Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahalara Geri Dönüş


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

bugün gittigidiyordan 34 liraya (%5 indirim kuponumla) 32,30TL ye wow wrath of the lich king exp CD key satın aldım. henüz key gelmedi, 1-2 güne gelir.

2 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum. of çok büyük bi kabahat işliyomuş gibi hissediyorum kendimi. kız arkadaşıma bile söylemedim. valla evlenmekten vazgeçer.. :/

ŞAMANIMI canım ciğerimi kascam off süper eheh :) 70 enhance şaman bırakmıştım. 70 mage bırakmıştım. dünya kadar para nve item, epic mountlar falan ölece bırakmıştım oyunu.

şimdi tabi doğal olarak ufak ufak önerielre ihtiyacım var.


- enhance şaman ne alemde, ona devam edimmi?
- mage ne alemde? onu da kasimmi?
- herb mine alchemy engineering var charlarda. bunlara devam edimmi ?
- 70ten 80e zorlarmı kasmak? xp akıyomu damlıyomu?
- kasarken hangi malzemeleri toplayıp yastık altı yapmamı tavsiye edersiniz ? ilerde hangiler para edecek ya da bana herhangi bir şeyde lazım olacak?
- bu iki char dışında hocam şunu kas pişman olmazsın diyeceğiniz bişi varmı (takip etmediğim gelişmeleri göz önünde bulundururarak souyorum - catalisym de gelcek ya)
- özellikle paranı şunun için topla benden sölemesi sonra zorluk çekersin, ona buna harcama 80 olunca şunu alman lazım diyebileceğiniz bişi varmı?
- 60ta nax yapıodum, son exp.'ını illidan da bırakmıştım, hordcore'dum :/ şimdi casual devam edicem sanırım. zindanlarda aşırı büyük değişimler oldumu?
- bebeler çoğaldımı? millet ezik sanıp dalga geçmesin? azını kırarım onların

bu kadar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla aslinda sunlari ogrensen iyi olur.

gs nedir?

uzerindeki esyalarin item levelina gore belli bir puan verilerek olusturulan gamescore değerleridir. her turlu pug raid e girmek icin istenir. Kendisi addondur. curse gaming den cekebilirsin. Genel olarak en az 5k uzeri değer istenir inv alabilmek icin.

achievement nedir?

Oyuna tbc sonunda eklenen bir puanlama sistemidir. addon gerekmez oyunun kendi icinde mevcuttur. Genel olarak bir raid e girmek icin o raid icin gerekli bazi achievementlari isterler. mesela icc 25 icin ilk 4 boss u kestiginin kanitini gosteren achievement. y kısayol tusu ile bakabilirsin achievementlarina.

dungeon finder

son donemde gelen bir yenilik. 5 man dungeonlar icin cross server sira alabilirsin. dps isen 15 dakka tank veya healersan 1 dakkanin altinda bekleme suresi ile otomatik random bir heroic dungeon a girebilirsin. Buradan toparlayacagin badgeler ile toc dungeon seviyesinin en alt seviye pve setine ve 2 sezon onceki pvp setine sahip olabilirsin. Ayrica badge vendorlardan item alabilirsin.

equipment manager nedir?

equipment manager eski addon wardrobe tarzi oyun icine entegre edilmis bir ozellik. pvp pve ya da gs icin istedigin itemlari ayarlayip tek tus ile bunlari giymeni saglar. cok kullanislidir.




en kisa yoldan raidlere nasil girerim?

en kisa yoldan raid e girmek icin biraz cakallik yapmak gerekiyor. yeni kasilmis bir karaktere hizli bir sekilde badge toplayip setleri pve non setleri pvp alirsan en ideal sekilde gs ni yukseltebilirsin. raid e girene kadar en yuksek gs skorla gezip raidde boss a baslarken normal pve icin ayarlamis oldugun sete cevirirsen raidden atilmadan kalabilirsin.

son donem para nasil kasilir?

son donem raidlerin azalmasi ile consumable larin satislarinda dusus yasaniyor. fakat her zamanki gibi inscription meslegi is yapar durumda. chari gatherer kullanip para kazanabilirsin. En mantiklisi bu bence.


aklima gelenler bunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süpersiniz çok teşekkür ederim. master ellerin dert görmesin kardeşim :)

bu arada az önce cd key geldi. batllnet e girip cd key aktif ledim. acount level wrath of the lich king yazıyo şu an. oldu heralde.

bu arada eskiden mage hastası mage manyaa ve nacizane bi mage uzmanıydım. şimdi bi düşündüm de, fireball frostbolt .. miğdem bulandı.. spam spam spam :/ kusunç..

levellarken de mage baydırıyo. ama şaman <3 mana bitmez can bitmez ölmez düşmez kalkmaz.

diyorum şamanı levelliim. nasılsa double spec şeysimiz var. en kötü çift gearla healer olarak zindan yaparım :P

enhance şamanları hiç mi sallamıyolar ? :/ ben çok seviyorum halbüsü.
--

yukarıdaki bilgiler muazzam. tekrar teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage oynaması en zevkli class denebilir pve ve pvp de,

pvp de ister deep frost ol adamlara işkence ederek, istersen de pom-pyro buildiyle, yada deep arcane gidip uzaktan uzaktan arcane barrage yagmuruyla adamları kesebilirsin,

pve de ise şu an 57/3/11 ve 18/53(20/51 de yapaiblirsin range sıkıntısı çekmem diyosan) gibi iki talent agacı mevcut, arcane için sp/haste öncelik, fire için ise sp/crit, ama uzun fightlarda arcane magelerin feci mana sıkıntısı oluyor, bazı fightlarda ise burst damage lazım oldugu için fighttan fighta talent değişmek zorunda kalabilirsin, yada pvp için bi talen pve için bi talent seçip o şekilde devam edebilirsin.

ama 2 türlüde spam yani,

arcane(57/3/11) : 4x arcane blast + proclarsa arcane missiles - proclamazsa arcane barrage

fire(20/51/0) : living bomb + fireball spam + hot streak proclarsa instant pyro + fb spam + bittikçe living bomb devam.



ayrıca portallardan da güzel para kazanıyosun, acelesi var diye 50g ye dalaran'a portal açtığım adamlar olmuştur.


Alchemy + Herbalism güzel seçim diyebilirim (bende aynı meslekleri kullanıyorum), 1 hafta boyunca farm yapıp deliler gibi flask yapmıstım, onları satıp tüm 264 craftlarımı tamamladım, para lazım olmadıkça girmiyorum flask işine ama her daim satılan bişey.

Şimdilik söyliyeceklerim bunlar, aklıma geldikçe söylerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mage: gnome
adı: kapuska
eheh :) onunla spamladıım fireball/frostbol kadar nefes alıp vermemişimdir heralde. 2 sene önce bırakırken played time 314 günmüydü neydi yanlış hatırlamıyorsam.

sevgilim terkediyodu ozaman nerdeyse haha.

aslında şöle bişi sölicem. bundan aylar aylar önce, bir arkadaşımın user passini alıp wotlkteki hesabına girmiştim. mage i vardı 78. 80e kadar akstım. çok pis dövüyo sorun yok. ama her aksiyondan sonra otur su iç vs.

hayatını mage'e adamış bi hardcore wow player olarak nasıl mageden bu kadr soğudum bilemiyorum. belki de TBC de magei top etmeleri yüzünden olabilir. sonra kendi hesabımı 10 gün trialla aktif ettim. benim mage e bi girdim. baktım kapadım. sonra şamana girdim. girmemle 2-3 saat sonra xp barı sonuna dayamam bir oldu. tabi lvl atlamıyo trial olduu için. daha yokmu diye kalakaldım. hatırlıyorum, lvl 1 den kasarken de öle olmuştum. şaşkınlık için lvllamıştım şamanı.

magele quest yaparken 1 mob çekerdim. 1 tane dha elirdi. *sheep* main targetı keserdim. bi mob daha kopar gelirdi. *nova* *blink* main target nuke/down, *resheep* second target nuke, 3. bi mob spawn olur. sheeplediğim sheepten çıkar. 2. mobu henüz kesememişimdir.

o an 2 seçenek vardır. ya 2. mobu kesip, ben de ölücem, ya da blinki basıp kaçıcam, su ekmek, geri gelicem. :/ kötü zamanlar..

sonra şaman kastım, oha bu ne oldum. totemleri diziorum. 2 mob çekiorum. 1 tane daha gelio. o sırada mana heal paso alıyorum. biri yatıo 2 mob daha kopuyo gelio bi yerden. totemler hala heal fln basıo. hemen ufak lvl healla kendini heallıosun. şamanistik rage. dranei race heal. vur vur vur. onu aç bunu proclat. öle bi köşeye sırtımı dayayıp 9 mob ard arda kestiimi hatırlıorum. ölmedim ayaktaydım.

lan gaza geldim. eve gitsem de wow indisem. şirketteyim şu an çok gıcık bi durum asds
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Rogue çok kötü bir class resmen sıkıntı basıyor beni oynarken.
DPS i batsın dedim mage e döndüm ben.
Shaman ı bırak mage kas demiyorum, mage gayet iyi oynamak istiyorsan oyna diyorum sadece.

2 tane level 70
2 tane level 80
2-3 tanede level 30-40 rogue kastım ben.
bir tane de level 60 twink kasıcam classic accounta mesela.
çok zevkli. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:O

öle oluyomuydu :(

uf fena oldu şimdi..

o diil şu an battlenetten wtolk indiriyorum. 6,1GB - 230kbps iniyo. 7,5 saate biter. ayar oldum.

şeyi sorcaktım. zamunda da wtolk full paket buldum bi tane torrent. ordan indirsem 400le çekiyorum hep. bi farkı olurmuki? yoksa offical siteden bırakiim insin mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...