Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://i52.tinypic.com/333l6ap.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hi diilde I want a cheeseburger daha iyi giderdi oraya ehuehue isabela - aveline banter direk WIN bu arada - isabela sen haklisin kendimi oldugum gibi kabul edicem - nasi yani - sole fena diilim, bole fena degilim ve ciplakken cokda kotu durmuyorum - kabasin, moral faggotsin ve erkek kollarin var - Shut up whore! - thats my girl ;) bide varric in hawke i trollemesi arada - how can I help you with that issue? - asked the champion diplomatically - Stop it! You know I hate it when you do that - said the champion angirilly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Az önce saf gibi Act 3'teki ilk questimde High Dragon ile karsilastim, ve de ikinci denemede kesebildim. Bütün iksirlerimi bitirdim (8 restoration, 7 elfroot, 7 healing, 5 lyrium, 5 stamina) iki tane de revive pot'u kullanmam gerekti. Arada diger giden ıvır zıvırları (zehir, bombalar vs) saymıyorum bile. Dragon bir dakika daha dayansaydı parti kesin yatacaktı. Ozetle, oyun easy-mode diyenlere selam cakmak istiyorum, origin's de high dragonda bu kadar zorlandıgımı hatırlamıyorum. Merak edenler için, ana karakter DW Rogue, zorluk Hard ve de Dragon'ı kestigim level 16ydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 originsde bi rogue u koyuyodun balissataya, cagirdigin adamlar dragona fodder olurken pew pew yapiodu dsafasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hikayeyle ilgili 2 adet soru, spoilera alıyorum 1- Arishok'u öldürmemek mümkün mü? Barışçıl bir çözüm var mı? 2- Kardeşimizi Deep Raods'a götürürsek yine templarlara yakalanıp circle'a kapatılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 deep roads kardes secimleri simdi hangi kardeso lursa olsun, birakirsaniz carver templar oluyor, bethany yakalanip kapatiliyor deep roads a goturunce taint kapiyor, partide anders yoksa oluyor direk, anders warsa joining e girip grey warden oluyor ama warden olduktan sonra bizle alakasi kalmadigi icin gidiyor her halikarda kaybediyoruz kardesi yani, en temizi templarlarla takilmasi gene ehueheu bioware de laflar hazirladim act 2 seri katil questi, AGIR SPOYLOR ICERIR su katil questline inin sonu direk allah belani versin bioware, alsitirdin bizi hep kimsesiz karakterlere, origins de ailemizi birkac saniye icinde temizledin daha taniyamadan etki yapmadi haliylede, what di fuck is this shit diyorum cidden leandra dan cok suepr bir anne karakteri cikarmis serefsizler, konusmalar, dialoglar yazilar ve anne ile cocuklari arasindaki iliski, bethany gg oldu zaten, carver denen ibisde trip yapip gitti, ilk act gecekondudayatagi examine edince "annemin daha fazla burda yasamasina izin veremem" demesi, annenin ailesindne kacis hikayesi, eve donsu filan derken cidden bagladi adamalr beni karaktere, eve geldiginde nasihat vermesi filan act 2 ye gecince malikanede "yeniden evlenebilirim" demesi, mutlulugu hakediyorsun filan demesi hawke in ve kadincagizin "bu yasimda benle ilgilnen olmasi cok guzel bi his" filan demesi filan tam boyle hersey oturmus iken pesinden kostugumuz cakma buffallo bill gelsin, frankenstein gelini icin leandrayi dograsin.. hawke in ara sokaklarda kan izlerini takip ederek annesini aramaya calsitigi sirada sakindne giderek panige vuran ve sonra haykirisa donusen dialoglari, katilin mekanina indikce cikan ipuclari filan ve gercekel yuzlesince yasadigi, annesi ile olan son konusmasi offffffffffffff allah belani evrsin bioware, su questide yapiyim yatiyim diodum ama gunes dogana kadar yatamiycam sanirim, bole bi an ole kaptirmisimki yusufladim gittim kapi kitlimi diye kontrol ettim ki paranoyak bir insan olmam ve hawk gibi yetim olmam hicde yardimci olmadi allah cezani versin bioware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Viktor said: bioware de laflar hazirladim act 2 seri katil questi, AGIR SPOYLOR ICERIR su katil questline inin sonu direk allah belani versin bioware, alsitirdin bizi hep kimsesiz karakterlere, origins de ailemizi birkac saniye icinde temizledin daha taniyamadan etki yapmadi haliylede, what di fuck is this shit diyorum cidden leandra dan cok suepr bir anne karakteri cikarmis serefsizler, konusmalar, dialoglar yazilar ve anne ile cocuklari arasindaki iliski, bethany gg oldu zaten, carver denen ibisde trip yapip gitti, ilk act gecekondudayatagi examine edince "annemin daha fazla burda yasamasina izin veremem" demesi, annenin ailesindne kacis hikayesi, eve donsu filan derken cidden bagladi adamalr beni karaktere, eve geldiginde nasihat vermesi filan act 2 ye gecince malikanede "yeniden evlenebilirim" demesi, mutlulugu hakediyorsun filan demesi hawke in ve kadincagizin "bu yasimda benle ilgilnen olmasi cok guzel bi his" filan demesi filan tam boyle hersey oturmus iken pesinden kostugumuz cakma buffallo bill gelsin, frankenstein gelini icin leandrayi dograsin.. hawke in ara sokaklarda kan izlerini takip ederek annesini aramaya calsitigi sirada sakindne giderek panige vuran ve sonra haykirisa donusen dialoglari, katilin mekanina indikce cikan ipuclari filan ve gercekel yuzlesince yasadigi, annesi ile olan son konusmasi offffffffffffff allah belani evrsin bioware, su questide yapiyim yatiyim diodum ama gunes dogana kadar yatamiycam sanirim, bole bi an ole kaptirmisimki yusufladim gittim kapi kitlimi diye kontrol ettim ki paranoyak bir insan olmam ve hawk gibi yetim olmam hicde yardimci olmadi allah cezani versin bioware evet feci o gorev ama bariz bir Bethany'i templarlar yuzunden hapse atalim, anneyi de blood magelere kurban edelim, oyundaki ana kutuplasmada karakterin kisisel bir garezi olsun calismasi var (Bethany deep roads'da olse/warden olsa da, sonucta butun act 1 apostate olarak yasamanin zorlugu uzerine ince ince isliyorlar zaten). Kor gozune parmagim olmus acikcasi biraz Hikaye acisindan ne kadar etkili bilemiyorum acikcasi, cunku oyuncu bu oltalardan birine gelmezse cok havada kaliyor... Ben karakterin bir oltayi yutmasina karar verdim o ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Venator said: Az önce saf gibi Act 3'teki ilk questimde High Dragon ile karsilastim, ve de ikinci denemede kesebildim. Bütün iksirlerimi bitirdim (8 restoration, 7 elfroot, 7 healing, 5 lyrium, 5 stamina) iki tane de revive pot'u kullanmam gerekti. Arada diger giden ıvır zıvırları (zehir, bombalar vs) saymıyorum bile. Dragon bir dakika daha dayansaydı parti kesin yatacaktı. Ozetle, oyun easy-mode diyenlere selam cakmak istiyorum, origin's de high dragonda bu kadar zorlandıgımı hatırlamıyorum. Merak edenler için, ana karakter DW Rogue, zorluk Hard ve de Dragon'ı kestigim level 16ydı. hacı dragonun etrafında dönmemen bizim suçumuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 valla nwn2'de oyun sonlarına doğru bi dragonla kapışıyosun abaw 10 kere denemişimdir en az. takımda bi de cleric paladin falan vardı devamlı buf heal bana mısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Act 2 Arishok ile ilgili Arishok ile dövüş kaçınılmaz mı? Arishokla savaşa girmeden çözüm mümkün mü? Romance ile ilgili Ben hem Isabela hem de MErill ile romance yaptım ama hiçbiri durumu kıskanmadı sanki ben ikisinin de dünya ahiret sevgilisiymişim gibi mutlu mesut takıldılar oyunun sonunda da neye göre karar verdiyse Isabela'nın benim yanımda kaldığını söyledi. İsabela'nın kaldığı oldu çünkü ben Merill ile romance yapmak bile istemiyordum, rivalry sondaydı kavga ettik malikaneme geldiğinde kalbini kırmamak için yumuşak dialoglar seçtim benim karkter kendi kendine gitti dudaklarına yapıştı yatakta seviştiler sonra. Kızın dünyasını yıkmamak için gel bari burada kal demek zorunda kaldım sonra da geldi malikaneme yerleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hikayede her türlü isabella yanında kalıyor. hani ben siktiri çekmiştim sonra oyun sonunda bi tek isabella yanında kaldı dedi gene. bence isabella 3. oyunda yada expansionda olcak onu anlatıyo orda. isabella giderse banterda söylüyo varric zaten side dish o vs gibi, özgür kız zaten takmıyo kim kimle takışıyo. denemedim ama isabella kitapla geri dönüyo arishoka, belki orada onu arishoka verebiliyoruzdur. ama hiçmi hiç sanmıyorum endinge bakarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oyunda düzgün yaptıkları tek şey var o da hawke seslendirmesi helal olsun kimse bütün konuşma tiplerini çok iyi kotarmış male hawke. bu kadar iyi bioware seslendirmesi yıllardır yoktu. ha daha iyisi olmazmıydı tabi olurdu kötü olmayan her cevaba wise modda seslendirmeyebilirdi ama biowarein son yıllardaki işleri düşünülürse 10/10 seslendirme olmuş bunun dışında oyun ciddi anlamda açık ara oynadığım EN KÖTÜ bioware oyunu rpg olarak bakarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oturup oynuyon ama lan, bana aldirmadiniz oyunu. gerci para verince uzulebilir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya bırak sen sevmişsindir bile oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 LethE said: Venator said: Az önce saf gibi Act 3'teki ilk questimde High Dragon ile karsilastim, ve de ikinci denemede kesebildim. Bütün iksirlerimi bitirdim (8 restoration, 7 elfroot, 7 healing, 5 lyrium, 5 stamina) iki tane de revive pot'u kullanmam gerekti. Arada diger giden ıvır zıvırları (zehir, bombalar vs) saymıyorum bile. Dragon bir dakika daha dayansaydı parti kesin yatacaktı. Ozetle, oyun easy-mode diyenlere selam cakmak istiyorum, origin's de high dragonda bu kadar zorlandıgımı hatırlamıyorum. Merak edenler için, ana karakter DW Rogue, zorluk Hard ve de Dragon'ı kestigim level 16ydı. hacı dragonun etrafında dönmemen bizim suçumuz değil. İyi de tankı döndürmediğimi nerden çıkarıyorsun? Heal ve pot aralarında kite etmek zorunda kaldim zaten. Esas sıkıntı ara fazlarda attıgı fireball'larda, partide herkesde fire resist gear'ı olmadığına göre bayagı ciddi vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o levelda hemen herkezde 2şer runeslot olması lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Oyunun sevilmeyecek bir yanı yok rpg niyetine oynamazsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ilk oyundan hhikaye olarak daha iyi zaten oyun kesinlikle ehuehu klise ortacag fantasyland idi ilki, logar gibi gereksiz karakterler vardi filan eheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Ühühü bütün ailem dağıldı oyunda. Act 2 Arishok ile ilgili Arishok'a kitabı verince heh aferin tamam o zaman şimdi birde hırsızı verirsen geri dönebiliriz diyor. Isabella'yı alamazsın diyince kız için duel yapıyorsun bu sefer. Kızı al git diye bir seçenek daha var ama sanmıyorum sonucunda savaş olmadan atlatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 isabel in explosive strike ı tam olarak nasıl çalışıyor beyler? ben şöyle anladım dogru mudur ? 45 physical damage + unforgiving chain'den gelen hit'lerin toplamının %50 si . dogru ise , ozaman biraz kombo biriktirdikten sonra explo strike vurmak daha çok HP götütür sanırım . hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 saldırdığın hedefin üstünde ki dairenin etrafı doluyo. diyelimki explosive strike 100 vurucak, full chain ile %50 x 10 x 100 (=500) vuruyor. assasinate her türlü eziyor :/ ama skiller cooldowndayken biriktirip cd biterkene çakıyosun bunu. hedef değiştirincede bozulmuyo chain, eziklerde biriktirip commandera boşaltabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahaaa chain ile mi alakalı idi o daire? dikkat edememişim ona sagolasın. peki 100dmg örnek vermişinde o dmg nerden geliyor ? dagger ların dmg larından mı? çünkü explosive strike ın infosu'na bakarsan ayrıca 45dmg phy dmg lık bir de. onu da hesaba katmak lazım heralde. ekleme : ya da 100 dmg örneğin , explo strike basmadanki kombolardan(chain) biriken dmglar mı oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tam emin değilim ama eline aldığığn şey (artık eline ne aldıysan) yada level la artıyo olabilir ama sanırım sadece dexterity etkiliyo. wikisi fln varsa bi bak yada oyunda işte elindeki silahı alıp bırak , level atlamadan once damageları kontrol et vs kesin çözersin neler değiştiriyor. edite edit cevap: hacı chain her başarılı vuruşta (misslersen chain artmıyo mesela) artan bir sayı, damageları önemsiz. explosive kullanmadan önce yaptığın her başarılı vuruş explosive e %50 damage bonus veriyor. senin karakterde 45. 2 chain 90 vurucak, 10 chain (max) 225 vurucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 info : Phy Damage:45 Phy Damage: +%50 per basic attack in previous chain up to 10 hits (45 x %50) x 10 = max 675dmg veriyor ozaman. zaten critical hit ile max 1200-1300 e çıkmışlığım var. sanırım bu hesap dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Phy Damage: +%50 per basic attack in previous chain up to 10 hits (45 x %50) x 10 = 675 hacı çarpı değil ARTI (+) %50. ztn 45 x %50 demek 45/2 demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar