soft Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 üye olma öncesinde aramızda nick tartışması oldu. önce googledan zargan a girdik anı anlatacagimiz icin anı kelimesini arattık memory falan türevleri cıktı memoirs olsun dedim ben. sonra anı anlatacagız olay anlatacagız derken zargana olay yazıp ingilizcesine baktık altlarda gördüğümüz summary of the facts kelimesini anlamı itibariyle bize uygun olduguna karar verip bas harflerini nickte kullanalım dedik. ilk bakışta baş harfleri s o f t gibi geldi bize. soft olsun ne güzel derken baş harflerinin s o t f oldugunu farkettik. sotf anlamsız bir kelime olur ama imzaya falan acıklamasını yazdıkmı anlasılır dedik. şu anda anlatırken isim vermek lazım ama biz henuz isimlerimiz yerine ne kullanacgımızı tartıstık biraz.herkese numara ya da nota falan konusuluyor su anda. o yuzden simdilik isim vermek yerine "hikayeye devam ediyorum" yandan biri OLUM nick soft olsun imzayada summary of facts the yazarız denmesiyle fikrine katıldık ve nickimizi soft olarak almaya karar verdik. nickimizin hikayesini yazmayla baslamak guzel olur dedik. bunu ben yazdım isim veremiyorum ve henuz nasıl kendimizi ayrı ayrı belirtebilecegimizi bilmedigimden. bunu yazan ben ve yandan 3 arkadasimizla selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 neden tek tek üyelik almadın. şizofren misiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Selam çok tatlısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kurban bayramında danaya girer gibi,nicke girmişler. ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Tenekeadam said: kurban bayramında danaya girer gibi,nicke girmişler. ehaha auhauahasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Tenekeadam said: kurban bayramında danaya girer gibi,nicke girmişler. ehaha ahahahahaha çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biz meme ve hard seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Tenekeadam said: kurban bayramında danaya girer gibi,nicke girmişler. ehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 qwerty diye bi arkadaş vardı meğer klavyenin tipiymiş o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 4 kişi bi mesaj yazamamışsınız arkadaşım. Bu ne la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 arkadaslar. nick soft. acıklamaya gore de 4 kisi bir nicki kullanıyor. boyle seyleri kimler yapar. evet bildiniz kızlar. tuvalete bile birlikte giden kızlar. demek ki 4 kız gelmis foruma. hosgeldiniz. optum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahaha barbut cözmüs. yas kac sincaplar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 barbu said: arkadaslar. nick soft. acıklamaya gore de 4 kisi bir nicki kullanıyor. boyle seyleri kimler yapar. evet bildiniz kızlar. tuvalete bile birlikte giden kızlar. demek ki 4 kız gelmis foruma. hosgeldiniz. optum. tespit fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 LÜTFEN özet. LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 4 kisi, bir account! one account to rule them all gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vanille gerçekten çok aktif ilk 11'i hakediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 of evet. hakkaten. ders calisamayinca buraya sariyorum. hatta pc hep acik olmak zorunda ders calisabilmem icin internet gerekiyo, ondan hep.=( azaltarak birakicam. sonra da drama queen topigi acicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 hepinize selam :mimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 kuran mı bu ya biz biz paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi siz üşenmişsiniz bari iletişime geçin ben sizin ameleliğinizi yapıp hepinize birer acc alıcam.nickleride özenle seççem. not:saldırı olarak algılamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 saldırı olarak algılamayın arkadaş msnlerinizi istiyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ardeth bozuyosun hep beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar