Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turist gezdirmece bir kaç soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
avustralyadan bir eleman geliyor şimdi. 10 gün kalıcak.
çanakkaleye gitmek istiyor zaten bariz oraya götürücem. istanbul 3-4 gün, çanakkaleye de günübirlik gitsek bir günü harcasak orda, sonra güneye indirip tatil yaptırmak istiyorum tabi ben de tatil yapıcam. şimdi sorular:
1)şimdi böyle istanbul'da neler yaptıralım bu gence?
2)istanbul-çanakkale arası deniz yolu ulaşımı var mı? illa otobüsle mi gidicez?
3)güneyde nerelere götürelim? tekne turu falan böyle atraksiyonlu şeyler yapmak istiyorum önerilere açığım.

saolun.
Mesaj tarihi:
Abi şimdi Avustralya malum yeni dünya, Sultan Ahmet, Ayasofya falan da fason zaten.

Güzel bi taverna falan bul, çiçeğe götür ne bileyim, şark ve batı kültürünün birleştiği mekanlar ilgisini çekecektir büyük ihtimalle fazlasıyla.

Çanakkaleye deniz ulaşımı yok bir de; (Tabii izmir feribotlarının çanakkalede durup durmadıklarını bilmiyorum.) otobüsle gideceksiniz o yüzden. Sonrasında anıtlara toplu taşıma olayı nasıl bilmiyorum yalnız, belki tur falan ayarlamak daha mantıklı olur.

Güneye de egede konaklayarak inin bence; Bozcaada/Gökçeada , Assos, Foça, Kaş gibi bir güzergah izlenebilir gece hayatı çok önemli değilse sizin için. Hani özellikle Bozcaada ege yemek, balık ve şaraplarını tanımak adına iyi olabilir.

Not: Araba kiralayın bence İstanbul'dan otobüsten otobüse geçerken vereceğiniz paraya, çekeyeceğiniz eziyete yazık.
  • Yeni Oluştur...