BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dogsoftheseas.com güzel bir korsanlık oyunu bu daha önce tavsiye ettiğim oyunu yapan firmanın ilk oyunuydu bu o yüzden sadefe explorer da çalışıyor. firefox için plug in istiyorlardı oyunun yerelleştirmesini kompil ben yaptım :') evladım gibi oldu aslıdna oyunu moyunu tanıtmaya gelmedim paylaşım yapmaya geldim istedim ki üvey de ols evladımla bir tanışın bir koklaşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ama uluslararası sözleşme vs den ötürü penis gibi bir isimle lansmanı yapılacak halbnüsen ben daha güzel bir isim bulmuştum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Negzel işin var yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 hayat sana güzel babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 valla dünyanın keyfini babakam sürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sen git ekonomi oku master yap doktora yap sonra gir browser üzerinden mmorpg yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 boşuna okuyoruz ve bu konuda ildenize küfür etmek selbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 abi nası girdin bu işlere yol yordam göster bokunu yiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 nedanko iş ilanı koymuştu bi ara, ordan herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 o değil de almanlar türkçe karakterlere tecavüz etmiş.. ana syfayı az önce gördüm ehe eksik gedikleri raporluyorum kaç saattir.. ders çalış deseler bu kadar çalışmam lan.. ve evet bana küfretmek serbest olsun şirkette çay kahve bedava dişlerim sarardı lan kahve içmekten! ha bir de ofisin boğaz manzarası var *kaçarrrrrr...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ofis derken? ofisdemi veriyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Patide oyun sektöründe çalışanların sayısı artıyor ne güzel :D Başarılar babacum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 BabacumMostors said: o değil de almanlar türkçe karakterlere tecavüz etmiş.. ana syfayı az önce gördüm ehe eksik gedikleri raporluyorum kaç saattir.. ders çalış deseler bu kadar çalışmam lan.. ve evet bana küfretmek serbest olsun şirkette çay kahve bedava dişlerim sarardı lan kahve içmekten! ha bir de ofisin boğaz manzarası var *kaçarrrrrr...* ahahah tam şu olmuş; http://img80.imageshack.us/img80/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar