Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 friends dizisine benziyor biraz.komedi dizisi.coupling'i bile biraz andırdı bana. konusu da şöyle asıl bayan karakter kötü biten bir ilişki tecrübesi sonrasında bir çöpçatanlık firmasına gidiyor ve ruh ikizini bulmak için 100 soruluk bir form dolduruyor.her bölümde bir sorunun cevabını ve arkadaş grubunun yaşadıklarını görüyoruz. asıl kızın(chor) hareketleri itici fakat aksanı çok güzel. wayne karakterinin sevimli olduğunu ve kendisinin özünde iyi biri olduğunu düşünmekteyim ehau.diğerlerinin pek bi olayını göremedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 komedi olsun camurdan olsun indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende eglenmelik biseyler arıyodum himym den sonra. umarım güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 eh, fena değil. belki sonradan açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 peki dizideki bu insanlar sevişiyor mu ?. true blood ve spartacustan sonra kesmiyor beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 100. sorunun cevabından sonra, gruptakilerden biriyle match eder. Ahanda buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 2. bölümü bitirdim. Güzel bi dizi, zaman geçirmelik izlenebilir, komedi açısından da 7/10 bence. Ass Train, bildigin kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Of tam 6. sınıf program doldurmalık komedi dizisi, böyle comedymaxte artık yapacak hiçbişey olmayınca izlersin ya, gary unmarried falan gibi diziler. Tam öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Zaten 0ne 7 verdiyse o kafadan 3 gerçek hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 @XAE 2. bölüm için demiştim ben onu, cevap yazmama hakkımı kullanıyorum ki tartışma çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar