Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 2. bölümde şu cumhuriyet ordusu kafamı karıştırıyor. Siparişi veren eski vefat eden jedi böyle bi rebel tehditi önden gördüğü için mi böyle bi girişimde bulunmuş. Cumhuriyet ordusu üretiliyor kimsenin haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ayrıca bi de kafama takılan Anakin Skywalker ile Padme Amidala arasında ciddi bi yaş farkı yok muydu? Nasıl aşık oluyolar. Bu da kafamı karıştırıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yasi askin yoktur young padawan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 siparişi veren sidious un babası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 cok pis bi plan var yani isin icinde, o askerleri cumhuriyete karsi kullanmak icin uretiyorlar. yoda da bakiyor buyuk firsat klon savaslari sirasinda, ki baska secenegi de yok admain, savaslik ordusu yok cunku cumhuriyetin. saliyor klonlari droidlere, sonra goruyor tersten tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ask konusuna gelince sapikliklar diz boyu oldugu icin normal karsilamak lazim biri subyan erkeke asik olur, boyle kadinin cocuklari da birbiriyle opusur sonra tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 AHAHA evet nazarımda anakingiller ideal aile düzenin temsil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 aslında bana kalırsa luke'un leia'yı öpmesi falan tamamen silmarilliondaki turambar'ın kız kardeşini tanımadığı, sonradan karşılaştığı için aşık olması olayından arak. tam bir arak bu lucas. arak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 spoiler verdiniz adama yanlız 1den başladıysa 5te olan olayı anlattınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 sipyoliri mi kalmis star warsin artik sdf fight clup' 6th sense star wars bunlarin spoyliri olmaz artik tarih asimindan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Cystein said: aslında bana kalırsa luke'un leia'yı öpmesi falan tamamen silmarilliondaki turambar'ın kız kardeşini tanımadığı, sonradan karşılaştığı için aşık olması olayından arak. tam bir arak bu lucas. arak alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 "Cin Ruhi" said: Ayrıca bi de kafama takılan Anakin Skywalker ile Padme Amidala arasında ciddi bi yaş farkı yok muydu? Nasıl aşık oluyolar. Bu da kafamı karıştırıyor.. delimanyakcapkin said: Dark_Soul said: bi soru daha: hologramla konustuklari kişi palpatine ise,nasıl tipi o kadar değişiyor?Senato toplantısındaki tipiyle hologramki tip? 3. filmde bununla ilgili bir sahne hatırlıyodum ama cıkaramadım tam bide: amidala sübyancı galiba,el kadar cocuga senden etkilendim diyo.Anakinin verdigi cevap zaten yarılmama sebep oldu ilk soru icin surati cok gozukmuyor ama ilerde anlicaksin suratinin nasil degistigini. Ikinci soru icin aralarinda 5 yas var amidala 11 anakin 6 olmasi lazim ama adam jedi heryeri ayri buyuyor tabi sonra. Genel yorumum ben seviyorum bu episode u ama tek uzuntum bu bolumle birlikte force olayinin mistik havasinin bitip hucre icinde yasayan birseylere baglanmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 senko said: sipyoliri mi kalmis star warsin artik sdf fight clup' 6th sense star wars bunlarin spoyliri olmaz artik tarih asimindan dolayi. abi adam öyle sorular sormuşki bence kalmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Farinal said: Cystein said: aslında bana kalırsa luke'un leia'yı öpmesi falan tamamen silmarilliondaki turambar'ın kız kardeşini tanımadığı, sonradan karşılaştığı için aşık olması olayından arak. tam bir arak bu lucas. arak alakasız bilaer direkt arak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 aynı yıl çıkan kitap zaten ki us'e gelmesi falan dersek daha uzun sürecektir yani okuyup çalamaz ki zaten ne çalması her ucunan alakalı şey arak mı? cidden çok alakasız 2 şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 İzledim de şimdi Türkçe dublajlı olarak daha dikkatli izliyom. Olayı kavramaya çalışıyom iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ordu siparişini veren zaten palpatine. durduk yere ordunun gelmesini de savaş çıktığı sırada hiç komplo olarak düşünmeyen jedi konseyi ne kadar gerizekalı anlayın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 türkçe dublajlı mı izlenir ya. ayıp. ^^ izleyeceksen türkçe altyazılı izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Evet garip.. Hiç araştırmadan "aa bakın burda ordu varmış hazırda. hadi ayrılıkçılara karşı kullanalım". sonraki bölümde cortluyolar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ama yoda da napsin, ayrilikcilar azmis iice cumhuriyetin askeri yok adam gibi adamcagiz "i have a bad feeling about this" diye diye girdi savasa zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 delimanyakcapkin said: adam jedi heryeri ayri buyuyor tabi. harika olmuş bu :P ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 klon ordusunun siparişini veren dooku, sidious un emri ile daha henüz jediliktan istifa etmeden öncesinde sanırım hem kamino gezegenini haritalardan kayıtlardan siliyor, hemde jedi konsey yetkilerini vs kullanarak cumhuriyet icin ordu ürettiriyor. zaten jango fett ben kenobiye diyor ya "lord tyrannus" adında biri beni satın aldı bu iş için dio falan.kont dooku kayıtları sildikten sonra zaten gidiorum lan ben sokarım jedi kurallarınıza diip jedilıktan ayrılıo ve gidio uzun süre kayıplara karışıo bu dönem icerisinde lord tyrannus adı ile jango fett ile anlasıo, klon ordusunu hazırlatmaya falan başlıyor. ve ayrılıkçıların saflarına eski jedi ve yeni siyasetçi olarak karışıyor liderleri konumuna yükseliyor. (ilk filmde lord sidious ayrılıkcılardan ticaret federasyonunu sap gibi bırakınca -maul'un ölümü ve kuşatmanın kırılması palpatine'in planlarını ertelemesine sebep oldu- ticaret federasyonu ve droid ordusunu kışkırtacak bi sopaya ihtiyacı vardı sidious'un, o da tyranus (dooku) oldu işte) klon ordusunun o kadar obedient olmasından kıllanmamış olmaları da jediların salaklığıdır o ayrı. (bkz republic commando oyunu son bölüm, takım arkadaşım kardeşim dedikleri adam ölürken sırf kumandanı emir verdi diye itaat eden, etmek zorunda kalan askerler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 "Cin Ruhi" said: Evet garip.. Hiç araştırmadan "aa bakın burda ordu varmış hazırda. hadi ayrılıkçılara karşı kullanalım". sonraki bölümde cortluyolar zaten.. hiç araştırmadan etmeden değil ki ya heh. droid ordusuna karşı ellerinde doğru düzgün asker yok. bir süre jar jar binks'lerle karşılık vermeye çalışıyorlar ama yetmiyor. klonlardan ordu oluşturan bir şirket buluyorlar. "aa" diyorlar "biz bunları kullanırız". kiralık ordu gibi bişi bu. kalıcı değil geçici çözüm olarak düşünüyorlar. darth sidious bir yandan droid ordusunu komuta ediyor, bir yandan bu yeni klon ordusunu komuta ediyor. bakıyor klon ordusu istediği kadar güçlü, droid ordusunu yokettiriyor, sonra "isyanı bastırdım" diyerek kendini tahta geçirmekte kullanıyor herkes klon ordusundan memnunken, bir anda darth sidious bu orduyu egemenlik kurmak için kullanmaya başlıyor. burda esas mesele darth sidious'ın planını görmememiş olmaları, orduyu araştırmamış olmaları değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ooo ikinciside mi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yedincisi çıkcaktı da vazgeçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar