Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =)
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vanil eskiden daha olgun bir kızdı sanki. benjamin buttonmusun len
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =) ARABISTANDA YASIYORUM, BURDA VAR.
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =)crit
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Spastik said: Ahahahaha azmoyla emre gelince topik süper olmus son sayfada güldüm baya. Di de fena laf sokuyormus bunu ögrendim. SUS LAN SPASTIK.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Olivies said: vanil eskiden daha olgun bir kızdı sanki. benjamin buttonmusun len :(( alkol adami böle yapiyo azizizim.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =) ahaha
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: Spastik said: Ahahahaha azmoyla emre gelince topik süper olmus son sayfada güldüm baya. Di de fena laf sokuyormus bunu ögrendim. SUS LAN SPASTIK. Hızını alamayan azmo taraftarların bulundugu bölümede saldırdı.
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Olivies said: bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. arabistanın sokak kopekleri burdakiler gibi deildir ama,degişiktir.
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: Olivies said: bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. arabistanın sokak kopekleri burdakiler gibi deildir ama,degişiktir. HEPSI BIRER EJDERHA KOPEGI
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Azmodai said: ben 10 aydir alkol gormuyorum... persembe gunu turkieyey ayak basar basmaz kamyonu devirecem. abi kamyon devirmek
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cassiline said: Azmodai said: ben 10 aydir alkol gormuyorum... persembe gunu turkieyey ayak basar basmaz kamyonu devirecem. Emir, kamyon devirmek öyle olmuyor tam olarak abi, gel sen bak şimdi... ha söylenmiş
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 azmo bella oruçluların önünde döner yiyomuş hesabını kes
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 niye lan azmo oruçlu mu. ben ankaralı diye biliyodum
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Azmodai said: DRaGoN_SLaYeR said: Olivies said: bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. arabistanın sokak kopekleri burdakiler gibi deildir ama,degişiktir. HEPSI BIRER EJDERHA KOPEGI oha lan seni dızzoya getirmişler arabistan diye,bildiğin çin orası.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 nolmus nili icirip kotu emellerine mi alet etmisler okuyamadim 8 sayfa
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 alehandro içirmiş sora nehire atmış.
Öne çıkan mesajlar