dieevil Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yerı burası degıl farkındayım ama baktıgım sey arac m.m si oldugu ıcın buraya koydum her neyse . Hıc buradan alısverıs yapan oldumu arkadaslarınız felan guvenılırlık nasıl acaba .Sole bısı dusunuyorum araca ve ucurum fıyat farkı var lightinthebox dakı fıyat hepsiburada ki fiyat Sahibinden.com daki fiyat goruldugu uzere light daha mantıklı hadı gumruk koyalım kı kaba taslak ben 200 lıra dıyorum 1000 lıraya dahı gelmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Selam, Buna bir de %18 KDV eklemen gerekli eğer posta ile gelirse. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Gümrük ne kadar bilinmez Türkiye'de. 500 TL bile alabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 tv özelliği var, radyosu var, dvd player ı var bunların hepsi ayrı vergileniyor total 160€ felan vergisi var onun. artı 400€ olduğu için bi de amerikadan geleceği için %20 daha vergi var. kalbini kırarlar, ama yine de ucuza gelir türkiyeden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar