press x4 - 12 tekrar- dumbell fly x3 - 10-12 tekrar - french press x5 - 10 12 tekrar- kick back x3 - 12 tekrar - bide ismini unuttum dumbell ı kafanın üstünde tutup arka kolu calıstıran hareket x3 - 12 tekrar - 2. gün sırt-trapez barbell rowing x5 - 12 tekrar - lat pull down x4 - 10 12 tekrar - dumbell rowing x4 - 12 tekrar - dumbell shrugh x5 - 12 tekrar - deadlift x3 - 10 12 tekrar - 3. gün göğüs-biceps pull over x3 - 12 tekrar - inchlyne press x4 - 10 12 tekrar - dumbell bench press x4 - 10 12 tekrar - dumbell bench fly x4 - 10 12 tekrar - biceps machine x5 - 10 12 tekrar - dumbell curl x4 - 10 12 tekrar - 4. gün bacak leg press x5 - 12 tekrar - leg extension x4 - 10 12 tekrar - leg curl x5 - 10 12 tekrar launch x4 - 10 tekrar - calf x4 - 15 tekrar - 12 dk. bisiklet önümüzdeki pazartesi program değişicek yazarım onuda çok düzenli uykum vardı gece 23:00 - 09:00 hergün yumurta-tavuk-balık eti süt vs. Ama şu anda kilo alımı durdu çünkü uyku düzenim bozuldu nasıl tekrar oturtucam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 @ValhallAwaitsMe kilo aldıkça vücudun gereken kalori miktari artar ona göre belli miktarda protein ve carb i arttirirsan kilo alımın devam eder, birde yavaş yavaş kilo al bence 3.5 ayda 17 kilo bayağı fazla onun en az yarısı yağdır bence bel ölçünde ne kadar artış var bu 3.5 aylık sürede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Yarısı yağ çok yersiz olmuş before-after fotolarım son 5-6 sayfanın içinde var,evet 3 sene öncesi antreman dönemime göre daha yağlıyım ama çok abartı değil. Bel ölçülerimi bilmiyorum pantolonlarımdan yola çıkarsam kemer takmıyorum olsa olsa 1 beden büyüdü.. Bak kesinlikle yağlanmadım demiyorum evet yağlandım çünkü bulk olarak beslendim,kötü mü? Kesinlikle değil eskisine göre daha iriyim daha hacimliyim. Uzun seneler sporla içiçe olduğum için bu kadar kısa sürede yeni spora başlayanlara göre daha hızlı verim aldığımı düşünüyorum antremanlardan. Zaten amacım Haziran ayına kadar alabildiğimce kilo alıp hacimlenmek,sonra definisyon. Gel görki şu sıralar alamıyorum hedefim Mart ortalarına kadar 70 ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Yarısı yağdır lafını kötü niyetle söylemedim, sonuçta 17 kilo muazzam bir rakam, ama şöylede bir gerçek var bu işi prof olarak yapan bütün supplementleri kullanan mükemmel olarak beslenen insanlar bile yılda en fazla 6-7 kilo kas kütlesi kazanabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 suda vardir o alinanin icinde 17 kilo korkunc bir rakam zaten. hedefin 70 ise senin boyun ve su anki kilon kac ve hangi kilodan geldin 70 e ? 53 kilomuydun ? devam boyle yardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 48-50 bişiydim başlamadan önce,ha bu rakamlarada daha önce 60tan düştüm. Boy sanırım 1.70 yada 1.72 fln. Yok kötü amaçla söyledin demedim zaten biliyorum kas yapmanın çoooook zor olduğunu,yağda var çoğuda su zaten.. Ama 17 kilonun yarısı denince böyle göt göbek salmış bişi geliyo insanın aklınaa hehe (= Şu aralar beslenmeyide yazıcam buraya,antrenörlede konuştum bugün programı fln değiştiricez kg alamıyorum çünkü moral bozuluyor,bunu söyleyincede kızıyo daha ne istiyosun kısa sürede şiştin falan diye ama. Edit : şu an 65 im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 senin program da bi ilginc. hareket ba$ina 5x 12 tekrar ne abi? 4 saatte falan mi bitiyo bi gunluk program =P yani $i$mek icin desen 2x 3x 25 saniye max tekrar denersin her aletten de 5x 12 efsaneymi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi ben 2 ayda 4 kilo falan aldım o zamanlar ama baya düzenli yiydum sabahları 3 yumurta falan oglenleri sektirmiyodum hiç akşamları da öyle. şimdi dersler yüzünden ne uyku düzeni kaldı ne bişey kaldı hala 70 kilodayım. bugün hesapladım da 3 günde toplam 13 saat uyumuşum alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum artık :) bakalım başladım bugün tekrar adam gibi haftada 3 4 gün gitmeye düzene oturursa alırım yaza kadar 6 7 kilo iyi de oturur vücut. @Dragonmax Aynı ben de sen gibiyim dostum bizim metabolizma yer yemez yakmaya başlıyo heralde anlamadım gitti bende kendimi bildim bileli böyle zayıfım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Esh said: senin program da bi ilginc. hareket ba$ina 5x 12 tekrar ne abi? 4 saatte falan mi bitiyo bi gunluk program =P yani $i$mek icin desen 2x 3x 25 saniye max tekrar denersin her aletten de 5x 12 efsaneymi$. Yoo 1.5 saatte bitiriyorum,bazı hareketler 5 set gözüne onlar takılmış genelde 4 set bazı hareketler 3 set zaten. Pazartesiden itibaren konuşup tekrar sayılarını 8-10 a düşürmeyi düşünüyorum ama bitarafımdan kan gelicek ağırlıklarla,bakalım denicez. Ayrıca salonda kimse 6-8 tekrarlı çalışmıyor dikkat ettimde bilmiyorum niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben hep 3-5 tekrar çalışıyorum valla. Şişmiyorum ama güç bende. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 şu programı gördükten sonra hiç bacak çalışmadığımı farkettim sadece her program sonunda squad yapıyorum bir parmak ucunda 10*8*8*6 bi de normal olarak 10*8*8*6 yapıyorum sdfsg gövde genişlicek ki genişledi kanat manat ayaklar çöp gibi kalıcak zaten ince bacaklarım kuş gibi gözükücez anasını satıyım dur yarın ayarlıyım ben de bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mirage said: Ben hep 3-5 tekrar çalışıyorum valla. Şişmiyorum ama güç bende. :p Ciddi misin? 3-5 tekrarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar