pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 herhangi bir konuda bişeyi elde etmek için kendinizi nasıl motive ediyorsunuz, bu azmi nasıl buluyorsunuz?En basidinden ygs-lys için çalışmanız gerek ve canınız istemiyor, kendinizi -eğer yapabiliyorsanız- nasıl hazır hale getiriyorsunuz?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sayfaların arasına arpa yerleştiriyorum
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çalışmaktan başka çarem olmadığını düşünürüm.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 pontipati said: ygs-lys için this cemss said: çalışmaktan başka çarem olmadığını düşünürüm. :D
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 malak gibi yatacama çalışayım bari ya diyorum
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 istemek yetiyo genelde böyle durumlarda. bi sekilde basariyosun, istiyosan. eger onu yapamiyosan, yeterince istemiyor olabilirsin. o zaman radikal kararlar verip bi silkelenmek gerek.
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Duvar kağıdı. Zamanında mesa-boogie duruyodu elde ettim. Şimdi R8 duruyor sdfs.
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hiçbişey için azmetmedim su hayatta. hedefim çalışmamak
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 aynı anda birçok şey istiyorum. bu yuzden onları kendi iclerinde sıraya koyup gerceklestiriyorum. istemek yeterli yani motivasyon için.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abvblizzard said: Duvar kağıdı. Zamanında mesa-boogie duruyodu elde ettim. Şimdi R8 duruyor sdfs. eed ben de mesela buzdolabina dombili kadin resmi yapistiriyorum, sonra yemege abanmaktan kurtuluyorum. bazen. =D
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çalışmadım kaldım. birsürü şey kaybettim üstüne bu senem bok gibi geçecek. artı sonsuza giden bir mutsuzluk mevcut. başını duvarlara vurmamak için otur çalış.
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bosver calisma, uniyi 7 senede bitirdim ama suan paraya para demiyorum, money diyorum.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Genelde dibi görür gibi olmak sonraki basamakta çalışmana epey yardımcı oluyor bi de galiba
Öne çıkan mesajlar