PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 baya hardkor biçimde kilo verdikten sonra deri çatlakları oluştu bende bel bölgesinde. bunları yok etmenin bi yöntemi falan var mı? herkes başka şeyler öneriyor falan. öyle bi danışayım dedim. şu tarz bi şey işte. http://www.bayanbakim.com/wp-content/uploads/2009/06/ciltteki-catlaklar-ve-catlaklari-onlemenin-yollari.jpg (gugıldan buldum) bu kadar yok bende ama çizgili forma gibi oldum lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bunlar gecmiyo ancak azaltmak icin krem mrem tarzi seyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Karboksiterapiyle düzeltiyolar onu çok temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bide siringayla doldurma yontemi var diye biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 benim de var bir kaç ufak ve gururla taşıyorum. Kilo verdim ondan oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hamilelik sitelerine ve sıkılaştırıcı vucüt losyonlarına bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 @PrudenT az yiyeceksin hamile kalinca bu kadar basit. benim duydugum krem var ama ben 60 kilo bir adam oldugum icin hoic yasamadim böyle sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bende 2 yılda 35 kılo fılan alınca dırek heryerımde oldu sımdı verıyorumda kıloları, cok umrumda degıl catlaklar ama annem takmıs zayıflada ben arastırdım, geçiriyorlarmış lazerle diye oyle cıldıyecıye gorunsen herhalde cesıtlı yontemlerı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kollarım ve göbeğim direk böyle benimde, hatta hafif kırmızıya çalan bir renk geçmiyor diye biliyorum, direk dövme ile kapattırıcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Seele said: @PrudenT az yiyeceksin hamile kalinca bu kadar basit. benim duydugum krem var ama ben 60 kilo bir adam oldugum icin hoic yasamadim böyle sorunlar.hahah nasıl saçma bir post bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kremle mremle geçmiyor, anca oluşmasını engelleyebiliyosun kremle. Olduktan sonrada sanırım lazerle falan geçiriyolar. Bende de var kilo verdikten sonra oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 az yiyin sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 pantolonunu çok sevdim çıkar onu bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 lan az yedik zayıfladık ondan oldu zaten anlamıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 basta az yiyicektin! kremle azaltıyolar, fantastik yöntemlerle geciriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 idrar sürmek iyi geliyormus diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 komik insanlarda olmuyomus hiç, da sen idrarla idare edivericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 özet geçeyim seleyi: POST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 valla saka degil duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bendede var bunlar fakat baya eski. su an normal deri rengiyle aynı oldugu için fark edilmiyorlar. zamanla azda olsa yenilenme oluyor demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 20 küsür kilo birden alınca bende de oldu feci sekilde ve igrenc gozukuyor hakkaten denize bile giresim kalmadı kendimden tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 photoshopta alırız orları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 maalesef geri donusu yok, yani onlar omur boyu seninle kalicak. ama zamanla renkleri acildigindan daha az gorunur hale gelirler. Olusmus catlaklar icin kremlere, losyonlara para dokmeyin yani bosu bosuna. Yenilerinin olusumunu onlemek icin asiri kilo alip/vermekten kacin vucuduna kakao yagiyla masaj yap bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bende de var az birazda hanginiz dogrusu soyluyo nan :d lazer gibi karbonbilmemne gibi seylerle tedavisi var mi yoksa tedavi olayi yalan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 senko said: yoksa tedavi olayi yalan mi? dostum.. cık cık cık.. kadınlarda rastlanabilecek her türlü görsel sorun yaratabilecek problemin illa ki bir çözümü vardır.. hamilelik çatlakları diye aratın işte hamilelik forumlarını.. gidenler hangi yöntemden memnun kaldıklarını yazarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar