Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum da ne oldu..

Coder

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

kişinin bilgisi ve rızası dışında resmini, bilgisini vs yayınlamak hoş değil tabii..

Demek istediğim buydu. Aklın yolu bir olunca.

Ayrıca etik dersi vermek gibi bir kaygımda yok, nasıl sen düşüncelerini buraya yazıyorsan aynı şekilde bende düşüncelerimi yazıyorum. Sana göre mahremiyete saygısızlık değil bana göre saygısızlık.

Kötü niyetli değil Coder bunu zaten biliyoruz, kendide belirtti bunu ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

@Coder

Kızın resmini burada paylaşman bence hoş değil, kendi evinde resim çekmiş sende gelip buraya koyuyorsun, yani tamam resmini koydunda ne oldu veya ne olacak ama bence hoş değil mahremiyete saygısızlık. Yanlış anlama kötü bir niyetin yok elbet sadece fikrimi söylüyorum.

İntikam, öç felan boş işler, çok gereksiz özellikle bu tip konularda. Bu işi kurcalarsan en fazla sen zarar göreceksin. Hem kızı seviyorum diyorsun, hayatımın kadını diyorsun ama seni aldatınca o hayatının kadınından intikam alıp bir şekilde canını yakmaya çalışman bence en fazla sana zarar verir ve verecektirde. Yapman gereken ve en doğrusu gülüp geçmek.

Siz doğru olun, doğru durun, eğri olan zaten belasını veya dengini bulacakdır.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

dostum doğru olan her zaman senin için iyi olan demek değildir ki.. siz bana abi boşver dön arkanı bak yoluna diyorsunuz da, bu beni mutlu etmeyecekki..

o yaşanmışlık içinizde yok derken şu anda sıcak bi şekilde yada bu olay 1-1 sizin başınızdan geçmedi dolayısıyla aynı hislere sahip değiliz, yoksa böyle şeyler siz yaşamadınız demedim

Ben ne iyi gelicekse öyle yap didim yafz ama bunu yaparken kendinden ödün verme, kendini küçültme de dedim. Tam olarak aynı şeyi yaşamadık ama ben mesela affettim.(öyle umuyorum en azından) benden uzak olsunda, olabiliyorsa çok mutlu olsun ne yapayım kendi kaybetti :) Üzülmen çok normal ama üzgün olduğun için başkasının hayatını kötü etkilemen güzel bişi değil. Senin için iyi olacak olan kızı çevreden uzaklaştırmaksa yap tabi ama kıza zarar vermeden, kendi iyiliğin için yap bence.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden bu resime neden bu kadar takıldınız, çıblak filan değil ne biliyim ne mahrem bi durum var ne aşağılayıcı bi durum var, nedir bu kadar sorun olan onu anlayamıyorum...

resmini koyman hoş değil : nesi değil onu bilmiyorum..

resmin sahibinin rızası filan zaten hikaye o benim resimlerimi kendi face'inde tutuyor bana da sormuyor, kaldı ki zaten o kadar mahremsen çektirmezsin kimseye fotoğrafını...

durum erkek çok koyma karı kız resmi nispet yapar gibiyse, abi kusura bakmayın sizin bu çok single durumunuz varsa benim bi suçum yok, bu son derece normal bi durum.. kaldı ki bakın bende ne hatun var diye koymadım, bak böyleydik ne oldu diye koydum

bunlar tamamen insanların kendi yargılarından kaynaklanıyor, zaman zaman albüm'e filan da atıyorum fotolar orada neden böyle olmuyor, herkezin sevgilisiyle bi ton fotosu varken neden şimdi "hoş olmadı"

mantığı yok söylediğinizin..
Sosyal ağlarda paylaş

Seni mutlu edecek tek şey zaman. Bundan sonrası için tek tavsiyem, bulamazsın. Asla doğru kızı filan bulamazsın. Oda seni bulamaz. Aniden olur bir şekilde. Ama sen ararsan yada arayan seni bulursa işin zor. Elbet geçmişe bakıp way anasını neleri atlattık dersin. Ama o kişi aradığın yada arayan olmamalı. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Aradığın zamanda ıskalarsın arayan seni bulsada ıskalarsınız. Çünkü durmayı bilmeyen, aramaya duracağı zamana kadar devam eder. Bilmem anlatabildim mi. Daha iyisini farkında olmadan yada farkında aramaya arzulamaya devam edecektir. Elbet bir yerde patlak verir.

Şahsen evlenmeden kızı çözme şnsın olduğu için şanslısın. Bu şuan seni hiç avutmuyordur biliyorum. Ama birgün durduğunda resimler dahada netleşecek. Durduğunda ve gerçekten aramayı bırakmış kendin gibi birini bulduğunda sende oh öncekilerden kurtulmuşum diyeceksin. Dediğim gibi zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Seni mutlu edecek tek şey zaman. Bundan sonrası için tek tavsiyem, bulamazsın. Asla doğru kızı filan bulamazsın. Oda seni bulamaz. Aniden olur bir şekilde. Ama sen ararsan yada arayan seni bulursa işin zor. Elbet geçmişe bakıp way anasını neleri atlattık dersin. Ama o kişi aradığın yada arayan olmamalı. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Aradığın zamanda ıskalarsın arayan seni bulsada ıskalarsınız. Çünkü durmayı bilmeyen, aramaya duracağı zamana kadar devam eder. Bilmem anlatabildim mi. Daha iyisini farkında olmadan yada farkında aramaya arzulamaya devam edecektir. Elbet bir yerde patlak verir.

Şahsen evlenmeden kızı çözme şnsın olduğu için şanslısın. Bu şuan seni hiç avutmuyordur biliyorum. Ama birgün durduğunda resimler dahada netleşecek. Durduğunda ve gerçekten aramayı bırakmış kendin gibi birini bulduğunda sende oh öncekilerden kurtulmuşum diyeceksin. Dediğim gibi zaman.

işte bu şekilde olmuştu hiç aramadan bulmuştum bende, bu işler zor cidden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...