aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 lamer sürüsü vay ak adlı pis guild de frostmanede deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 viktor ortaya attı kaçtı abi:D şu anda tribünlerden kıkırdaya kıkırdaya heycanlı postlarımızı izliyo aklsdkalksdlşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Aluriel said: scorch said: yok rahat ol, gnome rogue videosunu hatırlayan sadece ben miyim ? :> ahah mayk! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 vay ak ha. şu sıkıntılı günlerimde yeni bir karakter mi rollasam hmz hmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Dragonmax said: gittigidiyor'da satıcının adı: gokarabi bi ara bak istersen :) ya burda size özel fiyat çekiyorum hala dışarı gidiyosunuz lan http://forum.paticik.com/read.php?27,4894635 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mardox said: @viktor süper, arkı bekliyom. gelebiliriz ansızın frostmane'e :) raid işi pug olarak mı yapıyosunuz? 2 grup 10-man çıkartıyoruz, 25-manler için dışardan pug alıyoruz 3-4 kişi şaka şaka yapmıyoruz raid, herkes bi yerlere yancı oluyor işte öyle hallediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben dinandan aldım wowları hatta diğer arkadaşlarımın wowlarını da dinandan aldım:D memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bi gün bi çılgınlık yapıp dk tankımı getirsem mi oraya. 20 euro da çok lan. o paraya öküz alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 dinan süpersin. wotlk & tbc ikisi beraber yap bişiler faturasız :) vay ak guliti go go lk'ya +1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yalnız raid yapmayı düşünüyorsanız benim maini getirebilirim. casual bir guildde mutlu mesut olmuş olur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ya raid yok diyim olursada soyle oluyor bir hafta 10 kisi cikmiyor, birileri eksik kaliyor obur hafta 15 kisi geliyor filan klasik casual guild sorunu, su ara hic raid yapmiyoruz zaten yanci olarak giriyoruz puglara filan ole hardcore raiding benden gecti, is var okul avr coluk cocuga karistim kimsenin kaprisini dirdirini, dpksini attendance ini cekemem diyenlere yonelik bizim guild, rahatiz, underdoguz, ama realm first shadowdodger achivementimiz var filan aasfdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 viktor oyundaki adını da söylesen asklşdasd benimki zeawee whisp atabilirsin günde 27-28 saat online oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Viktor said: ole hardcore raiding benden gecti, is var okul avr coluk cocuga karistim kimsenin kaprisini dirdirini, dpksini attendance ini cekemem diyenlere yonelik bizim guild, rahatiz, underdoguz, ama realm first shadowdodger achivementimiz var filan aasfdasfd beni anlatmışsın :) wowa dönrsem aç kollarını vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Laurelin isim, durtun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 cataclysmle birlikte raidlerimiz devam edicek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet guild lf mages for raggy farm frost spec is necessary /w for info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ahaha gaza geldim acc'yi açıp getiriorm mage'i sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mortis said: cataclysmle birlikte raidlerimiz devam edicek ama deathwing kescez abi ejder var lav var alev atiyo spread oliyon gibi efsane taktiklerimizle geliyoruz!!!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 shaman ve dk ihtiyacınız ne durumda? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 abi duzenli raid yok, hangi classi seviyrosaniz onla oynayin ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben de geri geliyorum, oomkin ahmetçakar sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Tank olmayın, gerek yok .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bugün giriodum saçmaladı transfer yarım kaldı işte orcların deyişi ile "hot shot" belf chick tauren deathknight :P (hot shot olayını ben uydurmadım walla orclar öyle seslenio nedense :S) gang aç herif tamam tank olcaksın anladıkta milletin önünü kesme tank olmayın falan diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tek tank benim su an guiltte gang gelene kadar :p, alta gecince derin faillar yasiyoruz HC lerde :p en azindan heroic tanklicak offspeci olan biri gelirse cok makbule geccek, AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA titansteel destroyerli blot elf DK, avoidance ne bilmiyen, kotu geara her slota EJ den gordu diye stam gemlemis, hatat expertise ne parry ne bilmeden kotu gearla DW tanklik kasmaya calisan, 25k hp ile chainpull gitmeye kasan ve ICC epicli tanklar gibi tum odayi tanklamaya calisan bir tank iseniz gelmeyin ama asfds, ha yok ben yeni tankim, bi siteden kopyalamicam sabirla tanklik sanatini ogrenicem, gear kotu ama tavsiye dinlicem elestiriye katlanicam diyorsaniz ben bizzat ogreticem butun bildiklerimi ehuehu male blood elf basvuralari kabul edilmiyicektir ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 25m LK da tanklık yapabilecek seviyede gear var benim DK da su transfer isi olsun np hehe ama lamerimdir, bütün odayı pullarım falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar