Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Arama yaptım da açılmamış şaşırdım. Hep farklı konularda konuşulmuş sdf Yeni bitirdim, nasıl desem oyun sonu olduğunu anladığım halde tatmin etmeyici bir şekilde oynamaya devam ederken, son cutscene ile kendimden geçtim resmen, çok klasik ama oyunun genel seyrine göre harika bir son yapmışlar. Genel olarak oynanabilirlik çok iyiydi ve şehirde boş boş gezmesi bile eğlenceliydi. Hatta sürekli kendini tekrar eden saçma Side Quest'leri bile sağa sola sıçramaktan vs. eğlenceli hale geldi diyebilirim. Çok güzel bir oyundu, diyaloglar vs. harikaydı ama onun dışında o cutscene'ler ciddi anlamda çok çok çok iyiydi. Şimdi birkaç sorum da var, öncelikle Moya ne ayak bu, oyun bitti bunla daha işimiz var mı yoksa 2. oyunda mı karşımıza çıkacak ? Biraz free roam takıldım ama pek birşeyler yoktu. Gerçi credits'ten sonra gelen görüntüde çadırımsı bir şeyi gösteriyordu lakin ne bilmiyorum. Shardlar shardları %100 toplamak için sanıyorum ki shard ödüllü görevlerde evil side olarak bitirmemiz gerekiyor değil mi? Çünkü şehirleri hayvan gibi gezdim, toplayabildiklerimi topladım. hatta en son yazdığına göre 280 tane topladım ama 350 tane shard var diyor. Bunlar için o evil side'ları mı yapmam gerekiyor ? güzeldi genel olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 takaslık infamous bulunur iyi bir oyun değildi.sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 elektrikli oyun mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 yahu oyunu normalde oynuyorum, çok zor değil de, allahın takkeli reaper'ları dustboyz'ları falan çok rerörerö değil mi? yani abartmıyorum, tren rayından vjjjj diye kayarken (ileri yüklenmeli, maksimum hız) stak! diye koyuyorlar kurşunu. hele bi' kere sabit duran makineli tüfeklerin çelik korumalarının arasında 5 cm'lik dikey bi' boşluk var ya, yemin ediyorum ordan soktu adam bi' kerede. mesafe takribi 30-40 metre falan. biri beşi de değil yani, hepsi böyle. allah olmuşuz, elektrik saçıyoruz, süzülerek ortama jeneriklik girişler yapıyoruz, paşaların umru değil. hepsi olmuş deadshot mübarek. iki dakka huzur vermediler. sürekli bi' piyu! piyu! piyu! golem desen, aramızda bina var, binanın üzerinden %100 accuracy ile meteor atıyor görmeden etmeden. (bunun için önceden gidip dalaşmak gerekiyor allahtan. "şurda cole var!" demesi için önce aggro alıp sonra görüş alanından çıkmak gerekiyor. yine de böyle rezillik olmaz. olmamalı daha doğrusu.) içimi döktüm rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sanmıyorum ben hiç evil yapmadım görevleri ve 3 tane shard kalmisti ki onlar da eminim benim görmediklerimdir oyun ÇOK eğlenceliydi genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar