Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baba pati.. hemde sanirsam ikiz..

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

karim aradi az once..

ilk kontrol e gitmisti..

baba pati olusum kesinlesmis artik..

ama illa bir bilinmeyen olmak zorunda ya.. 3 hafta sonra belli olcakmis ama buyuk ihtimalle ikizmis :) ahahah..

mutluyum falan.. 9 senedir ilk kez kisisel bisey yaziorum su foruma.. o da bugune nasipmis..

:)

edit: baba pati taytili da istiom ben ha.. (isteyenin bi yuzu)
Sosyal ağlarda paylaş

ALLLAAAAHHH baba olcan ya ne büyük mutluluk çokkk tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.
Eğer ikiz ise çok şanslısınız diyebilirim. Yani ilk 2-3 sene zorlanırsınız ama tek seferde bitirmiş olursunuz 2den falza istemiyorsanız çocuk. Tekrar tebrik ediyorum seni ve eşini.
Sosyal ağlarda paylaş

@absolut valla mukkemmel bi duyguymus harbiden :D

kesinlikle ikiz halinden bir zicma soz konusu ama, tek seferde head shot yani.. ;) direk biticek o acidan cok sufer..

@seagle cok tesekkurler..

bizimkiler ikiz gelirse paticikler olarak forma diktirtiim ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

hem senin hem yengenin gozunuz aydin, saglikli mutlu yasasinlar sizinle beraber uzunca bir omur boyu

absoya katildim, ikizse basta zor olur ama kokten cozum olur, mis. degilse de istediginiz yas araligini belirlersiniz, ikincisine daha tecrubeli baslamis olursunuz falan, yine mis

cocuk dedigin her sekilde mis

title kolay, ama oyle belese olmaz. genel pati kurali gecerli; pics or it didnt happen

gunu geldiginde ilk soku atlattiktan sonra koy yeni dogmus kurbaga suratli fotolari buraya, titlelardan title begen =]

tebrikler tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikleeerrrr :)-D

LuNiZ said:

buyuk ihtimalle ikizmis :) ahahah..
edit: baba pati taytili da istiom ben ha.. (isteyenin bi yuzu)

yalnız ikiz olursa 'baba' taytılını kabul etme. 'süper baba', 'harbi baba', 'vay be ne baba', 'ikiz babası olm' falan gibi birşeyler olsun en azından. boru değil yani, ikiz babası olacaksın sonuçta =)
Sosyal ağlarda paylaş

@nefr okdir hocam.. :) ultrason fotolarini koycam insallah 3 hafta sonra :P
o zaman seceriz taytil :P

@idilik ikiz babasi pati guzelmis bak olabilir :)

@sharky gel de kutlayalim olm.. besyuz yil oldu seni gormeyeli :D

cok tesekkurler arkadaslar.. herkese.. darisi basiniza :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...