Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkent expresi ile adapazarı expresi çarpışmış.

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

intahar diil harakiri:P[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 11 Ağustos 2004 23:32 tarihinde demiş ki:
intihar ama özel olmasa intahar derlerdi özel olarak harakiri diye ad takmazlardı,taktıkları için harakiri deniyor intahar daha sıradan böyle balkondan atlamak falan

Özünde intihar değil mi?
Yani pitbull da özel köpek o zaman it diyemeyecek miyiz? gibisinden birşey :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

+1 aynen öyle türkiyede başbakanın bütün sülalesini işten atsan başıboş kalırız[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar makinist sarhoş muş kırmızı ışıkda durmamış [kaynak:ntv] kartalda makinist birisiyle kavga ediomus bunu goren bı kız babasına demıskı baba bu adam sarhoş bundan ınelım babsıda ne olcak kızım demiş bişi olmaz ondan sonrada kaz olmus ışte allah daha buyuk kotulukler vermesın[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Private, 12 Ağustos 2004 10:39 tarihinde demiş ki:
Hala yüzsüzce istifa etmiyor ulaştırma bakanı ve başbakan...

ulaştırma bakanını bilemem, etmesi gerek çoktan da...

başbakanın iftifa etmesi nelere sebep olabilir hiç fikrin var mı?
işler böyle olsaydı bu ülkede her ay seçim yapılırdı, seçim demek de bu tip eksikliklerin hiçbir zaman giderilememesi, en azından ufacık bir umut, çaba varsa onun da yokolması demek

yani öyle söylemek kolay da, yönetimi beğenmesem de şu anda ülkenin seçime girmesini istemezdim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

trenleri güvenli yapan karayollarındaki kazalar ki zaten? :)

Türkiye'de o kadar çok karayolları katliamı oluyor ki oranladığında sadece istatistiksel olarak en güvenli toplu taşıma oluyorlar, yoksa dünyanın geri kalanıyla ya da avrupayla kıyaslarsak bizim trenler ordaki karayolları taşımacılığından bile güvensiz

bu arada dünyada kabul edilmiş en güvenli taşımacılık deniz taşımacılığı olması lazım ;) tabi pratikte Ankara'dan İstanbul'a giderken bunu görme şansımız yok ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...