Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalyada ABD Askerlerine Yumurtalı Saldırı

sandalye

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:

bu ülkeye yazık oluyor bu kafadaki insanlarla anca bu halde olabilir.

vay be yurdum insanı cani amerikan askerlerine tavır koymuş vay be büyük adamlar.Neymiş amerika ırağı işgal etmiş vay be vay adiler.

Böyle kahramanca haraketler yapmak lazım zaten topraklarında terörist besleyen ırak değil başbakanı kalkıp yurdum devletine posta koymaya kalkan ırak değil,savaşmadan ülkeyi 2 günde amerikalılara teslim edende ırak değil o zaman niye adi amerikan askerine saldırmayalım ki?

zaten teyzem söyledi saldırıya uğrayan askerler okeye dördüncü bulamayınca evinlerinden kalkıp 20 bin km yol tepip elin arabıyla savaşma kararı alan as kadroymuş yoksa dünyanın bütün ordularında olduğu gibi emir komuta zincirinde aldıkları emiri uygulamak zorunda olan,askerlikten kazandğı para ile ailesini geçindiren ya da binlerce dolarlık eğitim giderlerini karşılamak için mecburen askere yazılmış adamlar değil.

bu gaz haliniz daha nekadar sürecek merak ediyorum hayatında gazete okumamış adamlar kalkıp bilgi sahibi olmadan fikir beyan ediyorlar,insan utanır.

sakin ol şampiyon.

kimse yumurta atıp problemi çözelim demiyor. atanların amaçlarıda problem çözmek değil zaten. tepki göstermek. bu da kişisel bi olay. kimseyi bağlamıyor. devleti hiç bağlamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...