Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hiç burnumu karıştırmadım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye ya, günümüzün top modelleri ve çoğu hollywood aktrislerinin sahip olduğu dudak ve çene ikilisine sahip. dişler kaşlar vs yaptırıldığı vakit yatırım tamamlanıyo işte
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

yalnız bu tip kızlar büyüynce ve bakımlı hale gelince hoş oluyolar. bkz: kirpikler.

Rasmon said:

kızın dudakları şu haliyle bile çok güzel bence

ashduadhudh
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Tuvaleti tıkayan tanıdığım var bizzat

Benimde osuruyim derken altina sican tanidigim var.

Aslinda hic öyle oldugunu düsünmezdim. Ben hep erkeklerin daha pasalikli oldugunu kanisindaydim. Ünide ögrenci yurdunda gözlerimle sahit oldum erkekler tuvaleti 1000 kat daha temiz kizlar tuvaletinden.

Bu arada hic bir bagyan gelipte biz böyle degiliz abartiyorsunuz dememis cok üzücü.
Mesaj tarihi:
Cystein said:

ben halen kızların sıçtığına inanamıyorum. jessica alba sıçar mı lan hiç? sıçsa da pembe sıçar. o kadar!

o da sıçar, hatta iyi sıçar ve hatta kokusundan burnun bile kanar, yüzleşin artık ...
Mesaj tarihi:
Nako said:

Cystein said:

ben halen kızların sıçtığına inanamıyorum. jessica alba sıçar mı lan hiç? sıçsa da pembe sıçar. o kadar!

o da sıçar, hatta iyi sıçar ve hatta kokusundan burnun bile kanar, yüzleşin artık ...

ahhhahaha kokusundan burnun kanar süpermiş ya
Mesaj tarihi:
cemss said:

lağn bende diyorum niye topluca denize gittiğimizde kızlar yaklaşma! error ünü veriyorç

üzülmeni istemem ama olay sandığın gibi değil cemss... :(
  • Yeni Oluştur...