Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu resimde 17 yaşıdayım Bodybuilding başlamadan onceki halim.

burada gençler vücut geliştirme yarışmasına hazırlanırken 18 yaşındayım. 1 senelik haftada 5 gün idman ve 0 yağ diyetiyle yağ oranı %20 den %10 a kadar düşürüldü.
bu resimde bulkdaydım 43 cm kol vardı.

yarışma icin ölüm diyeti yapip 80 kg den 65 e düştüm kas kaybıda oldu tabi

http://i1102.hizliresim.com/2011/2/5/521.jpg
bu resim 19 yaşında çekildi 41 cm kol ölcüleri var iken.
yalnız bodyy nin nankör bi spor oldugunu anlayıp diyeti miyeti bıraktım 75 kg ye cıktım 42 cm kol ile haftada 5 yerine 2 3 antrenman atarak sadece sağlıklı yaşama gönül verdim cünki bi işe yaramıyor sporu bıraktıgınızda 1 sene halinde o ne güç kalıyor nede o eski garanti cok emek ve dikkat isteyen nankör bir spor aynı zamanda gençler v.g dede alınmış ufak tefek madalyalarım var steroid kullanmadım bu resimlerdeki halimde ve
ilk resimden yarışma oncesi resime 18 ayda geldm.

Mesaj tarihi:
supplementlerim günde 10 yumurtam yulaf ezmem balıgım etim hergün soframda eksik olmadıgı gibi sizde yemenize dikkat edin ve en önemlisi gelişim uykuda olur bodybuildingin %50 si uyku %25 i yemek %25 i antrenmandır
Mesaj tarihi:
ya olm.. yönetimden rica ediyorum buraya düzenli yazanları tespit edip yanlarına sarı yıldız koysunlar.

bulaşmayalım fazla.

dilin kemiği yok, yerin dibine sokarız adamı.
adam da bizi katlar..

yazık olur.

ama bi sarı yıldız koyun, işaretleyin..

win-win

saygılarımla
dinimiz amin
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

kusura bakmada tam bir apaçi tipi var

bilader koyda seninde resmini görelim cok şekilsen, ve ozamanda yaşımız küçük saç baş stili doğaldır.4-5 senelik resimler merak ediyorum 17 18 yaşında vücudunu ve tipini ve yaptıgın sporu hatta spor yaptıgını sanmıyorum sağda solda sürtüyorsundur açmıssın fake trollcülere özenip takılıyosun şu forumda
Mesaj tarihi:
Loxias said:

boy kaç?

boy 1.74 cm o resimlerdede kg 80 75 65 arası degişiyor şuan 22 yaşındayım ve steroid bastım ufaktan 95 kgyim şu resmleri 2 ye katladım yeni fotoları koyarım bi ara trollcüler burdan elini çekerse
Mesaj tarihi:
valla güzel kardeşim burası paticik diyosunda ben alışkınım kayıt tarihime bakarsan 6 sene oldu buradayım ama burada maksat before afteri göstermek tipimizi degil ayrıca 2 salonada gitmedim türkiye gençler vg de 2.ligim var ve bircok amatör klüpler arası yarışmadada derecem ve steroid kullanmasını bilirsen güzeldir sanada tavsiye ederim ;)
Mesaj tarihi:
Kemarlos said:

Kemarlos said:

22 ekim 2009'da v.g. ye başladım.
boy: 1.71
kilo: 67 (başlangıç) 68 (şuanda)
yağ oranı: %19 (başlangıç) %10 (şuanda)

TEMMUZ-AĞUSTOS-EKİM 2009

before

6 MAYIS'10

AFTER

12 HAZİRAN'10

dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir

15 TEMMUZ'10

pamping ayrın

bugün çektim sırtımı, göğüs falan filan adam gibi çekemedim sora koyarım :D

01.02.2011

sırt

göğsü de ekledim.
şimdiki kilom: 71.6

05.02.2011

göğüs

Mesaj tarihi:
rApbOyZ said:

valla güzel kardeşim burası paticik diyosunda ben alışkınım kayıt tarihime bakarsan 6 sene oldu buradayım ama burada maksat before afteri göstermek tipimizi degil ayrıca 2 salonada gitmedim türkiye gençler vg de 2.ligim var ve bircok amatör klüpler arası yarışmadada derecem ve steroid kullanmasını bilirsen güzeldir sanada tavsiye ederim ;)

Mr.Baloon
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ya olm.. yönetimden rica ediyorum buraya düzenli yazanları tespit edip yanlarına sarı yıldız koysunlar.

bulaşmayalım fazla.

dilin kemiği yok, yerin dibine sokarız adamı.
adam da bizi katlar..

yazık olur.

ama bi sarı yıldız koyun, işaretleyin..

win-win

saygılarımla
dinimiz amin
ben isaret istiyorum.
Mesaj tarihi:
rApbOyZ said:

ValhallAwaitsMe said:

kusura bakmada tam bir apaçi tipi var

bilader koyda seninde resmini görelim cok şekilsen, ve ozamanda yaşımız küçük saç baş stili doğaldır.4-5 senelik resimler merak ediyorum 17 18 yaşında vücudunu ve tipini ve yaptıgın sporu hatta spor yaptıgını sanmıyorum sağda solda sürtüyorsundur açmıssın fake trollcülere özenip takılıyosun şu forumda

valhalla'yi bildim bileli futbolcuydu. Ki veletlik döneminden beri tanirim. Sonra bi rahatsizlik gecirdi spordan uzaklasti.
Yani bu herif öyle 5 gün body yapmadi. 6 gün futbol oynadi antreman yapti. Simdi de cok kisa bi sürede eskisinden daha iyi olucak.

Evet bay aiyi savundum karsiligini alirim valhalla.

ps: apaci derken matrak geciyodur keske ciddiye almasaydin. troll'e takilmissin.
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

ya benm hoca da bacak bacak beynimi yedi. bacak niye bu denli önemliki?

Sırttan sonra en büyük kas grupları bacaklarda, kas çalıştırıncada testesteron hormonu salgıladığımız için bacak çalışınca büyük ölçüde testesteron salgılarız buda bu spor için en önemli şey, benim hocada yeni başlayan biri için hiç kol çalışmasan bile bacak filan çalışarak kollarda hacim oluşabileceğini söyledi ne denli doğru bilemem ama bacak çalışmak diğer bölgeler içinde çok önemli
Mesaj tarihi:
Marveloth said:

Kemarlos vücut güzel olmus ama omuzlari biraz daha calis istersen. (tu)

teşekkür ederim :)

omuzlarım da iyi aslında, fotoğrafları çekmeyi beceremediğim için koymuyorum, fotoğraflar çok yanıltıcı :S omuzlarımın kollarıma sırt ve göğüslerime oranları hoşuma gidiyo yani ben memnunum :)

ama sonuçta heryeri çalışıyorum zaten yavaş yavaş gelişiyorlar işte acelem yok :)
Mesaj tarihi:
C3nK said:

Dragonmax said:

ya benm hoca da bacak bacak beynimi yedi. bacak niye bu denli önemliki?

Sırttan sonra en büyük kas grupları bacaklarda, kas çalıştırıncada testesteron hormonu salgıladığımız için bacak çalışınca büyük ölçüde testesteron salgılarız buda bu spor için en önemli şey, benim hocada yeni başlayan biri için hiç kol çalışmasan bile bacak filan çalışarak kollarda hacim oluşabileceğini söyledi ne denli doğru bilemem ama bacak çalışmak diğer bölgeler içinde çok önemli

tamamen doğru bizim hocalarda bacak calıştırıyorlar istemesek bile üst vücut gelişmez bacak asılın diyorlar
Mesaj tarihi:

Buyrunnnnn

http://img19.imageshack.us/i/51225545.jpg/

http://img26.imageshack.us/i/20429762.jpg/

http://img838.imageshack.us/i/dghfgjgkhgghl.jpg/

bi yorum lütfen asdsdfgdg

edit: linklere tıklamanız gerekiyo diğer türlü koyamadım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...