Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 köpeği olanlar köpeklerine hangi kuru mamaları veriyorlar acaba? ben hill's veriyordum fakat bu gdo şeysinden geçme dolayısıyla sınırda takılmış durumda bulamıyorum. siz neler veriyorsunuz kuru mama olarak? ya da mesela ne verdiniz de beğenmedi yemedi? ne verdiniz çok sevdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Kuru mama ve ev yemeği karışık olarak veriyoruz.Kuru mamayı ev yemeği verdiğimiz için pek tercih etmiyo fırlama.Mamanın adını unuttum maalesef,gidince bakar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 whiskas veriyorum ben ama yemiyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ev yemeğiyle kuru mama karıştırırdık mama şarttır her koşulda ev yemegiyle vitamin acısından eksik kalıyor hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kuru mamaya alıştırmadık hiç sadece acil durumlar için ömrü boyunca 2-3 paket tüketmiştir tavuk boynu standart yemeği, arada sakatat felan, ayrıca yemek artıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ben köpeğime 1 yaşına kadar devamlı kuru mama vermiştim ondan sora genellike ev yemekleri veriyordum ona ayrı makarna alırdık yağsız verirdik mesela hayvanlara sadece kuru mama vermemek lzm.bebeklik zamanlarında olgunlaşana kadar yeterli bana göre ki köpekler kedilere göre daha cüsseli olduklarından finoları saymıyorum yağı şekeri tuzu olmayan midesine bozmicak herşey verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aslında asıl sorum beslediğiniz kuru mamanın markası. alternatif arıyorum çünkü. hangi kuru mamadan hoşlanıp hangisinden hoşlanmadığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 mamaya alştırmaya grk yok bence ev yemeği verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ev yemegi yiyen kopeklerde cok daha fazla agız kokusu ki oyle az buz bi koku degil ceset gibi kokar, ve daha fazla tuy dokulmesi oluyor. premium bir kuru mamanın icinde kopeginize gereken hersey fazlasıyla mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Niye öyle olur peki ? Yemeğine göre değişmezmi koku denen şey ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hayatta ev yemeği vermem, bokundan tüyünün parlaklığına kadar bütün herşeyine etki ediyor çünkü bir de kuru mamayı yemiyorlar ev yemeğine alıştırsanız falan da filan da uzar gider yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi anlamıyo musunuz hahah marka soruyorum ya. ne marka köpek maması kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hills marka yemek artığı veriyoruz biz, bazen de konserve dominos pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kuru mama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huriye20 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Kedilerin en sevdiği mama olan Whiskas'ı yemiyorsa bence kedini hemen veterinere götür, muhtemelen hastadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 whiskas kedilerin fastfood'u sayılmıyormu. Tadı güzel ama sağlıklı değil dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 huriye20 said: Kedilerin en sevdiği mama olan Whiskas'ı yemiyorsa bence kedini hemen veterinere götür, muhtemelen hastadır. whiskas bildiğin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bella said: abi anlamıyo musunuz hahah marka soruyorum ya. ne marka köpek maması kullanıyosun? topic efsaneleşiyo gitgide kedi mamasına döndü konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Suyunu verip toprağını değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Valla Köpeğimi kaybedeli yaklaşık 1 ay oldu.. 8 yaşındaydı.. Sana baktıgım süre boyunca yemek - mama ile ilgili bildiklerimi söliyim, Paşa ya biz kuru mama olarak Royal Canin Veriyoduk en kaliteli mamalardan birisi yalnız Royal Canin in tad olarak çok farklı olduğunu sölüyo veterinerler ve Royal Canin yiyen köpekler kolay kolay başka mamalara alışamıyolar. Royal Canin i eger sonradan degiştirmek istersen problem olabilir. Ayriyeten Paşanın son zamanlarında yani hastalıgı ortaya çıktıgı zamanlarda Eukunaba nın Özel Düşük Protein ve Kalorili Hasta mamasını verdik. Eukunaba şuan Royal Canin le başabaş bi mama. Kısacası Kuru mamada Hayvanına azıcık deger veriyosan Royal Canin yada Eukunaba vericeksin. Ps: Her ne kadar ev yemegi yerken gözünün içine baksalarda ev yemegi vermekten kaçın çünkü agızda koku ve dişlerinde tartar yapmaya başlıyo bi süre sonra ve hem seni hem köpegi rahatsız ediyo. Sürekli olarak agzının temizlenmesi gerekiyo ve bu öle diş fırçalama gibi bi durum degil bayıltıp bildigin metal aletlerle yapılan bişey. Neyse umarım yardımcı olmuşumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yok ben ev yemeği vermiyorum zaten hill's in kuzulusunu yiyordu hem de burun kıvırmadan, memnundu yani. ama bu gdo hedeleri yüzünden sınırda takılınca hill's, bulamamaya başladım o yüzden Royal Canin aldım ben de ama hill's bulursam ona dönücem tekrar. ayrıca teşekkür ederim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Yardımcı olabildiysem ne ala.. Umarım Royal Canin den başka mamaya dönerken problem yaşamassın çünkü dedigim gibi hangi veterinere gitsem hepsi aynı şeyi söledi. İçerigi çok farklıymış diger mamalardan o yüzden Royal Yiyen köpekler kolay kolay vazgeçemiyomuş.. Neyse anladıgım kadarıyla seninki biraz oburumsu,ver gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Eukanuba (Lamb Rice) idi sanırım gayet keyifle tüketirdi husky. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar