padawan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yarın doğubank a gidiyorum. oraya soracağım oradan almak mantıklı mı? önerdiğiniz bir yer var mı orada veya daha ucuz ve güvenilir bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Doğubank'tan elektronik almak mantıklı değil. bimeks'ti, vatan bilgisayar'dı bak. Hangisinde ucuz ise ordan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ShadowFax said: Doğubank'tan elektronik almak mantıklı değil. bimeks'ti, vatan bilgisayar'dı bak. Hangisinde ucuz ise ordan al. Butun PS3lerin international garantisi var. Eger slim alcaksan her halukarda bi sure daha garantide olur urun. Eger fiyat cidden farkediyosa ugrasmaya deger. Yoksa 50 lira fazla verip gidip distrubutorden almak laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 darty'de babalar günü kampanyası vardı mesela. çıplak kutu (120 gb) 699 liraydı. şimdiye dek daha ucuza görmüşlüğüm yok sony garantili. darty'de ve/veya diğer elektronik mağazalarında (teknosa'dan uzak dur, anlamsızca pahalı.) o tarz bi' şeyler olabilir yakındaki özel günlerde. ps3 için kampyanya falan olur mu bilmiyorum ama aklıma gelen ilk özel gün ramazan bayramı. gerçi şok'ta (migros benzeri olan evet.) 650'ye (emin değilim ama 699'dan azdı.) varmış diye bir dedikodu duyduydum (mağazada yok ama sipariş verirsen getiriyorlar demişlerdi.) ama onu duyduğumda halihazırda darty'ye parayı bastığımız için araştırmardım. onun dışında gittigidiyor.com'da falan bulabilirsin, garanti durumları genelde "x/x/2011'e kadar dükkan (sony değil) garantili" şeklinde. yine de ne yakalayabileceğin belli olmaz tabii. makineyi aldıktan sonraki ihtiyaçlara gelirsek, mediamarkt'ta 0 oyunlar diğer yerlerden bi 5-10 lira daha ucuzdu sanırım. 2. 3. 5. gamepad'i de orijinal alacaksan electroworld'de 120 lira ki bu da sony garantili bulabildiğimiz en ucuz fiyattı. usb şarj kablosu (harici hd kablosu.) dahil değil. gerçi ps3'ün kutusundan 1 tane çıkıyor. özetle teknosa hariç tüm elektronik mağazalarını arşınlamanı öneririm. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aralık ayında 700'e aldım fırsatçıyızdan 120 gb sony eurasia garantili. şoklarda 650 idi geçen ahftasonlarından birinde. 750 tl'ye artık biraz araştırmayla 250 gb'lığı çok rahat bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bende almayı düşünüyorum yakın zamanda. 699TL şuan PCgold'larda satılıyor çıplak. 725TL'ye hepsisony.com'da var. + Oyun + Hdmi kablolu. En iyisi bu gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 TeknoSA da 829 TL ye 120gb ps3+2. Bedava Kol+2 Oyun veriyodu en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 onda bitek kol mantıklıymış. acile kol lazım değilse getirtirsin onu da.o yüzden pahalı .ama yurtdışıyla uğraşmam basarım parayı oyunu da kolu da alırım diyosanız iyi. hdmi kablolar 5-10 lira oyle çok pahalı hdmi kabloya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 250gb slim 550 liraya aldım kolsuz ama 2 sene garantili =) 2. el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bugün electro world'den aldık 120 gb slim içinden kolu çıkıyo +1 tane orjinal kol(140 lira) + Avatar oyun, Fuel oyun, UFC 2010 Redemption(180 lira bu) 850 liraya aldık.benim teknosa,karfur,darty,media market,bimeks arasında gördüğüm en fena fiyattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 oha harika bir fiyat şuan tak diye verecem param olsa bu fiyata ikinci ps3'ü alırım sanırım, cidden çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 kertenkel said: 250gb slim 550 liraya aldım kolsuz ama 2 sene garantili =) 2. elTeknosa Outlet'lerde de kolsuz olarak satılıyor teşhir ürünleri. Eski kasa ps3'ler 400Tl civarı, yeni slimler 600-650 TL. 6 ay garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 850 TL sıfır Teknosadan fifa world cuplu aldım 250GB geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 kertenkel said: 250gb slim 550 liraya aldım kolsuz ama 2 sene garantili =) 2. el e nasıl oynucan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar