Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 trailerı şu: http://www.videodetective.com/movies/VIRTUAL_COMBAT/trailer/P00417226.htm oldukça uzun bir zamandır aradığım bir filmdi. yıllar önce Show TV'de izlemiştim. aklımda bazı sahneler kalmıştı, ara sıra gözümün önüne geliyor, ama hangi filmlerde o sahneler geçiyor, bunları bilmiyordum. - sanal ortama bağlanıp kırmızı bir ortamda mortal kombat vari dövüşmek. - esas oğlanın esas kızı büyük bir gökdelenin önünde kötü adamlardan koruması. - kötü adamın laboratuvarda havuzdan kalkıp uyanması. her birini farklı bir film sanıyordum, değilmiş. toptan hepsiymiş. trailerı görünce şaşırdım ve sevindim. ha bu arada, red alert 2'den sevdiğimiz athena massey oynuyormuş bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hah trailerı görünce hatırladım. baya rezil bi filmdi be. nerden aklına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yıllardır aklımda, "bu film neydi, neydi" diye beynimi kemiriyordu bir köşede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 tabancayla helikopter patlatma sahnesi var lan. gordon freeman utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar