Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3.6 Sovereign set değişiklikleri


Sam

Öne çıkan mesajlar

her kariyerin sovereign setleri defansif ve ofansif olarak ikiye ayrılacak. mevcut setler defansif setlere dönüşürken bunlar bir defaya mahsus olmak üzere ofansif set parçalarıyla değiştirilebilecek. yeni setlerde bazı tyrant bonusların da olması dikkat çekici. daha detaylı bilgi linklerde.

tank setleri

healer setleri

kendi fikrimi söylemem gerekirse 1 yıldır bunu bekliyordum, nihayet!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel de tyrant demek on proc 2 misli heallıyorsun demek. Yani DPS gibi de değil max HP'de capin var, limitin var. Bu durumda sürat daha önemli. O kadar da kesin bir seçim olmamış. Yine de memnun olduğumu söyleyebilirim. Öte yandan melee healerların pek memnun olmamaları lazım. Zaten cooldowna tabiiler, o yüzden süratten gainleri az, şimdi konan proc da dandik. 10% proclasa ne olacak, oradan 20 alsan ne olacak 60ardan harcarken.

Öte yandan caster seti öyle bir olmuş ki, yani bırakın bomberı, AM'in neler yapabileceğini düşünüyorum. Eeaöööhh yani. Bomberlar resmen silecek. Mantıklı olan DPS setlerinin classa göre farklı bonuslara sahip olması ama yer yerinden oynayacağı için yemez.

En en iyisi WP/DoK olmuş. O AP recover o kadar iyi ki.

Sovereign Warlord arası bu kadar fark olmasını çok saçma. Tyrantı nerfleseler böyle şiddetli, aşırı çözümlere ihtiyaç olmazdı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet warlord'u da biraz elden geçirebilirler aslında hazır dokunmuşken. knight ring'den willpower'ı çıkarsınlar filan. :p
sardius said:

tank sette blcok bonus kalkmış mı ben mi yanlış hatırlıyorum?

doğru hatırlıyorsun, bence de yanlış karar olmuş o. ama set parçalarından %2 daha geliyor, %3 kayıp var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız on hit auto attackdan da procluyormuş. YUUH. WP/DoK nasıl üzecek haddi hesabı yok. Drainsiz sokağa çıkılmayacak.

AHAHAAHAHAHAHA forumda bir tespit gördüm. Spirit vuran SM'lerden melee criti kaldırıp weapon skill vermeleri mükemmelmiş. Adamlar kendi oyununu bilmiyor ya.

Bir de her tanka AoE snare vermek kadar kötü bir fikir olamaz. Singletarget olsun, 10s cooldown olsun işte çift snare fena mı veya başka birşey ver. Snare snare snare snare olacak. AM/Shaman'dan hiç mi ders almadılar nedir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Şuan ki soveler defensive olucak ama istersek dps e değiştirebileceğiz.Yani 2.seti şimdiden toplamakta fayda var.
1.3.6 nın değişiklerinden biri de artık lotd'e summon kalkıyor ve level 32'den önce girilemiyecek.Böylece t2,t3 canlanıcak.ha bir de vl giriş pq kalkıyor.
Link :http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&message.id=13944&jump=true
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sove değişikleri geldiği zaman sende bulunan soveler ilk sete yani defansif olana değişicek.Eğer istersen bir kereliğine dps e değiştirebilirsin ama değişiklikler geldikten sonra düşen soveleri dps ya da tank olarak seçebilicek miyiz ya da nasıl olucak bilmiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

notlar çıkmış

http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2010_1-3-6#patch:-1_section:1

Sonunda shieldları party dışına da atabileceğiz. Tabii tactic bonusları çok alakasız yerlerde olduğundan pure healerlarda pek görülmez. Lifetap shaman wb classı oldu, lol.

oo bi sn

* Hierophant's Grace: This proc buff will now hasten casting speed by 25%.

ahaha ne ara çıktı bu ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...