Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Tattoonu göster

Seele

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

Sonunda yaptirdim ehueh, dusunuyodum bi suredirde, ne yaptirsam bilmiyodum. UV dövme yaptirdim koluma.

bu normal hali,sadece kopyasi yapistirildi, daha baslanmamis hali yani;

Buda UV isik altindaki göruntusu. Ignenin izleri iyilestiginde hicbisey görunmuyo kolda, sadece UV isik altinda görunuyor :)

Buda gecen sene koluma yaptirdigim;

Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

yok canım trolle filan alakam yokda, benim tarzım sizinkiyle hiç uymuyor hep oldum olası da böyle zaten bu yüzden patiyi seviyorum

seviyorum böyle herkezin bi kıvılcım beklemesini birisi bişey desin gömüvereyim lafı diye beklemesini o yüzden bazı bazı malzeme vermek iyi oluyor

abi su tribin gecerliligi yok artik yani bi laf solyorsunuz sonra tepki gorunce "ya iste boyle ortaya bi malzeme atiyorum hemen atliyonuz acayip trollum" diyip coolmus gibi gorunerek zeytinyagliligi yapmaya calisiyorsunuz ama gecti artik o, tutmuyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

resim kalitesi kötü olduğundan pek belli olmuyo ama o bel bölgesindeki siyahımsı bant aslında ringmail zırh. böyle 0,5mm çaplı bir ton küçük halkadan oluşuyo. yani yeterince ayrımtısı falan da var abartmadan ben çok mutluyum :D 2.yi düşünüyorum şahsen.

etrafımda çoooooooooook atıp tutan oldu. inanılmaz derecede yani. hele ki dövmesi olmayagörsün herkes uzman yerden yere vuranlar oldu falan. güldüm geçtim hani kim ne derse desin fikrim deişmez.
şimdi mesela şükrü nil ekmek 3lüsü burda harras yağmuruna tutsalar yine de tın olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...