Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 tunca onlar dövme değil afiş çocuğum propoganda afişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 propaganda afişleri daha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 propaganda güzelmiş ama 40k gibi olabilemez tabiyki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Sonunda yaptirdim ehueh, dusunuyodum bi suredirde, ne yaptirsam bilmiyodum. UV dövme yaptirdim koluma. bu normal hali,sadece kopyasi yapistirildi, daha baslanmamis hali yani; Buda UV isik altindaki göruntusu. Ignenin izleri iyilestiginde hicbisey görunmuyo kolda, sadece UV isik altinda görunuyor :) Buda gecen sene koluma yaptirdigim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 OHA UV DOVME COK IYIYMIS LAN DO WANT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 adam Windows Media Player gibi olmus tiklamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 tenks B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Coder said: yok canım trolle filan alakam yokda, benim tarzım sizinkiyle hiç uymuyor hep oldum olası da böyle zaten bu yüzden patiyi seviyorum seviyorum böyle herkezin bi kıvılcım beklemesini birisi bişey desin gömüvereyim lafı diye beklemesini o yüzden bazı bazı malzeme vermek iyi oluyor abi su tribin gecerliligi yok artik yani bi laf solyorsunuz sonra tepki gorunce "ya iste boyle ortaya bi malzeme atiyorum hemen atliyonuz acayip trollum" diyip coolmus gibi gorunerek zeytinyagliligi yapmaya calisiyorsunuz ama gecti artik o, tutmuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 sırtımda var boydan boya.5 mandala büyükten küçüğe dizili..renkli menkli .ayrı ayrı fotolarını bulamadım full hal de koyamıcam.artık parçaları bulduğumda paylaşırım. ayrıca nuwanda süper dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Korax said: abi ultraviole altında ne işin var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Barlarda gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 E ben muzisyenim zaten, caliyorum surekli sagda solda, oluyo uv isik ustumuzde genelde, vur patlasin cal oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 vaaay kanka götür kızları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Korax said: Sonunda yaptirdim ehueh, dusunuyodum bi suredirde, ne yaptirsam bilmiyodum. UV dövme yaptirdim koluma. bu normal hali,sadece kopyasi yapistirildi, daha baslanmamis hali yani; bence başlamadan vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yav said: yalnız var ya o dövme erken boşalmaya karşılık birebir çözüm :D IASUDHFUIOFAUIADSFHIPOFADSAFJDIPAĞSDFJDSAFJPĞSADFJPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Vazgecilecek bisey yokki, yaptirdim zaten, okumadin sanirsam. Yara izi gectikten sonra orada hicbir iz falan hicbisey kalmiyo. Sadece blacklight altinda görunuyo o dövme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Çok güzelmiş o zaman. Ben de mi böyle yaptırsam mmm. da bar felan sevmiyorum ben nerelerde ultravioleye maruz kalabiliriz başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 said: nerelerde ultravioleye maruz kalabiliriz başka? bankalarda, dövizcilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 sahte para basarken yada solaryuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 senin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 eet benim bu. boynumdaki balta kimlik görevini de görür yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 güzel basarili ama %90 ne o viking gibi bari osmanli askeri yaptirsaydin diyenler olmustur yada olmamistir (takildigin cevreye bakar):. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 tenefüste keçeli kalemle mi çizdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 resim kalitesi kötü olduğundan pek belli olmuyo ama o bel bölgesindeki siyahımsı bant aslında ringmail zırh. böyle 0,5mm çaplı bir ton küçük halkadan oluşuyo. yani yeterince ayrımtısı falan da var abartmadan ben çok mutluyum :D 2.yi düşünüyorum şahsen. etrafımda çoooooooooook atıp tutan oldu. inanılmaz derecede yani. hele ki dövmesi olmayagörsün herkes uzman yerden yere vuranlar oldu falan. güldüm geçtim hani kim ne derse desin fikrim deişmez. şimdi mesela şükrü nil ekmek 3lüsü burda harras yağmuruna tutsalar yine de tın olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar