Necro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Günde bi tane yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 hayvan gibi sosyal içiciyim, 1 aydır ağzıma koymadım ama evimde de paket var, akşam dışarı çağırsınlar bira mira olsun anında içerim. Ama normalde istemiyo canım nedense. Şanslı mıyım ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ben de içmiyorum ama djarum gördükçe alıyor ve içiyorum.Başlamış mıyım lan ben de yani sigaraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 içiyorsak hakkını verelim keyif alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Necro said: Ben de içmiyorum ama djarum gördükçe alıyor ve içiyorum.Başlamış mıyım lan ben de yani sigaraya? daha değil.. gidip ilk normal paket sigaranı aldığında başlamış olursun. djarum falan içip öyle takılan baya baya kişi var. haftada 2-3'ten pek bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi içmeyin şu salak şeyi. http://www.bilgievi.gen.tr/Files/Content/sigaraellibin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 demesi kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 walla iyi gidiyorum. 7yi geçmedim.. öksürüğüm devam ediyor nedendir bilmiorm. özellikle gece yatarken artıyor. 6-7 arası gidiyor bugün 3.yü içtim. sabahları da 8 de kalkıorm en büyük handikap o olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bende meme gibiydi. sabah yatakta gözler acilinca iki tane icerdim. ücüncüsünü iserken dördüncüsünü arabada. simdi fitness yapiyorum kosuyorum ve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sigaraya 1 yılda ne kadar para harcıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 180 X 5 Euro = 900 € Ps. harciyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 5 yılda 900 öyro eder 4.5, türk lirasıyla ortalama 10 bin tl.cidden hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 122 * 5.5 = 671 TL harcıyomuşum ben. üç günde bi paket alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar