Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Arkadaşım Capsli

HolyRaider

Öne çıkan mesajlar

cemss bu şekliyle tabi ki gayet zararsızlar yani çeksinlerr eğlensinler çocuklar kendilerini bulmaya çalışırken bi ton şeye özenecekler vs.. Ancak bunlar artık seri üretim gibi biraz ergenliğe erişince çevre etkisiyle tam anlamıyla serseri olup çıkıyolar. Şahsen ben küçükken hiç böyle şeyler yapmadım yapana da engel olmam ancak büyüyünce adam olsunlar kafi.
Sosyal ağlarda paylaş

orası öyle o açıdan bakınca bu çekimler zaten yeterince özenti yapılan şeyler, yani yazarlarsa yazsınlar ne giyerlerse giysinler akşam olunca eve ekmek almak zorun oldukları yaştalar. Böyle bi durumdayken sürekli videolarla "apaçi" kovalamak, ordan burdan özenti fotoğrafları koyup dalga geçmek bir süre sonra o kesmi de ciddi anlamda kışkırtıyo ve ters açıdan yönlendirmiş oluyoruz istemeden. Tabi böyle dalga geçip geçip bir şekilde es geçtiğimiz belirli kesmin yarın öbür gün taksimde orda burda sevgilimize bıçak çeken tinerci kıvamına gelmesi de muhtemel. Hani herşey gerektiği kadar, yeri ve zamanı gelince..
Sosyal ağlarda paylaş

HolyRaider said:

abi olay karizma olup olmamakla alakalı değil. karizma olmaya çalışıp kendini rezil edenlerden bahsediyoruz ki apaçilikle dalga geçilmesinin temel sebebide budur.

şekil olcam diye abidik kubidik giyinip saçları kartal yuvası kıvamında dikip kendini rezil etmek ve bunun yanında cool takılıp özgüvenin tavan yapması, komik olan bu.

qhéNdhiNizi ßoyhLé avhutuyh0shuNuz aNcha. ßiziM qißi 0LaMadhıqıNız içiN qhıshqhaNıph ßizi qhüçüqh dhüşürMéyhé çaLışıyh0shuNuz qhéNdhi chaphıNızdha aMa yhéMézLér. ßiziM qayhét dhüzqüN hayhatıMız vhar aMa shiz héph 0 hayhatı qhıshqhaNdhıNıshsh.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi biz o yaşlardeyken mirc vardı icq vardı.. şunları yapacak kadar biz de paint kullanıyorduk.. ama yapmadık şu çocukların kafasını yaşamadık bunlar bambaşka bir şey

ha bir de ascii art kasardık |_>-'^@^'-<_| fln gibi daha sorna yapana da barzo demeye başladık vs.
o güzel insanların kıymetini bilememişiz diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...