hope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya biey mördak henibıl fresh ne güzel bir diziydi( eğer bir sorunuzuz varsa ve size kimse yardım etmiyorsa onları araya bilirsiniz belki size a takımı yardım adebilir..) peki nerde o güzelim dizi oynasın tekrar 3 sene önce filan flash tada kanal 7 oynuyordu ama yok şimdi daha doğrusu yabancı dizi yok millet tutturmuş yerli dizi neymişde daha çok kazanıyorlarmış bitefa akşam eve geklince komanda benim elimde ailemde mecburen bakıyorla ne dizisi ne yelisdi ben açarım kafaya göre veo yerli diz,yede bakılmaz renklamlarda izlenemez lütfen şu kanal 7 ye gidip şu a takımını oynatsınlkar tekrar yada görevimiz tehlike haa haa dama mcgayver var oda güzeldi sonra alf . bizim ev.koca ayak valla işe gitmem bunlar bakarım öyleki güzel diziler neymiş o yok asmalı konak yok bşilmem ne hadi en son babalar duyar yads açoçuklar duymasın(gerçi onunda boku çıktı)pardon neyse birşey demiyecegim lafı uzatmayayım sizler anladınız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hannibal öleli çok oldu yaw... bir ara yenidne çekeceklerdi, hatta çektiler galiaba sonra eskisiin yerini tutmadı[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Anladım valla ama zor oldu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Abi normal yazamıyomusunuz yaaa! Hey allam klavyeye oturarakmı yazıyonuz sağa sola sürttürerek :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bn okuymadm dogru duzgun=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 heyt be, cidden mistır ti ile mördak'ın atışmalarını özlemişim.. tema müziği de süperdir, bir yerden bulup indireyim sonra.. kanal 7'de birkaç defa izlemiştim verirlerken ama kötü saate denk geliyordu benim için..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ahh ahh çocukluğumu hatırlatan pek az şeyden biriydi.. Tek bölümünü kaçırmazdım. Gerçi ölen insan bi kere bile göremedim ya dizide o kaldı içimde. :-) not:iğrenç bi espiri hissediyorum..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mr.T ve malvarlığını boynunda taşımasını tek geçerim... ayrıca uçaktan korkmasını :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 süperdi, hele her bölüm birşeyler inşaa eder çetelerle savaşırlardı. Hanibbal 91 de yada 92 de sanırım kanserden vefat etti. Yakışıklı ve çapkın olan fresh te kansere yakalandı 90larda ama yendi ve sağlıklı şu an. Dıt dıııt dıııtt dı dım dıtt - dıdıdıtdıt dıt dıııııt dım dıdıdımdıııııım Murdock'ı tek geçerim, deli pilot hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Murdockin otostopla ucak durdurmasini veya bond canta buyuklugundeki cantadan ufak helikoper tipli birsey cikarmasini tek gecerism asil, mr t yi tek gecemessiniz alinir kendilerinde ucakta olmadigi surece 10 ayi gucundedir cunki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 yıl sonra ... funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 funq said: özledim :( hemde nasıl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mr t emoticonumu koyayım.. bigumigu'ya koymak için şeettirmiştim. http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3865 ben küçükken arkdaşlara a takımı oynarkene hep murdock'tım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 takı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 orada emoticon büyüklüğü sorun çıkarttı. bi ara ekleyeceğim altınlarını boynuna tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ya yapmayın böle gaza gelip bir daha izleyemeyceğin torrentini indirmek geliyor insanın aklına dolar almış gitmiş, hdd de yer yok bir bölümde para almadan kadının birine yardım etmişlerdi çok duygulanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 var mı sağlam torrenti ya? bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 başladım s01e01-02'den izlemeye X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon a takımı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ahh ahh çocukluğumu hatırlatan pek az şeyden biriydi.. Tek bölümünü kaçırmazdım. Gerçi ölen insan bi kere bile göremedim ya dizide o kaldı içimde. :-) not:iğrenç bi espiri hissediyorum..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mr.T ve malvarlığını boynunda taşımasını tek geçerim... ayrıca uçaktan korkmasını :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 süperdi, hele her bölüm birşeyler inşaa eder çetelerle savaşırlardı. Hanibbal 91 de yada 92 de sanırım kanserden vefat etti. Yakışıklı ve çapkın olan fresh te kansere yakalandı 90larda ama yendi ve sağlıklı şu an. Dıt dıııt dıııtt dı dım dıtt - dıdıdıtdıt dıt dıııııt dım dıdıdımdıııııım Murdock'ı tek geçerim, deli pilot hehehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Murdockin otostopla ucak durdurmasini veya bond canta buyuklugundeki cantadan ufak helikoper tipli birsey cikarmasini tek gecerism asil, mr t yi tek gecemessiniz alinir kendilerinde ucakta olmadigi surece 10 ayi gucundedir cunki.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 funq said: özledim :( hemde nasıl =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 mr t emoticonumu koyayım.. bigumigu'ya koymak için şeettirmiştim. http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3865 ben küçükken arkdaşlara a takımı oynarkene hep murdock'tım gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 takı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 orada emoticon büyüklüğü sorun çıkarttı. bi ara ekleyeceğim altınlarını boynuna tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ya yapmayın böle gaza gelip bir daha izleyemeyceğin torrentini indirmek geliyor insanın aklına dolar almış gitmiş, hdd de yer yok bir bölümde para almadan kadının birine yardım etmişlerdi çok duygulanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 var mı sağlam torrenti ya? bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 başladım s01e01-02'den izlemeye X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar