Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizards of the Coast romanları

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Site bazen gidiyor bu arada. Şu anda açılıyor, geçen hafta açılmıyordu. Haberiniz ola. Adamın veriyolu filan sınırlı sanırım.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
WotC tavsiyeleri de mi buradan soruluyor?

Ben de sorayım bir tane. MtG kitabı okumak istiyorum, tavsiye? Ne kadar yeni, o kadar iyi. MtG oynamaya 10. ile başladım.
Mesaj tarihi:
ben bi ara niyeti bozmuştum blood trilogy nin 1. ve 3. kitaplarını ikinci el fahiş fiyattan satın alıcaktım

2. kitabı pages of pain ile beraber okuduğum en iyi dnd romanlarıydı herhalde
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Blood Wars'ı değil ama Page of Pain'i okudum. Netheril Trilogy'ye bakman lazım en iyi kitaba karar vermeden önce derim ben. Baktın da beğenmedin mi yoksa?
Mesaj tarihi:
netheril trilogy şu

http://www.amazon.com/Sword-Play-Forgotten-Realms-Arcane/dp/0786904925/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1298192379&sr=8-2

olması lazım, 1. kitabı,

archwizardsın bide realms of kitabı da vardı ayrıcana.
Mesaj tarihi:
o yazarın hiçbir kitabını okumamışım. biraz bakıyım dedim nickelodeon kitabı falan gördüm aman eksik kalsın

pages of pain veya blood war trilogynin geçilmesi zor benim gözümde
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Okumadıysan bir oku. Netheril Trilogy en iyisi bence shared world kitaplarının. Özellikle ikinci cilt.
  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok abi, Troy Denning'in o seriyle ilgisi yok. Oku yine de seriyi.

Eberron okumaya başladım ben de. Epey güzeller.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
darksun kitaplarinin reprinti war mı?
warsa bi ısmarlıyım hepsini okiyim
elimde bi sherlock holmes war
400 sayfa kaldı (1400 sayfa olunca okumaktan soğuttu ya) bide game of thrones var
ilk 4 kitap
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Basılmıştı bir ara. Prism Pentad'lar hala B&N'de satılıyor. Ötekileri bilmiyorum. Yeni romanları basılmaya başladı br de işte 4th'da.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
4th edition var non-fiction sadece sıfır baskı. Onun dışında AbeBooks'a baksana.

Hatta ben baktım ve çok ucuza buldum: http://www.abebooks.com/servlet/BookDetailsPL?bi=5554073547&searchurl=kn%3DDark%2BSun%253A%2BDragon%2BKings%26sts%3Dt%26x%3D43%26y%3D6
  • Yeni Oluştur...