Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 aquila said: ne renkli oldu? yalnız herkes x'e bakmış, lan direk memelere baksanıza aynı şey oluyo. memelere odaklanınca renkleri ekranda yazı çıkınca farkediyosunuz aklım almadı resmen nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 memelere bakınca ekranın ortasında şöyle bi görüntü çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 CthuLhu said: ama aslında siyah beyazhe tmm. memelere odaklandığımdan ötürü anlamadım bi an. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ikse bakamadım ben ama. ilüzyonu yakalayabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sübhanallah kardeşim ibretlik paylaşım herkesi imana davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar