Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bugün gittigidiyordan 34 liraya (%5 indirim kuponumla) 32,30TL ye wow wrath of the lich king exp CD key satın aldım. henüz key gelmedi, 1-2 güne gelir. 2 yıl aradan sonra tekrar başlıyorum. of çok büyük bi kabahat işliyomuş gibi hissediyorum kendimi. kız arkadaşıma bile söylemedim. valla evlenmekten vazgeçer.. :/ ŞAMANIMI canım ciğerimi kascam off süper eheh :) 70 enhance şaman bırakmıştım. 70 mage bırakmıştım. dünya kadar para nve item, epic mountlar falan ölece bırakmıştım oyunu. şimdi tabi doğal olarak ufak ufak önerielre ihtiyacım var. - enhance şaman ne alemde, ona devam edimmi? - mage ne alemde? onu da kasimmi? - herb mine alchemy engineering var charlarda. bunlara devam edimmi ? - 70ten 80e zorlarmı kasmak? xp akıyomu damlıyomu? - kasarken hangi malzemeleri toplayıp yastık altı yapmamı tavsiye edersiniz ? ilerde hangiler para edecek ya da bana herhangi bir şeyde lazım olacak? - bu iki char dışında hocam şunu kas pişman olmazsın diyeceğiniz bişi varmı (takip etmediğim gelişmeleri göz önünde bulundururarak souyorum - catalisym de gelcek ya) - özellikle paranı şunun için topla benden sölemesi sonra zorluk çekersin, ona buna harcama 80 olunca şunu alman lazım diyebileceğiniz bişi varmı? - 60ta nax yapıodum, son exp.'ını illidan da bırakmıştım, hordcore'dum :/ şimdi casual devam edicem sanırım. zindanlarda aşırı büyük değişimler oldumu? - bebeler çoğaldımı? millet ezik sanıp dalga geçmesin? azını kırarım onların bu kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 mage iyidir devam et. xp akıyo denilebilir, en azından dungeon finder olayı geldi sıkılmazsın. oyunun seviyesi senin zamanına göre bazı realmlarda düşmüş olabilir. diğer sorularının cevaplarını oyun içinde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 xp kasmak kolay. mage hem pve de hem pvp de akıyor. puglarda enh shaman pek görmüyorum elemental tercih ediyorlar sanırım dps için daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 süpersiniz çok teşekkür ederim. master ellerin dert görmesin kardeşim :) bu arada az önce cd key geldi. batllnet e girip cd key aktif ledim. acount level wrath of the lich king yazıyo şu an. oldu heralde. bu arada eskiden mage hastası mage manyaa ve nacizane bi mage uzmanıydım. şimdi bi düşündüm de, fireball frostbolt .. miğdem bulandı.. spam spam spam :/ kusunç.. levellarken de mage baydırıyo. ama şaman <3 mana bitmez can bitmez ölmez düşmez kalkmaz. diyorum şamanı levelliim. nasılsa double spec şeysimiz var. en kötü çift gearla healer olarak zindan yaparım :P enhance şamanları hiç mi sallamıyolar ? :/ ben çok seviyorum halbüsü. -- yukarıdaki bilgiler muazzam. tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 enhance elementalden dps olarak daha iyi, fakat frost DKlar varken enh pek tercih edilmiyor artık. aynı bufflar + daha iyi dps + daha yükske survivability. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mageler tbc deki gibi değil tbc çok sıkıcıydı şimdi bi nebze daha iyi. mana takip edip rotation felan değiştiriyosun en azından. Level kasması da korkunç kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 -.-' mage kas şamanı bırak diyosunuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yok ya nası zevk alıosan onu kas. mage benim clasım diodum tbc de sonra baydı rogue kastımki bı ben kalmıstım heralde rogue lvl lemeyen. gayet memnunum , yuzune bakmıorum mageimi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Rogue çok kötü bir class resmen sıkıntı basıyor beni oynarken. DPS i batsın dedim mage e döndüm ben. Shaman ı bırak mage kas demiyorum, mage gayet iyi oynamak istiyorsan oyna diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 varyor oynamıyosanız bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 mage oynaması en zevkli class denebilir pve ve pvp de, pvp de ister deep frost ol adamlara işkence ederek, istersen de pom-pyro buildiyle, yada deep arcane gidip uzaktan uzaktan arcane barrage yagmuruyla adamları kesebilirsin, pve de ise şu an 57/3/11 ve 18/53(20/51 de yapaiblirsin range sıkıntısı çekmem diyosan) gibi iki talent agacı mevcut, arcane için sp/haste öncelik, fire için ise sp/crit, ama uzun fightlarda arcane magelerin feci mana sıkıntısı oluyor, bazı fightlarda ise burst damage lazım oldugu için fighttan fighta talent değişmek zorunda kalabilirsin, yada pvp için bi talen pve için bi talent seçip o şekilde devam edebilirsin. ama 2 türlüde spam yani, arcane(57/3/11) : 4x arcane blast + proclarsa arcane missiles - proclamazsa arcane barrage fire(20/51/0) : living bomb + fireball spam + hot streak proclarsa instant pyro + fb spam + bittikçe living bomb devam. ayrıca portallardan da güzel para kazanıyosun, acelesi var diye 50g ye dalaran'a portal açtığım adamlar olmuştur. Alchemy + Herbalism güzel seçim diyebilirim (bende aynı meslekleri kullanıyorum), 1 hafta boyunca farm yapıp deliler gibi flask yapmıstım, onları satıp tüm 264 craftlarımı tamamladım, para lazım olmadıkça girmiyorum flask işine ama her daim satılan bişey. Şimdilik söyliyeceklerim bunlar, aklıma geldikçe söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 mage: gnome adı: kapuska eheh :) onunla spamladıım fireball/frostbol kadar nefes alıp vermemişimdir heralde. 2 sene önce bırakırken played time 314 günmüydü neydi yanlış hatırlamıyorsam. sevgilim terkediyodu ozaman nerdeyse haha. aslında şöle bişi sölicem. bundan aylar aylar önce, bir arkadaşımın user passini alıp wotlkteki hesabına girmiştim. mage i vardı 78. 80e kadar akstım. çok pis dövüyo sorun yok. ama her aksiyondan sonra otur su iç vs. hayatını mage'e adamış bi hardcore wow player olarak nasıl mageden bu kadr soğudum bilemiyorum. belki de TBC de magei top etmeleri yüzünden olabilir. sonra kendi hesabımı 10 gün trialla aktif ettim. benim mage e bi girdim. baktım kapadım. sonra şamana girdim. girmemle 2-3 saat sonra xp barı sonuna dayamam bir oldu. tabi lvl atlamıyo trial olduu için. daha yokmu diye kalakaldım. hatırlıyorum, lvl 1 den kasarken de öle olmuştum. şaşkınlık için lvllamıştım şamanı. magele quest yaparken 1 mob çekerdim. 1 tane dha elirdi. *sheep* main targetı keserdim. bi mob daha kopar gelirdi. *nova* *blink* main target nuke/down, *resheep* second target nuke, 3. bi mob spawn olur. sheeplediğim sheepten çıkar. 2. mobu henüz kesememişimdir. o an 2 seçenek vardır. ya 2. mobu kesip, ben de ölücem, ya da blinki basıp kaçıcam, su ekmek, geri gelicem. :/ kötü zamanlar.. sonra şaman kastım, oha bu ne oldum. totemleri diziorum. 2 mob çekiorum. 1 tane daha gelio. o sırada mana heal paso alıyorum. biri yatıo 2 mob daha kopuyo gelio bi yerden. totemler hala heal fln basıo. hemen ufak lvl healla kendini heallıosun. şamanistik rage. dranei race heal. vur vur vur. onu aç bunu proclat. öle bi köşeye sırtımı dayayıp 9 mob ard arda kestiimi hatırlıorum. ölmedim ayaktaydım. lan gaza geldim. eve gitsem de wow indisem. şirketteyim şu an çok gıcık bi durum asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: Rogue çok kötü bir class resmen sıkıntı basıyor beni oynarken. DPS i batsın dedim mage e döndüm ben. Shaman ı bırak mage kas demiyorum, mage gayet iyi oynamak istiyorsan oyna diyorum sadece. 2 tane level 70 2 tane level 80 2-3 tanede level 30-40 rogue kastım ben. bir tane de level 60 twink kasıcam classic accounta mesela. çok zevkli. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vay tırsık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 battlenetten direkt download wow yapıcam :p kaçyüzbinmilyon baloncuk GB totalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çok. bulabiliyosan bence birisinden bul da al. uğraşılmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 cidden 10gb'tan fazlamı ki ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 şey yapsam. wow classic kursam CDlerden, sonra wow TBC kurim üstüne. geri kalanı WOTLK sadece netten çekim en azından ? kurtarırmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Kurtarir tabi , ne kadar az indirsen okadar iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Tamamı açılmış halde 22gb civarı şu an :D. En iyisi cdleri bulmak :D. Benimde canım çekiyor, açıyorum oyunu, 1 ay boyunca 4 kere girip kapatıyorum. Ama kapalıyken de açık olsun istiyorum. Saçma sapan oldu oyun. Cata gelse de yeni oyun hesabı dalsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 şu an wow classic (5cd) kuruyorum. üstüne TBC kurucam. onun üzerine işte wotlk siteden direk çekicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 oha ya.. 20:25'te wow classic 1. CDyi taktım. şu an TBC 1.CD deyim daha. ara vermeden kurdum ve 1 saati geçti hala da kuruyorum. allahım çıldırıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 üstüne niye kuruyosin ki? ben direk cd den wotlk kurdum öyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 :O öle oluyomuydu :( uf fena oldu şimdi.. o diil şu an battlenetten wtolk indiriyorum. 6,1GB - 230kbps iniyo. 7,5 saate biter. ayar oldum. şeyi sorcaktım. zamunda da wtolk full paket buldum bi tane torrent. ordan indirsem 400le çekiyorum hep. bi farkı olurmuki? yoksa offical siteden bırakiim insin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ben patchleri rapidden indirmiştim viruslu çıkmıştı ( bi de wowwiki mi ne öyle bi yerden almıştım linki yani) accountum kapatıldı 24 saatliğine ve kredi kartı fasiliteleri yasaklandı. Bence efendi gibi offical indir sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar