Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum da ne oldu..

Coder

Öne çıkan mesajlar

aynen oyle ardeth. yani konu ile alakasız olarak fikrimi belirttim. konu geneli dısında bir mesaj yani. yoksa gidip de coderla tartısacak filan degilim bu is icin. ya da bir baskası ile.

kaldı ki coderın da kız guzelligini kanıtlamak icin resim koydugunu veya benle tartısmaya giricegini de sanmiyorum. o yuzden rahatca yazdım o mesajı zaten. gidip de durup dururken adama dalasmam yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Seele said:

vaniLLe said:

demek ki isini biliyormus, ona fazla düskün oldugunu belli ettin mi, hatunun da zaten icinde varsa, cok kolay oyuncagi olabilirsin.
bu senin kerizligin degil, onun kötü niyeti tamamen.
kendini suclama o yüzden.

kurtuldugun icin mutlu ol.

ahaha sorun sende degil biz istersek erkeklerin agizlarina siciyoruz ego yapma rahat ol genis takil denmis.

nalakasi var? ben kendimle ilgili konusmadim, genele indirgedim.
cok sükür bazi hemcinslerim gibi karaktersiz degilim.
sen de sacma sapan seyler ima etmesen iyi olur sevgili memati.

istisnalar her zaman var. ve senin cok güzel bir karakterim oldgunuda biliyorum. ama ne yazikki böyle cirkef kizlarda var sevgili gamze.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

vaniLLe said:

Seele said:

vaniLLe said:

demek ki isini biliyormus, ona fazla düskün oldugunu belli ettin mi, hatunun da zaten icinde varsa, cok kolay oyuncagi olabilirsin.
bu senin kerizligin degil, onun kötü niyeti tamamen.
kendini suclama o yüzden.

kurtuldugun icin mutlu ol.

ahaha sorun sende degil biz istersek erkeklerin agizlarina siciyoruz ego yapma rahat ol genis takil denmis.

nalakasi var? ben kendimle ilgili konusmadim, genele indirgedim.
cok sükür bazi hemcinslerim gibi karaktersiz degilim.
sen de sacma sapan seyler ima etmesen iyi olur sevgili memati.

istisnalar her zaman var. ve senin cok güzel bir karakterim oldgunuda biliyorum. ama ne yazikki böyle cirkef kizlarda var sevgili gamze.

benim cok güzel bir karakterimin oldugunu nerden biliyorsun sevgili memati ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Quiternoob said:

Coder said:

bilemiyorum, şimdilik barlardaki arkadaşlarımla konuştum pattayada hiçbir mekana giremiyor mark koydurdum.. gerisine gidince karar verecem

bu nedir?

şair burda hepinizin hayatını ben yönetiyorum demek istemiş.
ayrıca ayrıldığı kızın fotoğraflarını peş peşe buraya dizerek de neyse. bu konu olmamış bence kızın güzel olduğunu bize kanıtlamak zorunda değilsin bilader sana güzelse güzeldir.

Burada ozan şunu betimlemiş;
her insanın egosu eksiktir bunu bizlere kanıtlamak ister, kız arkadaşının fotoğrafını koyup bizi ezmek ister.. ister ki ego olarak tatmin olsun.

arkadaşım, daha önce de demiştim birisine bu ego eksikliği arayışlarınız kendinizden geliyor, ulan senin hayatını kontrol etsem ne olur etmesem ne olur ben durumumu anlatıyorum, gayet içden gelerek bak nasıl kötü oldu böyleydik be iyiydik diyorum

ama içindeki egonun olmaması herkezde kendin gibi düşünmeyi gerektiriyor..

ben seni niye ezeyim? sen beni alkışlasan ne olur ?

ki bu konuda nasıl böyle bi yargıya varırsın ya "hatun beni boynuzladı" başlıklı bi konuda nasıl bu kadar ucuz olabilirsin nasıl aklından bunlar geçer...

kötülük içinizi bu kadar kaplamasın herşeyin altında artniyet aramayın..
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere tavırdan kaybetmişsin o cümlede mark koydurdum gidince karar vericem gibi sözlerle. kaldı ki herhangi bir insanın özellikle de erkeklerin bir insanın davranışını böyle kısıtlamaya çalışma eğilimi zaten ego sorunun bir baş göstergesi. herkeste ego sorunu var tabi bende de var ama biri bunu gösterince bundan ders almak lazım.

said:

daha ne art niyet arayalım bir insanın hayatını kontrol etmeye çalışma hakkını kendinde bulmuşsun. öc almaya çalışıyorsan bu öc almak değil ego tatmin etmek ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

pekala durumun detayını da açıkladım yukarda kurmam gereken cümle neydi ? nasıl anlatabilirim bunu senin altında anlam çıkartamayacağın şekilde

editine itafen : senin sorunun benim kıza yaptırırmımla alakalı değil benim size anlatırken kendime prim yapıyormuşum gibi davranmamla alakalı

bi laf ettiğinde olmadı biraz esnetiriz diye düşünme herzaman yemez
Sosyal ağlarda paylaş

valla insanların o cümleye garipsemesinin en büyük sebebi onu zaten gelip buraya söylemen sırf. o cümleyi doğal bir şekilde söylemenin pek de bir yolu yok çünkü genelde bu tür davranışlarda bulunan insanları bir düşün anlayacaksın ne demek istediğimi, kız arkadaşının peşine adam takan sürekli maço takılan falan.

bir de hayatla oynamak falan yok burda bence evlilik arifesinde böyle olaylar olabiliyor buna hayatla oynamak diyecek kadar güçsüz olmamak lazım. öç almak için ne kadar uğraşırsan o kadar gururun incinir söyleyeyim. böyle şahsiyetsiz ve iradesiz bir davranış sonucunda bağlarını ne kadar çabuk koparırsan o kadar çabuk biter olay. hatta yeterince çabuk koparırsan hiç bişey hissetmezsin bile (bir de tabi sevdiğin bir uğraşın varsa sdf) ama sene 2010 hala facebookda stalk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bir kere tavırdan kaybetmişsin o cümlede mark koydurdum gidince karar vericem gibi sözlerle. kaldı ki herhangi bir insanın özellikle de erkeklerin bir insanın davranışını böyle kısıtlamaya çalışma eğilimi zaten ego sorunun bir baş göstergesi. herkeste ego sorunu var tabi bende de var ama biri bunu gösterince bundan ders almak lazım.

said:

daha ne art niyet arayalım bir insanın hayatını kontrol etmeye çalışma hakkını kendinde bulmuşsun. öc almaya çalışıyorsan bu öc almak değil ego tatmin etmek ayrıca.

abi bisey dememis ki adam, mark koydurdum diyecegine '' yakin arkadaslara söyledim, kizi almicaklar bir daha iceri'' deseydi ne farkederdi yani, ayni kapiya cikiyo.
bi de kazik yemis bir adamdan bahsediyoruz, intikam almak istemesi kadar normal birsey yok.

kizi marklatmak bir sekilde öc almaktir, ve bu da egosunu tatmin eder evet.
zaten tam tersi olsa bile, egosunu tatmin ettikten sonra öc alma istegi git gide azalir.
bir insani kontrol etmeye calisma hakkini kendinde bulmussun demissin, e kiz ne yapmis ? cok mu farkli birsey yapmis ?
ayni sekilde intikam almaya calismayi istemek garip olmamali o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

yani işte diyorum ki öc alacaksan bile magandaların yaptığı davranışları sergilememek lazım. bana bunu deddirtiniz özür diliyorum ama bu tarz bi davranış anca kız arkadaşının peşine adam takan, kız arkadaşının yanında sürekli maçoluk yapan insanların sergilediği bir davranıştır. senin öyle bir insan olduğunu söylemiyorum yanlış anlama ama öc almak için bu hallere düşmemek lazım zira hepimiz bu tarz insanlarda büyük bir ego boşluğu olduğu konusunda hem fikiriz herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

yani işte diyorum ki öc alacaksan bile magandaların yaptığı davranışları sergilememek lazım. bana bunu deddirtiniz özür diliyorum ama bu tarz bi davranış anca kız arkadaşının peşine adam takan, kız arkadaşının yanında sürekli maçoluk yapan insanların sergilediği bir davranıştır. senin öyle bir insan olduğunu söylemiyorum yanlış anlama ama öc almak için bu hallere düşmemek lazım zira hepimiz bu tarz insanlarda büyük bir ego boşluğu olduğu konusunda hem fikiriz herhalde.

Ardeth, günün birinde aşık ol, de ki işte bu benim hayatımın kadını o kadını ara bi gün telefonu birisi açısın "im new boyfriend of her" desin, seninle "hayatım odamda uyuyorum" dediğinde aslında başka bir adamın evinde uyuyor olduğunu seninle tuvalette konuştuğunu öğren, o saatten sonra uygar dünya insanı çizgini ne kadar koruyabiliyorsun görelim..

bunun egoyla alakası yok bunun tamamen aldatılmışlık, kandırılmışlıkla alakası var..

düşünmek istediğin çizgiyle alakam yok benim..

kaldı ki; senin noktan adam bize kız arakdaşının güzel olduğunu göstermek istiyor lan diye giriştin ilk olmadı özür diliyorum ama işte bıdıbıdı... biliyorsun yazdıklarındaki alakasızlığı.. olmadı yanlış anladın kapat git..
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ya bence magandavari bi davranis, bu kiz kasardir, yolludur herkese veriyodur seklinde etrafa yaymak olurdu.
coderin verdigi tepki de daha cok anlik bir sinir ve sokla verilmis bir tepki bana kalirsa.

bence kizin yaptiginin yaninda, mark koydurmasi hafif kalmis. dedigim gibi daha beterini de yapabilirdi.
yapsaydi da hakli olurdu.
senin agzina sican, senle oynayan, kücümseyen birine karsiligini vermek yanlis degil.
ha herkes öle tepki vermez, ama bu da olayin altindan nasil kalkacaginla alakali.
kimisi intikam almayi tercih etmeden kendi icinde cözümlemeye calisir kimisi de böle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...