Bella Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vanil eskiden daha olgun bir kızdı sanki. benjamin buttonmusun len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =) ARABISTANDA YASIYORUM, BURDA VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =)crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Spastik said: Ahahahaha azmoyla emre gelince topik süper olmus son sayfada güldüm baya. Di de fena laf sokuyormus bunu ögrendim. SUS LAN SPASTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Olivies said: vanil eskiden daha olgun bir kızdı sanki. benjamin buttonmusun len :(( alkol adami böle yapiyo azizizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BELLA ADRES VER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: Azmodai said: abi turkcede w harfi yok. münazekere diye bir kelime de yok =) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella adam ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Azmodai said: Spastik said: Ahahahaha azmoyla emre gelince topik süper olmus son sayfada güldüm baya. Di de fena laf sokuyormus bunu ögrendim. SUS LAN SPASTIK. Hızını alamayan azmo taraftarların bulundugu bölümede saldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Olivies said: bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. arabistanın sokak kopekleri burdakiler gibi deildir ama,degişiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: Olivies said: bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. arabistanın sokak kopekleri burdakiler gibi deildir ama,degişiktir. HEPSI BIRER EJDERHA KOPEGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Azmodai said: ben 10 aydir alkol gormuyorum... persembe gunu turkieyey ayak basar basmaz kamyonu devirecem. abi kamyon devirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cassiline said: Azmodai said: ben 10 aydir alkol gormuyorum... persembe gunu turkieyey ayak basar basmaz kamyonu devirecem. Emir, kamyon devirmek öyle olmuyor tam olarak abi, gel sen bak şimdi... ha söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 azmo bella oruçluların önünde döner yiyomuş hesabını kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 niye lan azmo oruçlu mu. ben ankaralı diye biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ananlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Azmodai said: DRaGoN_SLaYeR said: Olivies said: bella azmo sokak köpeklerinin önünde döner filan yiyo hesabını kes. arabistanın sokak kopekleri burdakiler gibi deildir ama,degişiktir. HEPSI BIRER EJDERHA KOPEGI oha lan seni dızzoya getirmişler arabistan diye,bildiğin çin orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 nolmus nili icirip kotu emellerine mi alet etmisler okuyamadim 8 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 içirip denize atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 alehandro içirmiş sora nehire atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar