Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 alan yetkililerine "yalakalanmak" için yeni üyelerle dalga geçenlere bayılıyorum. büyük marifet çünkü.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ilk başta gelişmeleri ben de üzüntüyle takip ediyordum. sonra arkadaşın açtığı başlığı gördüm wow bölümünde.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 gittim baktım dalarandaki o göze gerçekten de fıldır fıldır dönüyor kıllandırıyor illuminati filan, banlayalım delikanlı area masterı
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Gangren vay ak uyesi olunca duzelirsin sandim ama yok hala yufka yureklisin konuyu kilitledikten sonra ne diye ozel mesajdan durumu anlatiyorsun. yuz goz olma uye kısmıyla. elini verirsen kolunu ister bunlar
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Gangren'de ayağını denk alsın !!! :)
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cons said: hacı bu durumda potansiyel gerizekalılık kinetik olmuş ama. vaay
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Popeye said: Gangren vay ak uyesi olunca duzelirsin sandim ama yok hala yufka yureklisin konuyu kilitledikten sonra ne diye ozel mesajdan durumu anlatiyorsun. yuz goz olma uye kısmıyla. elini verirsen kolunu ister bunlarelitizm kokuyor
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu forumun en kral alan yetkilisi Kermit'di. Üşüyoruz kermit reyis!!11
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,1694233 I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ardeth said: Cons said: hacı bu durumda potansiyel gerizekalılık kinetik olmuş ama. vaay KANKA BEĞENDİNMİ BİLİMSEL FİLAN
Öne çıkan mesajlar