dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 aquila said: o zaman ilk olarak şişmanları insan kategorisinden çıkarmayı oylayalım. ben de onu söylemiştim sanırım dasaaa said: ... insan haklarının şişkoları da kapsadığını duydum.. gerçi araştırmalarımız sürüyor. yani eğer o kadar şişko olanları hayvan gibi şişko oldukları için hayvan sınıfına sokarlarsa en azından hayvan hakları uyarınca onları yatıştırıcı tüfeklerle vurup, etiketleyip, kısırlaştırma imkanımız olabilir diye düşünüyor legal departmanımız.. o güne kadar sanırım en iyisi onları görmezden gelmek... peki bir insanı üzerinde sadece su/isotonic sıvı için bir sıvı besleme borusu bulunan koşu bandı üstüne kelepçelemek yasal olur mu acaba? düşünsenize, oraya kelepçele ve 1ay sonra 240 kiloluk koyduğun adamı 75kilo olarak geri al.. legal departmanımıza bu konuda da danışılacaktır umarım..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahah cons o, ayri bisi, sefkatle yaklasmak lazim
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 barnacle said: http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/08/go_be_fat_somewhere_else.jpg sadflkjbncavdsıjcvmlsdfkj
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kaan kuralın göbeğine kafa atmak istiyorum
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bence tüm şişmanları kamplarda toplayıp kısıtlı miktarda yemek verelim. hatta üstüne bi de zorlu bi platformda olsun bu, yemek elde etmek için koşmaları zıplamaları dövüşmeleri filan gereksin. mis gibi rehabilitasyon. arada bol bol ölen olur ama pek sorun olmaz gibi geliyo.
cevapatipcikicam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ne o yiyecek yemeğin yokta şişmanlayamıyon diye şişmanları mı kıskanıyon fakir.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yapay seleksiyon işte daha ne. bigün führer olursam bu tavsiyeleri dikkate alacağım.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bir fakein daha sonuna geliyoruz, esen kalın.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 AHAHAHAHAHAHAHA bide bana yiyecek yemeğin yok demiş
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 o değil de bu işin komedi amaçlı olduğunu anlamayıp köpürecek birileri çıkacak mı onu merak ediyorum ben.. kan şekerleri düşünce gerçekten agresif olabiliyorlar..
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 şişmanlar panikte masanın etrafında koşturuyorlar
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ...sonra bana dedi ki "şişman bir kadını asla kızdırma. çünkü seni koltuk seviyesine çeker ve üzerine oturur"
sir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 belki bu proje hayata geçerse zayıflayabilirim =)
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Topiği görünce istemsiz olarak mekik çekme isteği doğdu.
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sir said: belki bu proje hayata geçerse zayıflayabilirim =) sen şişman değilsin göbeğin var sadece
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 buxomları bi kenara ayırın da gerisi mühim değil
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 YAKALIIMMM!! ben en çok bu kızgın kalabalık kültürümüze sahip çıkamadık ya.. ona üzülüyorum.. gerçi gavur geleneği aslında ama neyse..
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bunları da öldürün laaan http://img520.imageshack.us/img520/4937/zayfid4.jpg
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 onlar ölüyo zaten kendi kendine
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bir gece tridentimi, meşalemi alıp kızgın kalabalık yaşayamadıktan sonra bu dünyanın ne anlamı var.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 geyik olsa da bu topic tatsız cidden gençler, kapatın bu topiği.
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Oha cidden o ronaldinho mu? Ronaldo'nun izinden gidiyor adamım. İyi kötü farkmaz.
Öne çıkan mesajlar