sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Forum üyesiyim konuyu bu yeni acc ile açmamın bazı sebepleri var orasını karıştırmayalım.. Elimde wow+tbc paketleri var zamanında almıştım içinde frostwhisper serverında 35 lvl mage ve rogue var. Biliyorum böyle konular çok açılıyor fakat ben başlamak için nasıl bir zaman olduğunu tekrar sormak istedim size? Yani wowa şöyle bir baktığımda sanki herkes yerini aldı gibi duruyor ama merak içindeyim? Ve wotlk almadan kasmaya başlayacağım sanırım bir sakıncası olur mu? Çok az da olsa fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ne wowu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kataklizimi bekle öyle başla goblin felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beklememe gerek yok o exp gelince tabiki wotlk ile alıp denerim ama yani tek race için beklemek doğru gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 adamlar thrall ı kurtarıyor, beklenmez mi heç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sipeyskeyk said: ne wowu ya. slm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 wow'a başlanır mı diye sormak için mi utandın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Baila oyuna biraz ısın para yap mekanikleri hatırla sonra cataşysm gelince rahat rahat ister devam edersin ister bırakırsın bi ton para vermezsin expansiona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yok hayır o sebebi burda paylaşamıyorum sizinle şincik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 blizzardın politikası hoşuma gitmiyor yanlız şimdi cataclysm gelince bana wotlkda aldırıcaklar arada illa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sayhello said: sipeyskeyk said: ne wowu ya. slm :) selam canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Sizler hangi realmlerdesiniz? Hani pek olmazda lazım olursanız veya lazım olursam.. Önerebileceğiniz realm var mı? iniyor wow %30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 2 gun sonra gel soylerız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sebep? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bugün git yarın gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Evet bende kim trolleyecek başlığı diye açmıştım. Banlarınız geliyor arkadaşlar 1 saat içinde, forum kalitesini yükseltmek için yaptığım bu uygulamaya katıldığınız için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sipeyskeyk said: ne wowu ya. sene 2010 sipeyscigim hala millet wow oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayhello Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bütün forumu trollerim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar