Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Arkadaşım Capsli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu apaçilik akımında insanların şekli şemaliyle dalga geçilmesi beni deli etmeye başladı.
hadi anladım komik giyindiğini düşündükleriniz varda kardeşim şu yaptığınız resmen rezilliktir.
Mesaj tarihi:
abi olay karizma olup olmamakla alakalı değil. karizma olmaya çalışıp kendini rezil edenlerden bahsediyoruz ki apaçilikle dalga geçilmesinin temel sebebide budur.

şekil olcam diye abidik kubidik giyinip saçları kartal yuvası kıvamında dikip kendini rezil etmek ve bunun yanında cool takılıp özgüvenin tavan yapması, komik olan bu.
Mesaj tarihi:
elesso said:

küçükken herkesin vardır abuk subuk kılıklarda fotorafları.

+1

büyüyünce geçer.. sonra fotolara bakıp "ahuahuhauahu ne komikmişim" diye gülersiniz. hayat böle bişi işte.. anılar, fotolar falan..
Mesaj tarihi:
ben de mesela bi kere misafirliğe gelen bi kadının eteğini kaldırmıştım. kaçarken kuzenim fotoğrafımı cekmişti kadının agzı bi karış açık ve annem beni kovalarkene
Mesaj tarihi:
HolyRaider said:

abi olay karizma olup olmamakla alakalı değil. karizma olmaya çalışıp kendini rezil edenlerden bahsediyoruz ki apaçilikle dalga geçilmesinin temel sebebide budur.

şekil olcam diye abidik kubidik giyinip saçları kartal yuvası kıvamında dikip kendini rezil etmek ve bunun yanında cool takılıp özgüvenin tavan yapması, komik olan bu.

Abi küçük çocuk be. Gerçi sende haklısın Türkiye'de yeni kuşakta beyin gelişimi 12 yaşına kadar tek sürüyor artık. Bunun büyükleride hala 12 yaşında. Fakat çocuğa bir şans ver be herkes küçükken garip şeyler yapmıştır :D
  • Yeni Oluştur...