Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: jacabo, 09 Ağustos 2004 17:12 tarihinde demiş ki: keske ılk bı manga yapmaya kalkıssaydınız +1.Hem denemiş olur,hem de tecrübe kazanırdınız..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sonucta bunlar kolay ıs deıl bende amator cızıyorum ole karalıyorum ama alıp bı kıtaplarını ıncelemek lazım sızdede wardır belkı cızen arkladaslarında ama how to draw anıme and game cracterın serısı war bend 2 kıtabı war gercı ama guzel kıtap yararı olur sızede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 İlgilenen varsa kuruluma yardımcı olduğum www.anime.gen.tr 'yi bi ziyaret etsin.Orda bi ton kurs var. Araştırdık bulduk ama en çok SoS'çular bize yardım etti. Bu arada sitenin sahibi Alpin Baba'ya da çok teşekkür ediyorum , iyi ki aklıma bu fikri soktu. İyi ki bu sitenin yapımına katkıda bulundum... Bu konu bir yana Flash'ta başladık.Evet flash'la yapılınca anime olmuyor ama geçen gün Ghost in the Shell'i izledim ve bayağı bir fikir almış oldum. Çizimler olsun , canlandırma olsun , çok şeyde fikir sahibi olmamı sağladı...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: devhochi, 04 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki: çizmeyi biliom ben...Bana artizlik yapma horace abi...Ben yıllardır okul panolarına karikatür çizerim ... bu konuda da yanlış laf ettim elini öper özür dilerim...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 anime yapçaksan ben önce manga ile başla diyorum..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yavrucum günlerdir sadece renklendirmeyi yapamıyosan, hadi kalitesini geçtim, çizgi filmi nası yapçan? onu anlamıyorum? kafanda projeyi kurabildin mi? "şunu şöyle bunu böyle yaparım.. hmm.. olur bu iş" gibi bişi. keşke yapsanız.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Renklendirme günler sürmüo bab. Mesajı yazarken renklendirioduk fotoşopla... 1-2 ay sora 1 bölüm hazırlamış olcaz. Dediğiniz gibi iş zor. Vakit alıo...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 zahmet olmassa sadece bı kare koyabılırmısın ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Valla ben cok kisa seyler yaptim ama ole kolay bi is degil bu bak bneden degil: Kolay gelebilir ama coooooook kisa bir hesap yapalim insan gozunun ortalama saniyede gordugu kare sayisi 20 dir sen goze batmasin kare kare olmasin diye kissan kissan 15 fps lik birsey yapmalisisn 4 dakkalik klip uzunlugunda birsey yapayim desen 4*60*15 den 3600 kare eder ustelik bu karelerin hepsi birbiriyle muzikle seslendirmeyle ve arka planla uygun olmali ole cizemessin bastan savma, ayrica bu 3600 kareyi ciziyim derken ahareketler uyumsuz ve sacma olucaK 3600U TAMAMLİYİM DERKEN EN AZ İKİ KATİ KARE CİZMEN GEREKİCEK EDERKİ 3600*2=7200 ustune arka planlari ekle en az 5 tane de ki hareketli olmaidklari icn donuk kalicaklardir bi de onlar var normal resimlerden cok daha buyuk ve ayritntili olmalilar. dah cizdin diyelim bunlari renklendirmen gerekicek. HIIIIIIC kolay bi is degil bu gelecek seneye biter demissin hadi iyimser oldum kast ettigini 360 gun olarak aldim gunde 20 kare cizip renklendirebilecekmisiniz?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar