senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 var mi boyle bir sey guvenilir olanlardan? aratinca biton sey cikiyor da cogu da triskaya benziyor virus + keylogger soktum makineye galiba usb bellek yuzunden ya, off bi an bosluguma geliyor birine veriyorim bellegi sonra al basina belayi iste boyle makineyi de norton+esed le tarattcam onlar bisi bulamazsa bisi yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 avastın böyle bişeyi varda usb belleğin desteklemesi gerekiyor. adı avast u3 olarak geçiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende 2 tane var bu iş içinde, evdeki bilgisayarımda ya da evdeki usb bellekte olması lazım. Unutmazsam akşam sana mesaj atar, mail ile atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 en temizi taşınabilir şeylerinizi başkasına verdikten sonra, evde ilk olarak linuxta açıp taratmak. yoksa çok sakat iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 neden sadece usb bellekler için olmasını istiyorsun? yani internal hdd taramaktan ne farkı var usb bellek taramanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 virus girmiyor cunku hdd ye kolay kolay, hem zaten fazla garip sitelere girmedigim garip yerlerden dosya vs indirmedigim icin. normalde usb bellegimi de vermem kimseye de, bosluguma gelmis iste vermisim ne zaman verdiysem, verdigim gibi de infected olmus bellek, bi soktum benim pcye dellendi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 benim bilgisayarda da host.exe diye bişi buldum. Eset ile tarattım falan bişi bulamadı. Virüs var gibi ama yok gibi de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Clam kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar