Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 merak ediyorum tayyipin yüzü kaldı mı ölenlere Allahtan rahmet dilemeye?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 intahar diil harakiri:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Harakiri intihar değil mi?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 intihar ama özel olmasa intahar derlerdi özel olarak harakiri diye ad takmazlardı,taktıkları için harakiri deniyor intahar daha sıradan böyle balkondan atlamak falan[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Japonlarda okadar akıllı sayılmazlar aslında.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Apache, 11 Ağustos 2004 23:32 tarihinde demiş ki: intihar ama özel olmasa intahar derlerdi özel olarak harakiri diye ad takmazlardı,taktıkları için harakiri deniyor intahar daha sıradan böyle balkondan atlamak falan Özünde intihar değil mi? Yani pitbull da özel köpek o zaman it diyemeyecek miyiz? gibisinden birşey :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bilinçsiz kadrolaşma sonucu birçok önemli noktaya o işten anlamayan ve sadece bilmem kimin eniştesi vs vs olduğu için getirilen yetersiz kişilerin nelere sebep olabileceğini gördük.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 +1 aynen öyle türkiyede başbakanın bütün sülalesini işten atsan başıboş kalırız[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hala yüzsüzce istifa etmiyor ulaştırma bakanı ve başbakan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Ya 1.Artık makinistler yaşlanadı 2.Kırmızı ışıkta durmamış 3.Şansızlık[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur :tebrikz: *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 4 . Fuck the system[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 arkadaşlar makinist sarhoş muş kırmızı ışıkda durmamış [kaynak:ntv] kartalda makinist birisiyle kavga ediomus bunu goren bı kız babasına demıskı baba bu adam sarhoş bundan ınelım babsıda ne olcak kızım demiş bişi olmaz ondan sonrada kaz olmus ışte allah daha buyuk kotulukler vermesın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Private, 12 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki: Hala yüzsüzce istifa etmiyor ulaştırma bakanı ve başbakan... ulaştırma bakanını bilemem, etmesi gerek çoktan da... başbakanın iftifa etmesi nelere sebep olabilir hiç fikrin var mı? işler böyle olsaydı bu ülkede her ay seçim yapılırdı, seçim demek de bu tip eksikliklerin hiçbir zaman giderilememesi, en azından ufacık bir umut, çaba varsa onun da yokolması demek yani öyle söylemek kolay da, yönetimi beğenmesem de şu anda ülkenin seçime girmesini istemezdim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 herşey allahtan dediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 basbakan etsinde gor 2200 den euroyu turk insani sogukkanli, halka oh suclu cezasini buldu deme sansini vermiyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 İstifa çözüm değil bence. Yıllardan beri süregelen ve oturtulamamış bir sistem var.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu iş iyice raydan çıktı yanlız..Sözde en güvenli trendi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 trenleri güvenli yapan karayollarındaki kazalar ki zaten? :) Türkiye'de o kadar çok karayolları katliamı oluyor ki oranladığında sadece istatistiksel olarak en güvenli toplu taşıma oluyorlar, yoksa dünyanın geri kalanıyla ya da avrupayla kıyaslarsak bizim trenler ordaki karayolları taşımacılığından bile güvensiz bu arada dünyada kabul edilmiş en güvenli taşımacılık deniz taşımacılığı olması lazım ;) tabi pratikte Ankara'dan İstanbul'a giderken bunu görme şansımız yok ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar