tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ben buranın adını çok duydumda bi ara arkadaşlarla gitmeyi düşünüyoruz varmı bilgisi olan yeri fln sonra otel pansiyon oda ev fln fiyatları[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 çok pahalı değil zaten öğrenci mekanıdır :) ama ayvalık tarafı anlıdır akçayın çi ölmüş...[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 akçay fena değildir de bi esprisi yok oranın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 akçay güzeldir, sizin bu düşündüğünüzü ben+fizban falan bu sene yaptık da ben sarımsaklıyı öneririm daha iyidir akçayda gece hayatı sıfır ayrıca yaş ortalaması çooook fazla[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dikiliye gidin bence.ORtam güzel.Babyrock var manyak. Akçay'ın pazarı güzel oluyor.Pazar günleridir yerel pazarı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 akçayı sevmem bikaç yıl üstüste gitmiştik baymıştı.fazla eğlencesi olmayan bi yer.[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sarımsaklı fln başka önerebileceğiniz yerler varmı şöle ucuz kalacak yer olan[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Akçay ve o çevre yerler güzeldir de . Her insan için değildir. Canın falan sıkılır akşamları. Dooru düzgün gidilcek yer yok. Huzur arıom diosan ama tam sana göre[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Olympos a gelin.Hem yeşil,hem ucuz, hemde mükemmel bi yer.Ağaç evler falan harika.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Güzel yerdir, sessiz sakindir. Şirin evleri vardır, eğer askeri yerlere girebiliyorsan askeri kampı hoştur, bunun dışında son 4-5 senedir ne değişti bilemem gitmedim ama kafa dinlemek ve sakinlik açısından hoştur ama öyle çılgın mekan bekleme sakın. Fiyat olarak ise gayet ucuzdur diyebilirim tatil mekanı olarak.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bodruma ak sen bodruma life is there[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 walla bende acı bı anısı wardır akçay ın :) çanakkale gezisi dönu$unde akcayda mola verıldı flm neyse sora hasan boguldu $elalesı mı ne varmı$.oraya goturdu hocalar bıızı.ben sınıf ögr.ım 7-8 ki$i ayrı bı yoldan cıkmaya ba$ladık $elalının aktıgı yerın diger kıysına gectik dolandık flm.geri gecices kar$ıya ama yolu unuttuk.sora bı yer buduk burasıydı dedık yolu yarıladık ta$lardan atlıyarak 2 ark. , sora öndekı ark. bu deıldı dedı gerı dondu zıpladı topraga adımını attı.ama ben zıpladım ve suya daldım dıze kdr suya batmı$tım ehe :D en cok o zmn sevdıgım kızında görmesıne icerlemı$tım :-p (ne salakmı$ım).yoldan dönu$te o $elalenin ismini oguz boguldu koyarak baya dalga gecmi$ti ark.lar :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hasan boğuldu'da bir yer var tam dereye girmelik derin böyle bi serinliyor insan var ya girince hatta donuyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ahahauahhaa[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Prawler, 11 Ağustos 2004 02:24 tarihinde demiş ki: hasan boğuldu'da bir yer var tam dereye girmelik derin böyle bi serinliyor insan var ya girince hatta donuyor ehe oraya daldım glb cunku su a$ırı soguktu mayıs olmasına ragmen :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben bari avşa ya gidiyim arkadaşlardan yoğun istek var yinede sağolun[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 akçaya gidin o zaman avşa acayip bayar akçayda gezcek daha çok yer var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Akçaylıyım doğma büyüme şu an ist de yaşıyor olsamda her yaz akçaya geliyorum. Gece pek yok [araban varsa var] kaktüs e gidebilirsin gündüz deniz e girmek ve güneşlenmek istersen üçgeni öneririm çok kasıntı insanlar var ama alışırsın biraz pahalı su 1 mil 1 brdak kola 3 mil. Hasan Boğuldu çok güzeldir şelalesi var buz gibi ve tabi piknik alanı tam mangallık bi yer. Eskiden o şelalede hasan diye bir çoçuk boğulmuş ve ismi hasan boğuldu koyulmuş güzel bi yerdir su sesi börtü böcek sesi vardır tam dağ havası.Vee tabiki 30 mt yüksekten buz gibi dağ suyuna atlamakta cabası bisikletle cıkmanızı öneririm hasan boğulduya sonra buz gibi suya ucarak atlamanızı. - Akçay a gelicek olan öms den ulaşırsa yardımcı olurum[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 izmirden 1 saatlik uzaklıkta gümüldür var seferihisar ile kuşadası arasında bir yer yazlıkçı mekanı tam anlamıyla ama kaynaşırsanız falan çok güzel ortam oluyor zaten erkek başına düşen 3-4 kız ile(4ünden biri kesinlikle güzel oluo) de rüyaları süsleyebilio yaş ortalaması da 14-20 arasında değişmekte apart fiyatları da 30 milyon falan denizi ayrı muhteşem zaten(gördüğüm en güzel iki denizden biriydi) basın oraya gidin derim ben pişman olmazsınız[signature][hline]Tadilat nedeniyle 24 Temmuz 2004 - 15 Ağustos 2004 tarihleri arasında devre dışıyız. Arada dükkanı açıp kapatabiliriz ama ne zaman nasip olur bilinmez Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Bir daha Log Out Olmadan Cikarsam Top oluyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fizban, 12 Ağustos 2004 15:50 tarihinde demiş ki: akçayın denizi buz gibi, girilmiyo. gece hayatı yok, öldürüyo. waffel cısı kalitesiz :P ayvalık tostu amerikan salatalı. efendime söyleyeyim suyu beleş alıştırıyo hala istanbuldaki suya alışamadım. kaktüse yürünür de ama yani.. ayvalık - sarımsaklı yı her zaman tercih ederim. fizban lodos olduğu zaman soğuk oluyor denizi bugün normaldi mesela denizim ısısı ören soğuk olur. evet gece hayatı yok ida pub var öneririm. Bundan 8-9 sene önce waffel'i bu akcay ile tanıştıran Bülent diye bi adam vardı 1-2 sezon hizmet verdi ve bi daha açmadı dükkanını süper yapardı waffel i su an akcayda adam gibi waffel yapan yer yok. ayvalık tostuna rus salatası koydurma ve cansın büfe de ye kordondadır. sarımsaklı dünyanın en güzel plajları içindeymiş sanırım[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Akçayın denizi her zaman soğuk değildir sen soğuk olduğu bi zamana rastlamışsın.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 hI evet olabilir.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: fizban, 12 Ağustos 2004 16:27 tarihinde demiş ki: sarımsak. Demokrasidir, evet.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 tabi sarımsaklının gece hayatı süper oluyor hakkaten 1 2 tane diskosu ve ailesiyle dolaşan kızlarla..[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 düzgün okudum ben o yazıyı, asıl sen benim yazımı bi tarafınla okuma, ben beğenmediğimi yazdım gece hayatını.. o kadar. isteyen gider isteyen gitmez.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar