Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 her kariyerin sovereign setleri defansif ve ofansif olarak ikiye ayrılacak. mevcut setler defansif setlere dönüşürken bunlar bir defaya mahsus olmak üzere ofansif set parçalarıyla değiştirilebilecek. yeni setlerde bazı tyrant bonusların da olması dikkat çekici. daha detaylı bilgi linklerde. tank setleri healer setleri kendi fikrimi söylemem gerekirse 1 yıldır bunu bekliyordum, nihayet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tank karakterler azacak kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Eski hali daha iyimiş gibi geldi,tabi ben witch hunter için konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dps sınıflarının yeni setleri daha gösterilmedi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 tank sette blcok bonus kalkmış mı ben mi yanlış hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Güzel de tyrant demek on proc 2 misli heallıyorsun demek. Yani DPS gibi de değil max HP'de capin var, limitin var. Bu durumda sürat daha önemli. O kadar da kesin bir seçim olmamış. Yine de memnun olduğumu söyleyebilirim. Öte yandan melee healerların pek memnun olmamaları lazım. Zaten cooldowna tabiiler, o yüzden süratten gainleri az, şimdi konan proc da dandik. 10% proclasa ne olacak, oradan 20 alsan ne olacak 60ardan harcarken. Öte yandan caster seti öyle bir olmuş ki, yani bırakın bomberı, AM'in neler yapabileceğini düşünüyorum. Eeaöööhh yani. Bomberlar resmen silecek. Mantıklı olan DPS setlerinin classa göre farklı bonuslara sahip olması ama yer yerinden oynayacağı için yemez. En en iyisi WP/DoK olmuş. O AP recover o kadar iyi ki. Sovereign Warlord arası bu kadar fark olmasını çok saçma. Tyrantı nerfleseler böyle şiddetli, aşırı çözümlere ihtiyaç olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 evet warlord'u da biraz elden geçirebilirler aslında hazır dokunmuşken. knight ring'den willpower'ı çıkarsınlar filan. :p sardius said: tank sette blcok bonus kalkmış mı ben mi yanlış hatırlıyorum? doğru hatırlıyorsun, bence de yanlış karar olmuş o. ama set parçalarından %2 daha geliyor, %3 kayıp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 kötü olmuş o be. tank set yapıp block bonusu kaldırmak. pehh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ne kadar block istiyorki bu tanklar? gözünüz doysun :p. Skillerle bufflarla zaten tavan yapmıyormusunz? %5 in derdine niye düşersiniz, ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Yalnız on hit auto attackdan da procluyormuş. YUUH. WP/DoK nasıl üzecek haddi hesabı yok. Drainsiz sokağa çıkılmayacak. AHAHAAHAHAHAHA forumda bir tespit gördüm. Spirit vuran SM'lerden melee criti kaldırıp weapon skill vermeleri mükemmelmiş. Adamlar kendi oyununu bilmiyor ya. Bir de her tanka AoE snare vermek kadar kötü bir fikir olamaz. Singletarget olsun, 10s cooldown olsun işte çift snare fena mı veya başka birşey ver. Snare snare snare snare olacak. AM/Shaman'dan hiç mi ders almadılar nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 BlindArcher said: ne kadar block istiyorki bu tanklar? gözünüz doysun :p. Skillerle bufflarla zaten tavan yapmıyormusunz? %5 in derdine niye düşersiniz, ayıptır. BO & IB için geçerli o. shield rush rezil ötesi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 şimdiden 2. tank(dps)sovereign setini biriktirmeye başlasak onu dps olarak sayar mı patch gelince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Şuan ki soveler defensive olucak ama istersek dps e değiştirebileceğiz.Yani 2.seti şimdiden toplamakta fayda var. 1.3.6 nın değişiklerinden biri de artık lotd'e summon kalkıyor ve level 32'den önce girilemiyecek.Böylece t2,t3 canlanıcak.ha bir de vl giriş pq kalkıyor. Link :http://forums.warhammeronline.com/warhammer/board/message?board.id=dev_discussions&message.id=13944&jump=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 peki kraldan sarı bag aldım seçebilecekmiyim dps yada tank set parçası için yoksa randommu düşecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Sove değişikleri geldiği zaman sende bulunan soveler ilk sete yani defansif olana değişicek.Eğer istersen bir kereliğine dps e değiştirebilirsin ama değişiklikler geldikten sonra düşen soveleri dps ya da tank olarak seçebilicek miyiz ya da nasıl olucak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 himm anladım bekleyip görecez saolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Harir said: 1.3.6 nın değişiklerinden biri de artık lotd'e summon kalkıyor ve level 32'den önce girilemiyecek.Böylece t2,t3 canlanıcak. Ooo sıçış. Altları 32lemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 sardius said: kötü olmuş o be. tank set yapıp block bonusu kaldırmak. pehh:) uzaktan uzaktan konuşma ööle sardi başkan gel sende özledik yaw kendi ellerimle dizicem tyrantını soveni söz bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 notlar çıkmış http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=2010_1-3-6#patch:-1_section:1 Sonunda shieldları party dışına da atabileceğiz. Tabii tactic bonusları çok alakasız yerlerde olduğundan pure healerlarda pek görülmez. Lifetap shaman wb classı oldu, lol. oo bi sn * Hierophant's Grace: This proc buff will now hasten casting speed by 25%. ahaha ne ara çıktı bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 pts açıldı bu arada şimdi patchi yüklüyorum dest arkadaşları da beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 test serverları kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bizim rg den rev ve stromnir girdi şimdi ventte adamlar ben de kapalı sanıyodum ama acmışlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 İndirdim ama bende de kapalı gözüküyor.Girebilen var mı? Edit:Beyaz gözüküyor ama giriliyor.Select deyip girin.Ben de girmedi sonra isime göre sıraladım girdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar