Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US SECURITY ALERT!!!

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Ben her yerde savundum yinede savunurum ki Pentagon'da İkiz kuleler'de askeri birer hedeftir. Şu an hedef olarak gösterilen yerlerin de hepsi askeri hedeftir.

Haydut devlet amerikanın ikinci dünya savaşı sırasında almanların fabrikalarını bombalaması ne kadar yasal ise şimdi de onun finansal merkezlerinin bombalanması o derece yasaldır. Hatta amerika sadece askeri hedefleri değil bütün şehirleri bombalamıştır. Ondan daha beteri İngilizler Harris kasabı ile en fazla sivil kaybı nasıl verdiririz diye araştırıp Köln bombardımanını, Hamburg bombardımanını ona göre planlamışlardır.

Amerika dünyanın kalanına savaş ilan ettiğine göre askeri hedefleri bombalandığında benim üzülmem abes kaçar. Bunu savaş ilan etmeden önce düşüneceklerdi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

amerika'da seçimler yaklaştı, siz heyecan yapmayın. bush yapsın..

biz buna security alert diyebiliriz, ama bush için heyecanın ta kendisi.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 02 Ağustos 2004 10:08 tarihinde demiş ki:
Ben her yerde savundum yinede savunurum ki Pentagon'da İkiz kuleler'de askeri birer hedeftir. Şu an hedef olarak gösterilen yerlerin de hepsi askeri hedeftir.

Haydut devlet amerikanın ikinci dünya savaşı sırasında almanların fabrikalarını bombalaması ne kadar yasal ise şimdi de onun finansal merkezlerinin bombalanması o derece yasaldır. Hatta amerika sadece askeri hedefleri değil bütün şehirleri bombalamıştır. Ondan daha beteri İngilizler Harris kasabı ile en fazla sivil kaybı nasıl verdiririz diye araştırıp Köln bombardımanını, Hamburg bombardımanını ona göre planlamışlardır.

Amerika dünyanın kalanına savaş ilan ettiğine göre askeri hedefleri bombalandığında benim üzülmem abes kaçar. Bunu savaş ilan etmeden önce düşüneceklerdi.

yine mantikli fedo gitti aklini kacirmis fedo geldi.

tamam o zaman hsbc binasi da askeri hedefti, bogaz kopruleri de askeri hedef, anitkabir de askeri hedef. senin mantigina gore bu.

harris kasabi en fazla oluyu nasi yaratiriz diye bombardimanlari nasil planladilarsaymis.

almanlar nasil hepsini TOPTAN yokederiz diye polonyanin yonetimini ayarladilarsa, yahudi manajmanini ayarladilarsa onlar da oyle ayarladilar .na koyim. sivil hedef de degil, hedef bile degil. o oyleyse bu da boyle.

amerika dunyanin kalanina savas ilan etmemis ama sen tek basina birkac ulkeye savas ilan etmissin bakiyorum.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman ki gibi amerikayı ve çıkarlarını savunan unity inatla burada.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

sen kendi yazina bak. benim yazim senin yazina karsi akli selimi ve mantigi savunuyor.

senin mantiginda olsa insanlar o zaman pkk da anitkabiri bombalamayi ya da kizilay meydanina bomba atmayi legal olarak gosterebilecek demektir.

haaa bir de hala ne kasiyorsun amerikayi savunuyor duruma dusuyorum eyvah diye insanlik disi argumanlarina cevap vermekten caydigimi gordun mu hic ? o zaman hic o yonuyle ugrasma direk sadede gel.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

ABD'nin dünyanın kalanına resmi olarak olmasa bile gayrı resmi olarak savaş ilan ettiğini, tek taraflı olarak müdahale hakkını kullanmaktan çekinmediğini, Irak'ın işi bittikten sonra Suriye ve İran'a dalacağını sağır sultan duyup körler bile görüyor. Ama ne hikmetse amerikan aşıkları çok sevdikleri ülkelerine karşı sözyelenen bu hayasızca sözlere karşı vücutlarını siper etmekten çekinmiyorlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Nefret tohumlarını eken ABD ben değilim. Ben diyorum ki hasat zamanı geldi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

kardesim bak bunca aydir, neredeyse bir yil oldu, o konuda bu konuda tartisiriz senle. bari artik bu saatten sonra 15 yasinda solcu olmus tiplerin kullandigi argumanlari kullanma.

abdnin dunyanin kalanina gayriresmi savas ilan ettigi mudahale hakkini tek tarafli kullandigiymis ...

abd kanadaya asker cikardi mi ? norvecte savas var mi ? italyada turist turlari kesintiye ugradi mi ? libya bombalaniyor mu ? endonezyada askeri hukumet devrildi mi ?

hayir.

tek tarafli mudahale hakki ise kibrisa sen neden ciktin ve hala ne yapiyorsun diye sormazlar mi adama ?

senin gibi boyle periyodik olarak nefretten gozum donecegine amerikan asigi olurum, cinli asigi olurum, sen turk degil misin olurum, cicek bocekci bu olurum daha iyi.

artik fittirmissin sen fittirmiiiiiiiiiss.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

hedefin ne derece sivil olduğu düşmanının davtranışlarına da bağlıdır. Şayet düşmanın hiç bir hedefte sivil askeri ayrımı yapmıyorsa, düşmanın potansiyel tehdit adı altında önüne geleni öldürüyorsa onun ekonomik çıkarlarına karşı giriştiğin saldırılar meşrudur.

Ancak düşmanın seninle sadece cephede savaşırken sen onun gidip şehirlerini bombalıyorsan işte o barbarlıktır. O sebepten Amerika'nın bize karşı terörist saldırılar var demeye en ufak bir hakkı yoktur. Şayet bu tip saldırıları durdurmak istiyorsa önce kendi uyguladığı terörü durdurmak zorundadır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ohoooooooooooooooooooooo hedefin ne derece sivil oldugu dusmaninin davranislarina baglidir.

tamam eger boyle ise bir daha hic kahpe harris ve ingilizler dresdeni bombaladilar deme.

cunku dusman statusunde olan o almanlar nazi hukumetini sectiler, yahudiler tartaklanirken pasif kaldilar, sonra da naziler tum uygun gormediklerini hizar gibi bicerken killari kipirdamadi ve onlarin savas makinesine yag oldular.

ha eger amerika insani w bush tan dolayi suclu ise, alman insaninin durumunu, aynen idamdan once bir nazi subayinin soyledigi gibi hicbirsey asla ortadan kaldiramaz.

bu soyledigini delil olarak kullanacagim ileride, demek dusmanin davranislarina gore siviliyet degisiyormus, zerre laf edersen surasini bombaladilar masum almanlar oldu 2. dunya savasinda diye dayayacagim bu postunu. e bi onerme bir yerde dogruysa diger yerlerde de dogru olmali degil mi.

hem senin bu onermene gore almanlar oyle konvansiyonel bombayi degil, direk planetary bomblari haketti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Endonezya'da askeri rejim devrilmez zira onu destekleyen ABD'dir. Ancak aynı haydut devlet ABD seçimle iş başına gelmiş Venezuella devlet başkanı Hugo Chavez'i darbeyle indirmeye çalışmış, başarısız olunca da hala onun demokrasi için bir tehdit olduğunu iddia etme pervasızlığını göstermiştir.

Saddamı senelerce kullanan ABD'dir, ona kimyasal silahları satan da ABD'dir. Ellerinde tabii ki kanıt olur, faturalar ellerinde adamların.

Evet amerikanın saldırganlığına karşı çıkmak bir tür delilik olabilir. Zira karşıdaki güç cidden çok büyük ve bir cinnet halinde oraya buraya saldırıp duruyor.

ABD çıkarları nereye saldırmayı gerektiriyorsa oraya saldırdı. Şayet bir gün Norveç'e saldırması gerekirse onu da yapmaktan karşı bir güç olmaz ise çekinmez.

Bu arada ikinci dünya savaşında ben Almanlar masumdu demiyorum ki. Sen amerikalılar masum diyorsun bende onlarında yaptıklarının almanlardan aşağı kalmadığını sadece kazananların tarihi yazıldığından onların yaptıklarının çok az yazıldığını belirtiyorum. Almanlar masumdur dersem o zaman istediğin gibi bu yazıyı önüme dayarsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 02 Ağustos 2004 10:44 tarihinde demiş ki:
gerçi 2 nizde özde aynı şeyi sölüyosunuzda sanki sabah sporu yapıyomuş gibi havanız var :)

zeka fln açıyosa bende mi yapsam aksam finalim varda ehe
Uzun suredir 2 sininde postlarini okuyorum ve uzun suredir her ikisiylede didishiyorum.Onlar ayni seyi soylemezler, Turkiyenin solu gibiler birisi hipi otekisi anti amerikanci, ancak tek hedef bulduklarinda ayni seyi savunurlar. Ornek olarak Kahrolsun Fashizm gibi.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

hayır dyna anlamıyorum ne kötülüğümü gördün de bana böyle hakaret ediyorsun :) Unity ile amerika konusunda özde aynı şeyi söylemek kabus gibi bişi...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...