sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sistemci diye bisey yok. Sistem Operatoru, Sistem Uzmani, Sistem Yoneticisi v.s. var. Bir de geyik geyik Sistem Analisti var, -ki 2 digitli senelerdir bu isin icindeyim, hala ne yaptiklarini anlamadim. Netekim tabii bu kadarlik kategorizasyonla da bitmiyor. Isin icine OS dependent olaylar giriyor. Hem Windows'ta superim, hem Linux'ta yardiririm diyen bir arkadas yok. Bambaska kulturler. Yardirim diyorsa da yardirdigini zannediyordur. Bununla da bitmiyor, bunun sonrasinda SRE, NOC v.s. gibi birimlerde calisanlar da bu kategorinin icinde. Gerci SRE direk Sistem Yoneticisi + Developer tarzi bisey zaten. Spesifik uzmanlik gerektiren fakat dalli budakli genis bir konu aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sharky said: Evet bazilari Sparc uzerinde Solaris super OS'tur, Linuxlar onun performansina ulasmaz falan der :) :D sdfsdf ordamisin sen hala :) 2 sene gecti ustunden. nedir bu solaris dusmanligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sevmiyorum, seveni de sevmiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende linux sevmiyorum haci, akademik cevre sevdigi icin 2 kat sevmiyorum hatta, resmen hocalar sogutuyor adami linuxten. sundan bi sistem aliyorsun mis gibi racki hardware klavyesi mouse'u lcd ekrani bile icinde geliyor. viva la capitalism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 E canim derdin buysa, sunucularini buyuk vendorlardan, HP den falan al sen de. Rack mount kitleri bile SUN in sunuculardan daha iyi. Rackle birlikte alirsin hatta, hic dokunmazsin bile kuruluma, gelir halleder taseron firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 oracle de sevmiyorsundur sen simdi :) mysql kullaniyorsundur ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Oracle basarili. MySQL ile karsilastirilamaz henuz. Bu arada ne alaka ki ? Tam tersini demeliydin :) MySQL SUN di sonucta. Simdi ikisi de ayni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 birlestikleri icin dedim zaten :) senin boyle buyuk firmalara bi alerjin var cikarimi yaptim o yuzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ha yok. SUN 'i severdim. Hatta vaktinde EMEA icin is teklifi almistim da uzun uzun dusunmustum ne yapsam diye. Solaris 'e kilim. Java'ya da kilim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lol javanin sucu ney :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bilmem. Hic bir sucu yok zavallimin. Canavar da dil. :) Gecmisten gelen olaylar iste. Kil olma tarihim 98-2000 arasina denk geliyor olsa gerek, o zamandan beri kilim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 senko said: sonra arada birinin cikip siz hicbisi bilmiyorsunuz en birinci benim en cok ben biliom demesi fln gerekir, prosedur oyle. http://img696.imageshack.us/img696/2196/hemanthemastersoftheuni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 arkadas pati konseptini anlamamis galiba neyse yeni ögrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Arkadaş bence nays tırol etempt yapmış ve tutmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 paranoyak bir nesil olduk çıktık lan, ne olsa troldür diyip geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar