vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ne konuda yanlisim? adam gibin argümanlarla gel bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Vay be. Ben vanilin kanatları var sanıyodum çirkef karının tekiymiş msn logu taşıyor buraya. barbut hıyarın teki bile olsa ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Barlas says(01:15): hahaha yazamıyorum konuya yazmıcam elbet deisir gene konu nille says (01:16): fdsldkjdsfdklfs bunu da cpliyim Barlas says (01:16): HAHA HAYIR hayır lutfen sfds DEDI AMA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 öff o da foruma taşısın da sempatik oliyim diye malzeme vermiş. geri aldım lafımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben bi yumurta kırayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: Vay be. Ben vanilin kanatları var sanıyodum çirkef karının tekiymiş msn logu taşıyor buraya. barbut hıyarın teki bile olsa ayıp lan. HADI LEMS YALANLIYO. YALANLAMASIN O ZAMAN O DA. BENI SIZ CIRKEF YAPTINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: Vay be. Ben vanilin kanatları var sanıyodum çirkef karının tekiymiş msn logu taşıyor buraya. barbut hıyarın teki bile olsa ayıp lan. abi hem tesekkur ediyorum hem ayıplıyorum. ne hıyarlıgımı gordun lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 HAYYIR YA LÜTFEN C/P ETMEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi alakası yok lan. malmıyım neden foruma tasıttırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lan foruma köfteye yumurta konurmu diye topik açıyosun msn logu taşısan nolcak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fede said: ben bi yumurta kırayım... artık bi kız bul dediğin taktiklede ( yapda yiyek ) o kırsın senin yerine be fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ters psikolojiler havada uçuşuyor yani.Yumurtasız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: HAYYIR YA LÜTFEN C/P ETMEEEE ahahaha aslında c/p etmesini istiyor resmen. pfff barbut :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 özür dilerim barbu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 tamam affettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ama köfteye yumurta konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu da kaşınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Nil tam bir great woman. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs284.snc3/27873_390708016786_644141786_4548744_3660300_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben de hıyar hıyar analizler yapıyorum kendimce. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 koyulmayadabilinir ya. koyulmazsa kasap köftesi dediğimiz köfte türü olur. belki adam sadece öyle yemiştir. gitmeyin üstüne bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 evet köfte ekmek olmayi hakediyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fede said: koyulmayadabilinir ya. koyulmazsa kasap köftesi dediğimiz köfte türü olur. belki adam sadece öyle yemiştir. gitmeyin üstüne bu kadar saol fede. zorda kaldın mı hemen bir mesaj, korucam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 benim korunmaya ihtiyacım varmış gibi mi gözüküyorum lan.. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar