barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Cystein said: öff nası kaçırırım barbuyu ezme fırsatını bilaea yumurtasız köfte olmaz bi kerem! annenden örendiysen öyle yumurta yapmayı yıllarca bi yalan yemişsin köfte yerine. sorry sen beni ezme fırsatını hiçbir zaman yakalayamıyacaksın ki? öyle birşeye yaklaşabilmen imkansız üzgünüm. banlanıp, o kadar laf edip yüzsüz gibi geri gelen kıbrıslı alamancı meriçler ezemiyormuş öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yumurta konur mu ne demek, yumurtasız yapan anne mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 konmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 konulmaz lan evde yapılan köfteye yumurta, ekmek içi falan. Benim annem öyle yapıyor en azından. Dışarıda yediklerim ondan ağır gelir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 en iyi köfte anne köftesi değil stad önü köftesidir.. içine ne koyduklarını hiç sormadım gerçi ama heralde yumurta yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 aquila said: Kara biber tuz Got oldun sus asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yumurtasızda oluyor fazla yoğurursanız yumurtasızda oluyor. Ben yumurta yemediğim için annem yapmaz ama genelde %99 yumurtalı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: köfteye yumurta koymayan anne yemek yapmasini bilmiyodur! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 off ameleler basmış ortalığı. köftenin kıvamını tutturamayan ezikler yumurta koyar köfteye. sen rahat ol adını hatırlayamadığım başlığı açan arkadaş ya da sorunu değiştirebilirsin. yemek yapmayı bilmeyenler köfteye yumurta koyar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ramocan gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 huun said: off ameleler basmış ortalığı. köftenin kıvamını tutturamayan ezikler yumurta koyar köfteye. sen rahat ol adını hatırlayamadığım başlığı açan arkadaş ya da sorunu değiştirebilirsin. yemek yapmayı bilmeyenler köfteye yumurta koyar di mi? sen neyle tutturuyorsun pardon köftenin kivamini? icine mi tükürüyosun, amele sümügü mü atiosun ? asil amele sensin huun sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ızgara olacaksa ya da teflonda filan pişecekse konmaz. derin yağda kızaracaksa konur. budur. daalın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ahaha sen ne anlarsın be köftede. köfte yürek isidir, sınıftan kitaptan öğrenilmez anam, apla girmis araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ramocan nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ayrıca baz aldığımız şey düz anne köftesi, yani konulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yumurta konur dağalmasın diye kıyma yağlıysa. Akıllı olun şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 anne köftesi veya aşırı yağlı köfteye kıymaya konur yağsız kıymadan hamburger köftesi tarzı bir şey yapıyorsan koymazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 duydum ki; yemek yapmayı kitaptan öğrenenler varmış aramızda, öğrenemezler. duydum ki; kıyma yağlıysa yumurta konur diyorlar. olmaz, öyle her kıymayla köfte yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biz kiyma alirken kasaptan extra söylüyoz yagsiz olsun diye. ayrica benim babam asci, agilli ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ayrica hakkaten düz köfteden bahsediyorduk biz ilk postta, kendisi de söyledi biraz garip oldu bu sefer köfteler diye, köftehorluk yapmayin bosuna sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Benim babam doktor beyler köfteye yumurta konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 benim babam imam, yumurta koymak caizdir diyo. hatta sünnetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bak mesela imam bayildinin icine yumurta konmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ramocan endustriyel kofte yapiyo, onunkiyle bizimki bir deel. Benim babam işsiz kofteye karton koyuyoruz, et yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 benim babam da kaçakçı. yağ yerine mazot koyuyuoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar