Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halimden bıktım

Thugsta

Öne çıkan mesajlar

Beyler hikaye bayıcı.. yani boş zamanı olan okusun öyle hayatınıza artısı olacak bir şey değil.Sadece gece sıkıntısında özet geçebileceğim şekilde kendimden bahsettim.Daha uzun uzun yazabilirdim ama bayardınız sanıyorum o yüzden yukarıda da dediğim gibi uzun bir yazı.Vakti değerli olanlar vakitlerini buna harcamasınlar.

Gerçek manada bıktım.

Hergün kalkıp aynı yüzü görmekten bıktım(ailem).Adam gibi dostum olmamasından bıktım dostlarım var ama hani vardır ya özel bir iki adam onlar daha böyle über heriflerdir herşeyi yaparsınız paylaşırsınız kafa denginizdir ağlarsınız gülersiniz.Yok işte benim hayatımda öyle.

Dost adı altında arkadaşlarım var adamlarla gülüyoruz eğleniyoruz dışarı çıkıyoruz coşuyoruz falan da olmuyor işte hiçbirinin içinde "all in one" yok.Bir tanesi vardır tam ortam herifidir DJ kendisi ama herif genel kültür sıfır sadece eğlence.

Bir tanesi var tech adamı teknoloji futbol konuşuyorsun alem falan ama uyuz bi herif yani gıcık değil bildiğin sallamıyor.

Bir tanesi var kültürlü bilgili görüşlerini aldığım biri ama ortam adamı değil falan filan.

7 sene aynı okulda orta okul lise okuduğum heriflerle (ki toplamda 9 sene 4-5 sınıf dahil)sınıflarımız 5 yıl sonra lisede değişti diye dostluktan arkadaşlığa döndü durumumuz.İlk gün(sınıflarımız ayrıldığı) sinirden tuvaletde camları kıracam neredeyse müdüre gittim hocam olmaz falan filan tabi hazırlıkdasın ne tepki koyabileceksin ki o yaşta olmaz değişemeyiz dediler bitti gitti.Neyse allahtan karşılıklı sınıflara düşmüşüz her gün görüşüyorduk tenefüs arası ama ders havası bambaşkadır bilirsiniz.Ben o heriflerle büyüdüm kolay mı.3 hafta sonra sınıflarına bi girdim herifler ayrı sınıftan gelen biriyle(eski sınıftan gelip birleşince aynı sınıfa düşen biri) "akşam çıkıp içeceğiz gelecek misin" dediler bende onu duydum ama beni görmediler sanırım.O gün boyunca bana haber vermelerini bekledim ve vermediler.Bende o gün "dostum" dediğim adamların ne b*k olduğunu anladım ve yeni sınıfmdaki daha önce sadece 3-4 cift muhabbetim olduğu adamlarla kaynaşamaya bşaladım bir daha onlarla samimi olmadım.Lise boyunca da sınıflarımız ayrı kaldı bende lise hayatım boyunca o yukarıda örnek verdiğim 3-4 kişiyle samimi oldum.Diğerleriyle hala samimiyim kendileriyle ama ama eskiden haftada bir buluşurduk şimdi yılda bir bi kactanesiyle bulusuyoruz cıkıyoruz turluyoruz falan.

Neyse şimdiki sözde dostlarım da geçen seneye kadar biri dibimde biride arabayla 10 dk lık mesafe uzaklıktaydı.Çok görüşmüyorduk işte ehliyetin cıkmasını bekledim ben güya cok coşacağız gecelere akacağız.Heriflerin 2 side bi anda başka yere taşındı yaşadığım yerde dostumu bırak arkadaş bile kalmadı.

Bayıyorum artık.Ben muhabbet adamıyım eğlence adamıyım konuşmam lazım tartışmam lazım en sevdiğim şeylerden biri konuşmak ama adam kalmadı kahretsin ortalıkta.

Günlük programımda sabah kalk(saat 13.00 de) kahvaltı yap (13.30) internet aç (14.00 civarı) oyun oyna tv izle internette gez , msnde muhabbet et falan filan saat 19.00 haberleri izle (hiç kaçırmam yoksa maymuna dönerim ne olduğunu bilmek isterim hep meselam) sonra haberler bitsin dizi varsa aç onu izle (türk malı vardı bu akşam 1 saat izledim baydım bıktım) moviemax aç film izle saat 10 oldu öyle böyle saat şimdi 23.30.

Bıktım adam yok lan dışarı cıkıp ne bileyim gece oturacağım konuşacağım iceceğim coşacağım.Öldüm lan ben öldüm.

Part II - Yukarıdakileri okuyamam diyenler burdan da okuyabilir -

Çıkış kapısı mı? var tabi allahtan var yoksa depresyondaydım heralde.İngiltereye gideceğim üni için bu sene tek çıkış kapım o.Yatıp kalkıp ona dua ediyorum allahtan gidecem yanlız başıma yaşacağım kafayı dinleycem sevdiğim konularda ders alacağım.Bir diğer duamda yurtta aynı yeri paylaşacağım diğer beş bireyin sıcakkanlı olması..Tanışalım kültürleri kaynaştıralım coşalım olm.

O kadar bıktım ki gidip sıkıntımı gidersin diye işe bile başlamayı düşünüyorum.Bak parasından değil sıkıntıdan ama böyle insanlar olsun konuşsunlar.Garsonluk bile olur communication olsun one beer please desin yeter calışırım.. (da got yok işte olsa başlamıştım..)

Cok rahat kız ayarlayabiliyorum.MSN de falan her türlü cam açtırıyorum güldürüyorum iyiyim yani bu konuda..Buluşma ayarlıyorum (bir tanesi bu pazar) ama sevgili olmak istemiyorum malum ben ingilterede o burada kızlar belli olmaz."ııgh ben dayanamıyorum deyip 2 gün sonra facebookda "eski sevgilinin y şahısla ilişkisi var" okuyup cinnet geçirmek istemiyorum.Ama bir yandan da kızsızlıktan bıktım.Okul kapanmadan benden 2 yaş ufak biriyle cıkıyordum okulun bu yıl.Kız baydı beni neyse nasıl kurtulurum kızı üzmeden diye düşünüp okul kapanmadan 2 ay önce kıza yumuşata yumuşata söyledim.Daha 2 hafta önce kız benim için cok değerlisin falan diyordu.Neyse sanırım başkasıyla konuşşmaya başlamış şimdi saçma ve salakca kıskanclık krizim tuttu.Kıskanclık değil daha doğrusu kızın benimle de ilgilenmesini istiyorum (kız 3 ay boyunca seni cok seviyorum diye sızladı sonunda saçma salak şeyler konuşmaya bşladı işte niye gülücük atmıyorsun falan filan).Kıza bir nutuk çektim 1 ay boyunca yaptığı saçmalıkları msn loglarından okusun dedim.Evet çok haklısın saçmalıyormuşum falan dedi.1 hafta sonra bu durum oldu işte artık o seslenmiyor neredeyse.

Özet geç pic diyenler için.

Kafa adamıyım,zekiyim,dilim döner,kültürlüyüm,öyle aşırı club ohh yeah coşuyoruz madafaka dımtıs adamı değilim ama yanımdakini bir şekilde eğlendirmesini bilirim.

Hayatım boyunca amerikan filmlerinde o dostluk mesajını veren filmlerdeki "dost" diye geçen herifler kadar sağlam dostum olmadı. (diyebilirsiniz ki sanki biz bulduk? ama vardır olm yinede sizin dost demediğiniz ama şu cuma şununla dışarı cıksak alem yaparız dediğiniz herif(ler).Bilirsiniz ki siz olmadan onlar onlar olmadan da siz biraz eksiksinizdir )

İngiltereye gidiyorum aklımda şu var: Oraya gideceğim yurta yerleşeceğim tek başıma hayata başlayacağım (olgun herifim hep bu hayatı yaşamak istemişimdir.Yalnız kurt gibi ama aile olmadan yalnız kurtu olayı istiyorum... arkadaş olmadan değil)
İngilterede sağlam arkadaşlıklar yapmak istiyorum.Kısaca çıkış kapım ingiltere ve kolay dostluk kurarım ama bneimle kalan herkes sığır çıkarsa diye korkuyorum.

İngiltereye gidip yeniden doğmak istiyorum ama bu ne kadarm mümkün olacak bilmiyorum.hede ve hödö işte
Sosyal ağlarda paylaş

hepimiz hayatımıza anlamlar amaçlar yüklemek isteriz, yüklemezsek boş beleş yaşıyomuşuz hissi basar ve keyif verici şeylerden bile keyif almayız. o yüzden kimisi ülke kurar, kimisi icat yapar, kimisi film çeker, kimisi mutlaka konser vericem der, kimisi milyon dolarlar kazanmaya takar. senin benim gibi düz adam içinse aşık olunca hayatına anlam gelir, sanırsın ki karşındaki için yaşayacaksın. standart evini çocuklarını kurup insanlığın döngüsünün minik bir parçası olursun işte.
Sosyal ağlarda paylaş

degisiklik iyidir, sanslisin ingiltereye gidebilme imkanin oldugu icin o acidan.
ingiltereden döndükten sonra muhtemelen bu konuda fikirlerin degismis bir adam olarak dönersin.
arkadas hersey degil bu arada, evet önemli bi parca insanin hayatinda ama, bu hayatta tek basinasin, seni senin gibi, senden baska düsünen adam yok maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

@mokoko: ?

@Zarif: yazıda ingiltereye gideceğimi sevgilimi burda bırakıp gidemeyeceğimi yazdım.Üç ayda bir geri geleceğim kızı kaparlar o arada.Seven bekler falan filan yok öyle bişey.Kız derse ben yapamıyorum böyle ben anlayışla karşılarım çünkü kim böyle bir sevgili ister ki? Çevrende erkekler dolanırken ve bol seçenek varken niye bana bağımlı kalsın ki? hemde yanımda olamadıktan sonra..

@goldbaren:Benimkisi hedefine ulaşamamak değil.O hedefe ulaşırken adam akıllı 2-3 adam yanımda olması.Ben demiyorum bu hep böyle sürecek.İşe girdiğimde doğru adamı bulabilirim, bir anda karşıma çıkarlar, veya üni de karşılaşırım ama şimdiki durum kötü.Yaz geçmeyecek böyle giderse...
Sosyal ağlarda paylaş

liseli ergen hastalıgına yakalanmıssın. hepimize olmustur.

adamlar beni cagırmadı onu cagırdı, butun gun bekledim demissin. yakın arkadaslarımdı diyorsun. o zaman ben de geliyorum demende bir sakınca yok. kimse sana ulan davet etmedik ama adam geliyo demez yakınlarsa. ayrıca isterse kardesten yakın dostun olsun. arada baskaları ile de gidicektir ve seni cagırmıcaktır. bunlar dogal.

ayrıca hayallerini baltalamak istemem ama ingiltereye gidicem kafamı dinlicem, diger kulturden insanlarla tanısıcam arkadas olcam diyosun ya. sen onlar beni cagırmadı, baskasını cagırdı mantalitesini korursan orada surekli yanlız olursun. dostum diyecegin bile olmaz. cunku su bi gercek ki yabancı kultur iyi hoş, konuşucak paylaşıcak cok şey var ama adamlar sana hiçbir zaman hadi sende gel nolur diye yalvarmiyacaklardır. turklerde bu davet olayı daha fazla ozellikle avrupalılara göre. avrupalılar zaten bulusmaydı, eglenmeye bi bara gitmeydi, home partydi filan ozellikle davet etmiyolar. suraya gidiliyo diye haber verilir, sen ben de geliyorum dersin. hatta cogu zaman haber verilmez, bir arkadasın gidiyodur o davetlidir. sen de pesine takılırsın.

kısaca sorun sende. hayatın gayet normal. herkesin seni cagırmaasını beklemeden sen onların yanına gidicen bazen. sen ariyacaksın onları beklemeden.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

liseli ergen hastalıgına yakalanmıssın. hepimize olmustur.

Full alıntı yapmıyorum da koskoca yazı yazdım o 4 sene öncesiydi.Orada o gün verdiğim tepkiyle bugün verdiğim tepki bir değil.Ki o gün "ühü beni çağırmadılar" tepkisini vermemiştim.

Deseydin ki "o gün liseli ergen tepkisi vermişsin" tamam derdim de yazımı bir daha okumanı öneririm barbu.O günden bugüne değişmiş biriyim.Ki o günden sonra adamların yüzüne "siz beni sattınız" falan diye hiç söylemedim.Çaktırmadım bile ama o günden sonra herifler bağını kesmişti.Belki isteyerek belki istemeyerek..O gündne sonra bir kere daha ykaın olmadık zaten.Yakın olmak için çaba sarfetmediğimden değil onlar farkında olmadan sallamıyordu bir şekilde.Unutulmuştum yani..

@vanille:dediklerin doğru..özellikle "hayatta tek basinasin, seni senin gibi, senden baska düsünen adam yok maalesef."Benim hatamda karşımdakiler kendim kadar önemsemiş olmam.Geri dönüp baktığımda hatamı anlıyorum.O zaman bilmiyordum ki bunların hepsinin gecici olacağını

@Seagle:Olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

yasla alakası yok ki bu isin. suan halimden bıktım diye bir konu acıp da eskiden olmus olayları bahane ediyorsan, sori ama öyle.

Eskiden olan olayları şimdiki halime bahane etmiyorum ki? Ben zamanında yaşadığım bir tecrübemi paylaştım.Bu tecrübeminde benim hayatıma nasıl bir yön verdiğini aktardım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@vanille:dediklerin doğru..özellikle "hayatta tek basinasin, seni senin gibi, senden baska düsünen adam yok maalesef."Benim hatamda karşımdakiler kendim kadar önemsemiş olmam.Geri dönüp baktığımda hatamı anlıyorum.O zaman bilmiyordum ki bunların hepsinin gecici olacağını

hatani anliyorsan, tecrübe de gecsin.
olgunlasmana yardimci olmustur yani hepsi.
Sosyal ağlarda paylaş

benden sana tavsiye.aşkta ve kavgada ciddi olacaksın.geri kalanı pek sallamaya değmez.bencillik iyidir.kimse insanın kendisinden daha önemli değil yani.ne anamız ne babamız ne arkadaşımız

ne kadar umursamaz ve iyi niyetli olmazsan o kadar mutlusun

konuyu okumadım ama tavsiye tavsiyedir her ne kadar insanlar tavsiyelerle değişmesede post kasmış oldum en kötü
Sosyal ağlarda paylaş

iyiliği matematiğe vurmak gerekirse

%30 iyi insan %70 iyi olmayan bir insan olmalısın

o %30 da iyilik anlamında yapılabilecekler için fazla bile oluyor ztn.

19 yaşımdan beri çıkarcı bencil duygusuz kin tutan bir kişilik benimsedim.pek zararını görmedim.

o yüzde %30 kısmı ise biri ölünce üzülmek.borç isterse 20 lira vermek.dilenciye 2 lira atmak gibi şeylere yeterli
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

iyi niyetlilik kötü birsey degil, sadece sinirini bilip enayi olmayacaksin o kadar.
her yaptiginin da karsiligini beklemezsen np.
yani karsindaki kisinin seni sömürmesine izin verme, yeter.

Asla enayi olmadım.

Fakat her yaptığımın karşılığını beklemek .. Sorun da orda insanlara verdiğim değerin karşılığını tam manada almak istiyorum.İnatcı keçiyimdir ve karşımdakinin verdiği tepkiye göre tepki veriyorum.Bana 1 kez yardım edersen en zor durumunda gelir kurtarırım.Beni sallamazsan istersen öl umrumda olmuyorsun işte..
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar yazdım.insanlara değer vermeyip kendini değerli kılmalısın

tabi muhtemelen artık çok geç oldu bu saatten sonra degişemezsin

birinden ancak ona para verdiğin zaman tamamını almak için ugramalısın

yoksa birine duygu vermek ondan duygu istemek nedir ya
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

o kadar yazdım.insanlara değer vermeyip kendini değerli kılmalısın

tabi muhtemelen artık çok geç oldu bu saatten sonra degişemezsin

birinden ancak ona para verdiğin zaman tamamını almak için ugramalısın

yoksa birine duygu vermek ondan duygu istemek nedir ya

Değişmem zor evet.Ama bunu deneyceğim.Ne zaman olacağını bilmiyrum ama .. kesinlikle şunu yapmam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...