pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 herhangi bir konuda bişeyi elde etmek için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, bu azmi nasıl buluyorsunuz?En basidinden ygs-lys için çalışmanız gerek ve canınız istemiyor, kendinizi -eğer yapabiliyorsanız- nasıl hazır hale getiriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 getiremeyip yatıp uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sayfaların arasına arpa yerleştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hayel kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çalışmaktan başka çarem olmadığını düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 pontipati said: ygs-lys için this cemss said: çalışmaktan başka çarem olmadığını düşünürüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 epic mi diyodunuz öylemi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 malak gibi yatacama çalışayım bari ya diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 istemek yetiyo genelde böyle durumlarda. bi sekilde basariyosun, istiyosan. eger onu yapamiyosan, yeterince istemiyor olabilirsin. o zaman radikal kararlar verip bi silkelenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Duvar kağıdı. Zamanında mesa-boogie duruyodu elde ettim. Şimdi R8 duruyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hiçbişey için azmetmedim su hayatta. hedefim çalışmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aynı anda birçok şey istiyorum. bu yuzden onları kendi iclerinde sıraya koyup gerceklestiriyorum. istemek yeterli yani motivasyon için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abvblizzard said: Duvar kağıdı. Zamanında mesa-boogie duruyodu elde ettim. Şimdi R8 duruyor sdfs. eed ben de mesela buzdolabina dombili kadin resmi yapistiriyorum, sonra yemege abanmaktan kurtuluyorum. bazen. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çalışmadım kaldım. birsürü şey kaybettim üstüne bu senem bok gibi geçecek. artı sonsuza giden bir mutsuzluk mevcut. başını duvarlara vurmamak için otur çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bosver calisma, uniyi 7 senede bitirdim ama suan paraya para demiyorum, money diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kendimi dövüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Genelde dibi görür gibi olmak sonraki basamakta çalışmana epey yardımcı oluyor bi de galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar