Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 almayı düşünüyorum ucuza nereden bulurum

padawan

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

Doğubank'tan elektronik almak mantıklı değil. bimeks'ti, vatan bilgisayar'dı bak. Hangisinde ucuz ise ordan al.

Butun PS3lerin international garantisi var. Eger slim alcaksan her halukarda bi sure daha garantide olur urun.
Eger fiyat cidden farkediyosa ugrasmaya deger. Yoksa 50 lira fazla verip gidip distrubutorden almak laizm
Sosyal ağlarda paylaş

darty'de babalar günü kampanyası vardı mesela. çıplak kutu (120 gb) 699 liraydı. şimdiye dek daha ucuza görmüşlüğüm yok sony garantili. darty'de ve/veya diğer elektronik mağazalarında (teknosa'dan uzak dur, anlamsızca pahalı.) o tarz bi' şeyler olabilir yakındaki özel günlerde. ps3 için kampyanya falan olur mu bilmiyorum ama aklıma gelen ilk özel gün ramazan bayramı.

gerçi şok'ta (migros benzeri olan evet.) 650'ye (emin değilim ama 699'dan azdı.) varmış diye bir dedikodu duyduydum (mağazada yok ama sipariş verirsen getiriyorlar demişlerdi.) ama onu duyduğumda halihazırda darty'ye parayı bastığımız için araştırmardım.

onun dışında gittigidiyor.com'da falan bulabilirsin, garanti durumları genelde "x/x/2011'e kadar dükkan (sony değil) garantili" şeklinde. yine de ne yakalayabileceğin belli olmaz tabii.

makineyi aldıktan sonraki ihtiyaçlara gelirsek, mediamarkt'ta 0 oyunlar diğer yerlerden bi 5-10 lira daha ucuzdu sanırım. 2. 3. 5. gamepad'i de orijinal alacaksan electroworld'de 120 lira ki bu da sony garantili bulabildiğimiz en ucuz fiyattı. usb şarj kablosu (harici hd kablosu.) dahil değil. gerçi ps3'ün kutusundan 1 tane çıkıyor.

özetle teknosa hariç tüm elektronik mağazalarını arşınlamanı öneririm. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...